Talha Bilgi 11 Ekim 2023 Yazar Paylaş 11 Ekim 2023 (düzenlendi) 3-4 gündür rahatsızdım evde yatıyordum dün biraz ayaklanınca, 8 tuş klima paneli youtube video izleyerek söktüm hem kartını temizledim hem silik tuşlarının amblemlerini almıştım onları yerlerine taktım, vites sayılarınıda yeniledim inşallah kalıcı olur... baktım daha iyiyim arkada aktif olmayan çift anteni bir kaç bağlantı yenilemeyle aktif hale getirdik elektrikçi arkadaşla... 11 Ekim 2023 tarihinde Talha Bilgi tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 25 Ekim 2023 Yazar Paylaş 25 Ekim 2023 3 Ay evvel ön panjurda çillenme çok olunca çocuklarla hobi amaçlı garajda panjur ve yıldızı siyaha boyamıştık. Geçen panjur ve yıldız seti parçacıda gözüme çarptı, 1500 TL diyince aldım. Malzeme kalitesi bayağı düşük ama bir değişiklik olsun dedim.. Bıktıkk yaaa 4 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 25 Ekim 2023 Paylaş 25 Ekim 2023 bu kasalarda çif anten açık her gördüğümde bakarım arkasından maşallah 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 25 Ekim 2023 Paylaş 25 Ekim 2023 Talha Bilgi yazdı: panjur ve yıldız seti 1500 TL 5 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 25 Ekim 2023 Yazar Paylaş 25 Ekim 2023 Önder Özcan yazdı: Bayağı malzeme ince saçtan yapmışlar takmasıda uğraştırdı beni .... Belki orta kaliteliler ve cuk oturan tek panjur 3000 TL vardır abi... Zira söktüğüm siyah olan bayağı kalın malzemeydi... 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 22 Mart Paylaş 22 Mart Talha Bilgi yazdı: Ve bir yıldız daha kaydı hayatımdan… Yıldızlar da kayar durmaz yerinde ancak, nasıl kaydığı önemli . 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 22 Mart Paylaş 22 Mart Talha Bilgi yazdı: Ve bir yıldız daha kaydı hayatımdan… ne alıyoruz? 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 25 Mart Yazar Paylaş 25 Mart Tamer Topaç yazdı: Yıldızlar da kayar durmaz yerinde ancak, nasıl kaydığı önemli . Yanlaya yanlaya ŞerefliKoçhisar'a gittti... böyle bir kayışı oldu üstad Doğan Arşiray yazdı: ne alıyoruz? W163 aldım abi ertesi gün... Hasta olduğum için çok ilgilenemeyom, şimdilik detaylı temizlikte 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Mart Paylaş 25 Mart Doğan Arşiray yazdı: 163 164 166 167 hep ml. ara şanzımanı var severim , yüksek devir tahvil Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 25 Mart Yazar Paylaş 25 Mart Çağlar Bayur yazdı: ML mi? Aynen abi senin sözünü dinledim.... Doğan Arşiray yazdı: hayırlı olsun. inşallah gri değildir Lacivört 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Mart Paylaş 25 Mart Talha Bilgi yazdı: Aynen abi senin sözünü dinledim.... Lacivört ne zaman demişsem iyi demişim o değil de iftarda da birine al dedim ilanlara daldı gitti 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 25 Mart Paylaş 25 Mart Talha Bilgi yazdı: Aynen abi senin sözünü dinledim.... Lacivört Hayırlı olsun, konusunu görelim 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 26 Mart Yazar Paylaş 26 Mart Köksal Yılmaz yazdı: Hayırlı olsun, konusunu görelim İnşallah temizlikten çıkmadı daha. Fırsat bulunca hemen foto vs... 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 26 Mart Paylaş 26 Mart w163 lere çok para istiyorlar. eskiden çok daha ucuz idi kıyaslandığında. Yorum bağlantısı
Recommended Posts