Metin Mankal 20 Mart 2023 Paylaş 20 Mart 2023 Herkese merhabalar Malumunuz Maraş'tan Ankara'ya geçtik. Bir süreliğine kayınvalidede misafiriz. İnternet aboneliğim d smart ve 1 yıllık daha taahhüdüm olduğu için nakil yaptırmak zorunda kaldık.15 şubat itibari ile nakil gerçekleşti ancak bölgesel arıza nedeniyle internetimiz hala yok. Hatta bu arıza ocak ayından beri devam ediyormuş. Aboneliği iptal ettirmek istediğimde 1200 lira gibi bir rakam çıkarıyorlar. Ben bu aboneliği iptal ettirebilir miyim ? Yoksa tüketici hakları mahkemesine mi gitmem lazım. 2 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 20 Mart 2023 Paylaş 20 Mart 2023 Metin Mankal yazdı: Herkese merhabalar Malumunuz Maraş'tan Ankara'ya geçtik. Bir süreliğine kayınvalidede misafiriz. İnternet aboneliğim d smart ve 1 yıllık daha taahhüdüm olduğu için nakil yaptırmak zorunda kaldık.15 şubat itibari ile nakil gerçekleşti ancak bölgesel arıza nedeniyle internetimiz hala yok. Hatta bu arıza ocak ayından beri devam ediyormuş. Aboneliği iptal ettirmek istediğimde 1200 lira gibi bir rakam çıkarıyorlar. Ben bu aboneliği iptal ettirebilir miyim ? Yoksa tüketici hakları mahkemesine mi gitmem lazım. Metin hocam durumunuzu mail yoluyla dsmarta iletin,malum durumlar mağduriyetinizi giderirler belki insafa gelip,olmadıtüketici haklarına başvurun.. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Mart 2023 Paylaş 20 Mart 2023 geçmiş olsun rutin dışı olarak mutlaka buna bir çözüm bulmalılar 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 20 Mart 2023 Paylaş 20 Mart 2023 Kanunen size alt yapı sebebi ile hizmet sunamıyorlarsa cayma bedeli olmaksızın iptal hakkınız var. Bununla alakalı olarak önce yazılı başvuru yapın, size dönüş yapsınlar. Sonrasında eğer olumsuz yanıt alırsanız BTK üzerinden başvuru yapabilirsiniz 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 20 Mart 2023 Paylaş 20 Mart 2023 1 seneden sonra cayma bedeli alınması kanun dışı değil mi? 2 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 20 Mart 2023 Yazar Paylaş 20 Mart 2023 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: geçmiş olsun rutin dışı olarak mutlaka buna bir çözüm bulmalılar Çözümleri aboneliği dondurmakmış. Bir de nakil ücreti almadılar sağolmayasıcalar. Erdem Bozkurt yazdı: Metin hocam durumunuzu mail yoluyla dsmarta iletin,malum durumlar mağduriyetinizi giderirler belki insafa gelip,olmadıtüketici haklarına başvurun.. müşteri temsilcileriyle akraba olduk. Mail yoluyla da ilettim ancak sonuç alamadık. Gelen mailde hizmet alamadığınız süre faturalandırılmayacaktır diyorlar sağ olsunlar. Oğuzkan Erışık yazdı: 1 seneden sonra cayma bedeli alınması kanun dışı değil mi? Böyle bir şey var ama bizimki biraz karışık.Maraş'ta fiber di bağlantım.Ankara'da fiber altyapı olmadığı için vdsl yaptılar ve yeni abonelik açmışlar sanırım. Ü.Emre Kartal yazdı: Ü.Emre Kartal yazdı: Kanunen size alt yapı sebebi ile hizmet sunamıyorlarsa cayma bedeli olmaksızın iptal hakkınız var. Bununla alakalı olarak önce yazılı başvuru yapın, size dönüş yapsınlar. Sonrasında eğer olumsuz yanıt alırsanız BTK üzerinden başvuru yapabilirsiniz Son çare bu sanırım. 20 Mart 2023 tarihinde Metin Mankal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 21 Mart 2023 Paylaş 21 Mart 2023 Metin Mankal yazdı: fiber Bir arkadaşım taşındığı yerde başka abonelik kullanmak için köy adresini vermişti, oraya da fiber veremedikleri için iptalini istemişti ve hallolmuştu. Bence bunu kullanabilirsiniz hocam 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 21 Mart 2023 Paylaş 21 Mart 2023 Ben Superonline ve D-Smart aboneliğimi faks ile sonlandırmıştım. 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 21 Mart 2023 Paylaş 21 Mart 2023 Taahhütü yerine getiremiyorlar o yüzden bu şekilde bir tehdit şantaj unsurunuz hakkınız var. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Mart 2023 Paylaş 21 Mart 2023 Sırf dayatmak için fax istiyorlar. Fax makinesi mi kaldı.. Sadece kötü niyetliler. Fax çekin, ve iletim raporu alın. Akabinde aksiyon alınmaz ise iletim raporu ile dava açın hocam. Ben olsam dava açak için gecikmezdim. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 21 Mart 2023 Paylaş 21 Mart 2023 Faks isterlerse evrağı bana yollayın ben dükkandan çekerim. 3 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 26 Mart 2023 Yazar Paylaş 26 Mart 2023 Evet olayın iç yüzünü öğrendim. Dsmart aboneliğini dondurdum ve süperonline başvurdum. Ertesi gün sokakta boş port olmadığı için abonelik başvurumu iptal ettiler. Dsmart belki bir port boşalır diye beni bir ay oyalamış. Arıza filan hikaye.. Şu an kablonet taahhütsüz aboneliği aldım. Başvurumun ertesi günü bağlandı. Dsmart iptal sürecim devam ediyor. Yardımlarınız için çok teşekkürler. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts