Talha Bilgi 23 Mart 2023 Paylaş 23 Mart 2023 Değerli Arkadaşlar toparladığım w123 günlük kullanıma çok uymayınca tekmeyi vurup, Kasası 93 model ama yeni motor yani (M111) 4 sıralı 16 Valf 136 hp 1998 cc bir E200 aldım. Araç bana 200E yani eski kasa fiyatına geldi lakin eksikleri vardı birazını hallettim bir kısmı inşallah halledeceğim yavaş yavaş... Aracın km'si daha 399 bin de.. İstanbul'dan Konya'ya getirdim. Sigorta konusunda yardımlarını esirgemeyen değerli @Mehmet Ozyurek ağabeyime teşekkür ederim. Özellikleri ; Hidrolik direksiyon, 4 cam otomatik, çocuk tuş kilit, elektrikli ayna, makam perdesi, 8 tuş klima, ön/arka kol dayama, Geri görüş kameralı ekran, Yaptırdıklarım ; Motor bakımları (yağ, buji, gaz kelebek temizliği, filtreler lpg ayar) Mekatronik şanzıman beyni temizliği ile şanzıman yağ yenilenmesi, Amortisör değiştirdim. Yeni GoodYear Eagle Sport 2 lastik ile çıkma 16" Sekiz delik jant taktım 1,5 cm Spacer ile hafif lastikleri dışa aldım. Kırık olan ön tampon çeki kapağı, iç aydınlatma kapakları yeniledim. Tam çalışmayan silecek kolu yeniledim. Orjinal paspaslarını aldım. iç detaylı temizlik ve pasta cila ile kil uygulaması yaptırdım. Eksik kalanlar ; Jantları boyatıcağım. Ön arka tampon ve pakoları boyatıcağım. 8 tuş klima tuşları silinmiş, bir yoluna bakacağım. fitiller ile ayna lastikleri elden geçecek. Ön panjurdaki ufak kırık için panjur logosu sipariş verdim gelince takacağım. İstanbuldan dönüşte yol hatırası ; Garajda kardeş kardeş.... 26 Yorum bağlantısı
Ali Gök 23 Mart 2023 Paylaş 23 Mart 2023 bu mercedesin güzelmiş Talha abi hayırlı uğurlu olsun . 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 23 Mart 2023 Paylaş 23 Mart 2023 hayırlı olsun , 1985 modeli vardı iş yerinde. 3.0 motor dizel. Kullanması çok keyifliydi, özellikle koltuklarına bayılırdık. 1 Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 23 Mart 2023 Paylaş 23 Mart 2023 Hayırlı olsun güle güle kullanın Sevdiğim kasalardan birisi, bence yakın gelecekte klasik adayı olacak. 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 23 Mart 2023 Yazar Paylaş 23 Mart 2023 Ali Gök yazdı: bu mercedesin güzelmiş Talha abi hayırlı uğurlu olsun . Çok teşekkür ederim, bugüne kadar topladıklarımın içinde 2. en iyisi diyebilirim birde 7-8 sene evvel w124 1994 model Mor renk vardı o da çok çok iyiydi tek eksiği manuel idi... Evren Barış Özbek yazdı: Hayırlı olsun. Fatih Evcin yazdı: hayırlı olsun , 1985 modeli vardı iş yerinde. 3.0 motor dizel. Kullanması çok keyifliydi, özellikle koltuklarına bayılırdık. 3.0 dizel ile 2.5 turbo beslemeliler çok iyi hele birde sw olacak.... uf uf ... Teşekkür ederim. Burak Kuşçu yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın Sevdiğim kasalardan birisi, bence yakın gelecekte klasik adayı olacak. Teşekkür ederim.... İsa Acar yazdı: Güzel günlerde kullanın teşekkür ederim... Önder Özcan yazdı: Hayırlı olsun, harika duruyor. teşekkürler abi, iyide gidiyor maşallah Çağlar Bayur yazdı: koltuk kumaşları mı değişmiş? Evet çağlar abi kumaş/deri kaplama yapılmış... 1 Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 23 Mart 2023 Paylaş 23 Mart 2023 Hayırlı olsun. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Mart 2023 Paylaş 23 Mart 2023 Aldığın jant çok güzelmiş.. Diğer jantı hiç sevmiyorum, bir mercedese de asla yakışmamış.. 2 1 Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek 23 Mart 2023 Paylaş 23 Mart 2023 Dünyanın sonunu bi hamam böcekleri birde w124 kasalar görecekmiş Hayırlı uğurlu olsun kullandığım en keyifli arabalardan bitanesi makyajlı kasasıydı e2 paket sadece o ekran orda olmamış orjinal haline çevirirseniz daha nostajı bi havaya sahip olur 1 3 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 23 Mart 2023 Paylaş 23 Mart 2023 Hayırlı olsun, güzel gülerde kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Mart 2023 Paylaş 23 Mart 2023 Tamer Olcay Çiçek yazdı: Dünyanın sonunu bi hamam böcekleri birde w124 kasalar görecekmiş Beklenti kaç milyon km ise.. Henüz 399 binde şeklinde yazmış Talha 2 3 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 23 Mart 2023 Yazar Paylaş 23 Mart 2023 Muharrem Karagülle yazdı: Hayırlı olsun. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin. Teşekkür ederim. Tamer Olcay Çiçek yazdı: Dünyanın sonunu bi hamam böcekleri birde w124 kasalar görecekmiş Hayırlı uğurlu olsun kullandığım en keyifli arabalardan bitanesi makyajlı kasasıydı e2 paket sadece o ekran orda olmamış orjinal haline çevirirseniz daha nostajı bi havaya sahip olur Teşekkür ederim... İleride bluetooth lu güzel bir radyo ile takas vs yaparım .... Murat Sahın yazdı: Hayırlı olsun, güzel gülerde kullanın. Teşekkür ederim. Doğan Arşiray yazdı: hayırlı olsun Teşekkürler çok sağolun Mehmet Ozyurek yazdı: Beklenti kaç milyon km ise.. Henüz 399 binde şeklinde yazmış Talha Daha Ergenliğe yeni girmiş abi 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 23 Mart 2023 Paylaş 23 Mart 2023 Maşallah güzel duruyor, güle güle kullan 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 23 Mart 2023 Paylaş 23 Mart 2023 Kazasız belasız İnşallah. Yıldızı yeter,.... 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 23 Mart 2023 Yazar Paylaş 23 Mart 2023 Köksal Yılmaz yazdı: Maşallah güzel duruyor, güle güle kullan Teşekkür ederim üstad. Ayhan Asil yazdı: Kazasız belasız İnşallah. Yıldızı yeter,.... Eyvallah teşekkür ederim. Selçuk Bakış yazdı: Maşallah güzel görünüyor Teşekkür ederim. Metin Akbal yazdı: Maşallah yılan yılan. Eyvallah, hemde Gara Yılan 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 23 Mart 2023 Paylaş 23 Mart 2023 Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. ilk resimde farklı jant var orjinalleri daha güzel. 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 23 Mart 2023 Paylaş 23 Mart 2023 Aracın ömürlük olanı olurmu? Oluyor valla düzeltme, bakım, tamir. Kullan kullan dur. Modası asla geçmeyen bir araç yapmışlar Hayırlı günlerde kullan 1 Yorum bağlantısı
Tolgahan Doğru 23 Mart 2023 Paylaş 23 Mart 2023 Koltuklar, içi mükemmel, güzel günlerde kullanın 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts