Tolgahan Doğru 22 Mart 2023 Yazar Paylaş 22 Mart 2023 Evren Erakçora yazdı: 700bin mi En çok 700 bine cikabilirim Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 22 Mart 2023 Paylaş 22 Mart 2023 700bin çok pahalı geldi ona şaşırdım. Togg bedava o zaman. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Mart 2023 Paylaş 22 Mart 2023 Arabanın kullanım malzemeleri plastik olunca güvensiz mi oluyormuş. Bilmiyordum bunu. Geyik testinden de fena sonuç almamış. Hatta çıkış hızı diğerlerinden yüksek. Esp az müdahale etmiş. Belki sonraki senelerde esp’nin müdahalesini artırmışlardır. 3 Yorum bağlantısı
Tolgahan Doğru 22 Mart 2023 Yazar Paylaş 22 Mart 2023 Evren Erakçora yazdı: 700bin çok pahalı geldi ona şaşırdım. Togg bedava o zaman. Fiyatlar böyle maalesef Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Mart 2023 Paylaş 22 Mart 2023 Evren Erakçora yazdı: 700bin çok pahalı geldi ona şaşırdım. Togg bedava o zaman. bugünki 700 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 22 Mart 2023 Paylaş 22 Mart 2023 Ahmet Çankaya yazdı: Eski Cerato ve halihazırda Ceed kullanıcısı olarak Tamer Bey in önerdiği Ceed Sw (rengini beğenmesem de) ve kırmızı Elantra İ30 sw arka bağımsız süspansiyon elantra torsiyon lu diye biliyorum. İkisi arasından i30sw veya kardeşi ceed sw daha iyi yol tutar. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 23 Mart 2023 Paylaş 23 Mart 2023 Tamer Topaç yazdı: Kafa karıştıralım https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-ilk-sahibinden-cok-temiz-aile-araci-1077794303/detay https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-kia-ceed-136hp,daha-temizi-yok-dusuk-km,son-fiyat-gitti-gidiyor-1084387019/detay https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-21.000-km-de-2-sahibinden-temiz-kirmizi-elantra-1085758874/detay Ceed ve Elantra kafa karıştırır Ceed bir arkadaşımda var gayet memnun. Aracımı satma düşüncem yok şuan ama benim bile kafamı kurcalıyor 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 23 Mart 2023 Paylaş 23 Mart 2023 Alptuğ Özcan yazdı: Ceed ve Elantra kafa karıştırır Ceed bir arkadaşımda var gayet memnun. Aracımı satma düşüncem yok şuan ama benim bile kafamı kurcalıyor Adamlar çok çalışıyor. Ar-Ge' leri inanılmaz. Bence geleceğin markası. Genesis adında premium markaları var tam akıl tutulması. İ30 çıktığında şöyle bir video dolanmıştı 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 23 Mart 2023 Paylaş 23 Mart 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Arabanın kullanım malzemeleri plastik olunca güvensiz mi oluyormuş. Bilmiyordum bunu. Geyik testinden de fena sonuç almamış. Hatta çıkış hızı diğerlerinden yüksek. Esp az müdahale etmiş. Belki sonraki senelerde esp’nin müdahalesini artırmışlardır. İnstagramda Subigarageistanbul adında bir sayfa var. Tavanı sökülnüş Passat ve HRV' nin görüntülerine bakmalısın. Koyunun ensesinden tutardık besili mi diye. Şimdi torpidodaki 50 cm² lik yere bakar olmuşuz. Yumuşak ise kaliteli, sert ise kalitesiz. Firmalar öyle yerlerden maliyet kısar olmuş ki artık. Kalitenin ne olduğunu unutmuşuz. Yıllarca NCAP' ın yaptığı testlere göre üretim yapan markalar, IIHS' nin testlerinde dökülmüştü. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 23 Mart 2023 Paylaş 23 Mart 2023 Tamer Topaç yazdı: Adamlar çok çalışıyor. Ar-Ge' leri inanılmaz. Bence geleceğin markası. Genesis adında premium markaları var tam akıl tutulması. İ30 çıktığında şöyle bir video dolanmıştı Bu İ30'lar da ilk çıktığında tasarım olarak hoşuma gitmişti. Yeni İ30'da güzel Ceed'de. Kia ve Hyundai iyi atak yaptı Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Mart 2023 Paylaş 23 Mart 2023 Tamer Topaç yazdı: İnstagramda Subigarageistanbul adında bir sayfa var. Tavanı sökülnüş Passat ve HRV' nin görüntülerine bakmalısın. Koyunun ensesinden tutardık besili mi diye. Şimdi torpidodaki 50 cm² lik yere bakar olmuşuz. Yumuşak ise kaliteli, sert ise kalitesiz. Firmalar öyle yerlerden maliyet kısar olmuş ki artık. Kalitenin ne olduğunu unutmuşuz. Yıllarca NCAP' ın yaptığı testlere göre üretim yapan markalar, IIHS' nin testlerinde dökülmüştü. reno pejo skoda amerikada satılmadığı için bakamıyoruz iihs’ye. Ama o olaylardan sonra ncap kendini geliştirdi. Son zamanlarda aynı arabalara yakın sonuçlar çıkarıyorlar Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 23 Mart 2023 Paylaş 23 Mart 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: reno pejo skoda amerikada satılmadığı için bakamıyoruz iihs’ye. Ama o olaylardan sonra ncap kendini geliştirdi. Son zamanlarda aynı arabalara yakın sonuçlar çıkarıyorlar Small overlap testiydi sanırım. Şimdi Avrupalı markalar NCAP' in bu geliştirmesine ayak uyduruyorlar. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 23 Mart 2023 Paylaş 23 Mart 2023 Alptuğ Özcan yazdı: Bu İ30'lar da ilk çıktığında tasarım olarak hoşuma gitmişti. Yeni İ30'da güzel Ceed'de. Kia ve Hyundai iyi atak yaptı çok farklı marka ve model araçlar kullandım, marka takıntım yok açıkçası. verilen paraya göre bir önceki aracım Cerato da halihazır kullandığım Ceed Sw da ülkemizde popüler markalara göre çok öndeler. ayrıca şunu da belirtmeden geçmeyeyim Ceed hernekadar C sınıfı bir araç olsa da D ye daha yakın.... 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 24 Mart 2023 Paylaş 24 Mart 2023 Metin Uzunoğlu yazdı: İ30 sw arka bağımsız süspansiyon elantra torsiyon lu diye biliyorum. İkisi arasından i30sw veya kardeşi ceed sw daha iyi yol tutar. Motor gücü ve kasa tipine göre değişiklikler varmış. Bazılarında Torsiyon bazılarında ise, Multi-Link sistem varmış. Elantra Torsiyon Elantra Multi-Link 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 24 Mart 2023 Paylaş 24 Mart 2023 Tamer Topaç yazdı: Motor gücü ve kasa tipine göre değişiklikler varmış. Bazılarında Torsiyon bazılarında ise, Multi-Link sistem varmış. Elantra Torsiyon Elantra Multi-Link Düzce Hyundai bayisinde test ettiğim elantrada torsiyon vardı. Model yılına göre mi değişiyor ülkeye göre mi değişiyor acaba, ilginç bir durum. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 24 Mart 2023 Paylaş 24 Mart 2023 Multi link olan spor donanımlı N line modelinde varmış. o da son bir kaç yıldır var, ben test edeli 5-6 yıl oldu. benim test ettiğim aracın torsiyonu bu. buda olabilir. http://ci.catcar.info/hyundai_2017_05/KHMAPF21/5455511.png 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 24 Mart 2023 Paylaş 24 Mart 2023 Metin Uzunoğlu yazdı: Multi link olan spor donanımlı N line modelinde varmış. o da son bir kaç yıldır var, ben test edeli 5-6 yıl oldu. benim test ettiğim aracın torsiyonu bu. Evet Hocam motor gücüne göre. N serileri ise, pist odaklı biraz daha farklı sistemleri var. Koreliler dersine çok çalışılmış. Metin Uzunoğlu yazdı: http://ci.catcar.info/hyundai_2017_05/KHMAPF21/5455511.png Bu multi-Link Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 24 Mart 2023 Paylaş 24 Mart 2023 Firmaların sistemleri nasıl geliştirdiği de önemli. Konfor odaklı, sportif ya da optimum. Maliyet azaltma, hafifletme çabaları, uzun ömür vs vs. Ford U sistem torsiyon, Multi-Link ya da, Control-Blade sistemlerden daha iyi yol tutabiliyor. Yorum bağlantısı
Tolgahan Doğru 28 Mart 2023 Yazar Paylaş 28 Mart 2023 Araç arayışımı biraz fikir değişerek Seat Leon 2015 model araçla noktaladım. Yorumlar cevaplar için teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 29 Mart 2023 Paylaş 29 Mart 2023 Tolgahan Doğru yazdı: Araç arayışımı biraz fikir değişerek Seat Leon 2015 model araçla noktaladım. Yorumlar cevaplar için teşekkürler. Hayırlı olsun. Allah kaza bela göstermesin. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 13 Nisan 2023 Paylaş 13 Nisan 2023 Arkadaşın konusu nihayete erdiği için ben de buradan devam edeyim, yeni konu açmayayım dedim. Bu iki araçtan hangisi alınır. KM ne kadar önemlidir? Ama tam da iki katı https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-muhendisten-togg-ciktigi-icin-satilik-mk-4.5-mondeo-1089864757/detay Km sorgusu yaptım, km si orijinal gibi duruyor, üzerindeki 2. plakası, kaç el değiştirdi bilmiyorum ama ilk sahibinden dedi satıcı. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-serdaroglundan-2011-model-120.000-km-mondeo-2.0-tdci-trend-1086220339/detay İki aracında; - Fiyatı aynı, - Kaporta durumu aynı Farkları: - Selective 240 bin km (185 bin km ye kadar yetkili servis bakımlı) - Trend 120 bin km Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Nisan 2023 Paylaş 13 Nisan 2023 (düzenlendi) İsa Acar yazdı: Farkları: - Selective 240 bin km (185 bin km ye kadar yetkili servis bakımlı) - Trend 120 bin km selektiv selektivtir, orjin pioneer teybi de üstünde uzun süredir görmemiştm, 240 bine kadar çıkan arızlar çıkmış yapılmıştır da, 120 de olanda arızlar daha başlamadı, trend sonradan selektiv te olmaz, ben pazarlığa oturup selektiv alırdım adı yeter alemde lakin selektivin jantalrı selektiv jantı değil gibi 13 Nisan 2023 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 13 Nisan 2023 Paylaş 13 Nisan 2023 Çağlar Bayur yazdı: selektiv selektivtir, orjin pioneer teybi de üstünde uzun süredir görmemiştm, 240 bine kadar çıkan arızlar çıkmış yapılmıştır da, 120 de olanda arızlar daha başlamadı, trend sonradan selektiv te olmaz, ben pazarlığa oturup selektiv alırdım adı yeter alemde lakin selektivin jantalrı selektiv jantı değil gibi Çok teşekkür ederim Çağlar abi, benim de gönlüm bu araçtan yana zaten Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 13 Nisan 2023 Paylaş 13 Nisan 2023 İsa Acar yazdı: Arkadaşın konusu nihayete erdiği için ben de buradan devam edeyim, yeni konu açmayayım dedim. Bu iki araçtan hangisi alınır. KM ne kadar önemlidir? Ama tam da iki katı https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-muhendisten-togg-ciktigi-icin-satilik-mk-4.5-mondeo-1089864757/detay Km sorgusu yaptım, km si orijinal gibi duruyor, üzerindeki 2. plakası, kaç el değiştirdi bilmiyorum ama ilk sahibinden dedi satıcı. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-serdaroglundan-2011-model-120.000-km-mondeo-2.0-tdci-trend-1086220339/detay İki aracında; - Fiyatı aynı, - Kaporta durumu aynı Farkları: - Selective 240 bin km (185 bin km ye kadar yetkili servis bakımlı) - Trend 120 bin km Selective varsa seçenekte, başka pakete bakmazdım abi. Al da tadından yenmesin 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts