Çağlar Bayur 20 Mart 2023 Paylaş 20 Mart 2023 https://www.technopat.net/sosyal/konu/twitter-something-went-wrong-but-dont-fret-its-not-your-fault-hatasi.2448341/ pc den girince bunun gibi bir hata mesajı ile arama yapılamıyor, bunun hakkında bir fikri olan var mıdır? telefonlardan giriş yapılınca arama yapmak mümkün Yorum bağlantısı
Ahmet Hasan Şendağ 20 Mart 2023 Paylaş 20 Mart 2023 Türk Telekom hattı ile ilgili bir sorunmuş. Telekom mu operatör? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Mart 2023 Yazar Paylaş 20 Mart 2023 biri superonline diğeri ttkom android veya ios wifi dan bağlanınca arama yapabiliyor ttkom ve superonline Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Mart 2023 Paylaş 21 Mart 2023 Superonline.. hata almıyorum. Tarayıcı geçmişlerini sil. Farklı tarayıcılarla dene. Olmuyorsa yapacağın bir şey yok demektir. Vpn deneyeceksin. Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 21 Mart 2023 Paylaş 21 Mart 2023 Reis yas itibariyle senin Facebook kullanman gerekmiyor mu Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Mart 2023 Yazar Paylaş 21 Mart 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Superonline.. hata almıyorum. Tarayıcı geçmişlerini sil. Farklı tarayıcılarla dene. Olmuyorsa yapacağın bir şey yok demektir. Vpn deneyeceksin. haberin yok ama vpn den çıkıyorsun demek ki Yorum bağlantısı
Önder Özcan 22 Mart 2023 Paylaş 22 Mart 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Tarayıcı geçmişlerini sil. Farklı tarayıcılarla dene. Olmuyorsa yapacağın bir şey yok demektir. İnterneti bitmiştir bilgisayarı bozulmuştur Yorum bağlantısı
Emin Önal 22 Mart 2023 Paylaş 22 Mart 2023 Geçen hafta bana da oldu. Düzeldi sonra kendiliğinden. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Mart 2023 Paylaş 22 Mart 2023 Önder Özcan yazdı: Canım benim.. Nasılsın ? Bugün senin için yapabileceğim bir şey var mı ? 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 22 Mart 2023 Paylaş 22 Mart 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Canım benim.. Nasılsın ? Bugün senin için yapabileceğim bir şey var mı ? Artık korkmaya başladım 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Mart 2023 Yazar Paylaş 22 Mart 2023 Önder Özcan yazdı: İnterneti bitmiştir bilgisayarı bozulmuştur bu konu güvenli değil Yorum bağlantısı
Önder Özcan 22 Mart 2023 Paylaş 22 Mart 2023 Çağlar Bayur yazdı: bu konu güvenli değil Hiç bir zaman olmamıştı... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Ekim 2024 Paylaş 23 Ekim 2024 Twitter ve facebook'u daralttılar. açılmıyor. instagram da açılmıyor. Birazdan yayın yasağı da gelir. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 23 Ekim 2024 Paylaş 23 Ekim 2024 Mehmet Ozyurek yazdı: Twitter ve facebook'u daralttılar. açılmıyor. instagram da açılmıyor. Birazdan yayın yasağı da gelir. Enteresan ben de evde internet çekmiyor diye yer değiştiriyordum. hatta powerline wifi extender baktım. 1700 lerin Avrupası aklıma geliyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 Ekim 2024 Paylaş 23 Ekim 2024 Twitter’da terör eylemlerini Yücel’ten görüntüler paylaşıldığı için halkı korku ve pane sülükleri için dijital bant genişliği daraltıldı . Ayrıca YouTube’da öyle Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ekim 2024 Yazar Paylaş 23 Ekim 2024 Mehmet Ozyurek yazdı: Twitter ve facebook'u daralttılar. açılmıyor. instagram da açılmıyor. Birazdan yayın yasağı da gelir. koy bi müzeyyen kasedi teybe, çay demle yanında 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 23 Ekim 2024 Paylaş 23 Ekim 2024 Ali Darbaz yazdı: Twitter’da terör eylemlerini Yücel’ten görüntüler paylaşıldığı için halkı korku ve pane sülükleri için dijital bant genişliği daraltıldı . Ayrıca YouTube’da öyle Ya kardeşim ne korkusu paniği herkes youtube kapatılınca daha çok korkmuyor mu? Kimi kandırıyorsun(uz). saygısızlık bu halka. adam gibi açıkla. Olay olmuş. halk güçlüdür mesajı ver daha çok mesaj ver. Ali Darbaz yazdı: Twitter’da terör eylemlerini Yücel’ten görüntüler paylaşıldığı için halkı korku ve pane sülükleri için dijital bant genişliği daraltıldı . Ayrıca YouTube’da öyle Sanki tüm herkes bu konuyu izleyecek. Benim öğrencilere verdiğim ödev var nasıl izleyecekler? Ali Darbaz yazdı: Twitter’da terör eylemlerini Yücel’ten görüntüler paylaşıldığı için halkı korku ve pane sülükleri için dijital bant genişliği daraltıldı . Ayrıca YouTube’da öyle Sanki tüm herkes bu konuyu izleyecek. Benim öğrencilere verdiğim ödev var nasıl izleyecekler? Ama şu da var bu durumlar artarsa forumlar yeniden kalabalıklaşır. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Ekim 2024 Paylaş 23 Ekim 2024 Arkadaşlar VPN kuracaksanız düzgün bir şey kurun, paralı falan alın kurun. Sonra tüm şifrelerinizi ele geçiriyorlar. sizin adınızla gelip forumda uygunsuz site reklamı yapıyorlar. Bankalardan kredi çekiyorlar.. Aman dikkat. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ekim 2024 Yazar Paylaş 23 Ekim 2024 Mehmet Göktürk yazdı: Sanki tüm herkes bu konuyu izleyecek. Benim öğrencilere verdiğim ödev var nasıl izleyecekler? an itibarı ile matris ödevi için çare arıyoruz canlı örneğiyiz, vesile ile kendimi şuna bkarken bulmam tesadüf müdür https://www.eso.org/sci/publications/messenger/archive/no.117-sep04/messenger-no117-3-11.pdf Mehmet Göktürk yazdı: Ama şu da var bu durumlar artarsa forumlar yeniden kalabalıklaşır. işte hocam, bakış açısı farkı için sizin yazınızı temsili örnek olarak alıntılıyorum Mehmet Ozyurek yazdı: uygunsuz site reklamı mesela ? 1 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Ekim 2024 Paylaş 23 Ekim 2024 Mehmet Ozyurek yazdı: Arkadaşlar VPN kuracaksanız düzgün bir şey kurun, paralı falan alın kurun. Windscribe kullanabilrsiniz arkadaşlar. Paralı ve parasız seçeneği var. Arasındaki fark, paralıda istediğiniz ülkeyi seçebiliyorsunuz, parasızda bazı ülkeler mevcut. Hatta benim referans linkimle kurarsanız hem siz hem de ben ekstra 1GB kota kazanacağız. https://windscribe.com/yo/kqefx8hg 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 23 Ekim 2024 Paylaş 23 Ekim 2024 Çağlar Bayur yazdı: mesela ? nerde? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts