Güven ZORLU 19 Mart 2023 Paylaş 19 Mart 2023 Araç 2012 model titanyum x paket orjinal sync sistem var Bluetooth bağlantısı sırasında çalan şarkı ve sanatçı maalesef araç ekranın da görülmüyor,bı önceki aracım da C Max 2012 model titanyum paketi idi onda aynı problem yoktu ,çözüm için yardımlarınızı rica ediyorum. Yorum bağlantısı
Alpaslan Göktaş 19 Mart 2023 Paylaş 19 Mart 2023 Bluetooth modülünü değiştirirseniz sorununuz hallolur. Bir sonraki nesil modülde bu id3 desteği var. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 20 Mart 2023 Paylaş 20 Mart 2023 2013 c max titanium x aracımda sony sync de usb den müzik çalarken bahsettiğiniz özellikler var fakat bluetooth da bu özellikler yok. Aracı sıfır aldım. Hiç yoktu bu özellik. Id3 desteği hangi yıldan başlıyor acaba? Yorum bağlantısı
Güven ZORLU 21 Mart 2023 Yazar Paylaş 21 Mart 2023 Abi bı önceki arabam yine aynı model araçtı sadece titanyum paketti o araçta Bluetooth bağlantısı olduğunda şarkı ismi yazıyor sanatçı ismi yazıyor du bu araç titanyum x eskisinde sorun yoktu bu araçta problem var Alpaslan Göktaş yazdı: Bluetooth modülünü değiştirirseniz sorununuz hallolur. Bir sonraki nesil modülde bu id3 desteği var. Onu nasıl halledebilirim ? Yorum bağlantısı
Alpaslan Göktaş 23 Mart 2023 Paylaş 23 Mart 2023 (düzenlendi) Benim aracımda da benzer sorun var ama uğraşmayı gözüm kesmiyor, sarı sitede ilanları vardı sanki bi bakın dilerseniz. Mesela şu modül yanılmıyorsam id3 destekli. Sizin araca uyarmı bilmiyorum parça numarasından kontrol etmeniz gerekli. Bu da ülkemizden bir ilan. 23 Mart 2023 tarihinde Alpaslan Göktaş tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 23 Mart 2023 Paylaş 23 Mart 2023 Alpaslan Göktaş yazdı: Benim aracımda da benzer sorun var ama uğraşmayı gözüm kesmiyor, sarı sitede ilanları vardı sanki bi bakın dilerseniz. Mesela şu modül yanılmıyorsam id3 destekli. Sizin araca uyarmı bilmiyorum parça numarasından kontrol etmeniz gerekli. Bu da ülkemizden bir ilan. Kriter nedir? Uyup uymadığını takmadan nasıl anlarız? Id3 destekli parçanın kodu var mı? 1 Yorum bağlantısı
Alpaslan Göktaş 23 Mart 2023 Paylaş 23 Mart 2023 Benim aracımdaki modül AM5T 14D212 AD parça numaralı ve id3 desteği yok maalesef. Üstte link verdiğim ise yeni model modül ve id3 var diye biliyorum. Bir kaç yıl önce araştırmıştım, parça numarasına kadar neyin ne olduğunu. Linkler falan hep uçmuş kesin bir şey diyip sizi yanlış yönlendirmek istemem. Tekrar araştırıp bulmaya çalışırım. 1 1 Yorum bağlantısı
Güven ZORLU 25 Mart 2023 Yazar Paylaş 25 Mart 2023 (düzenlendi) Bende servise gösterdim problemle ilgili olarak güncelleme yapılması gerekiyormuş dediler , güncelleme sonrası problem hala devam ediyor,iş farkı bu aynı model trend kasa sracta gösterge üstü bilgilendirme bilgisayarı büyük daha gösterişli ekranda geliyor , Ford deneme yapmış sanırım c Max araçlarda 25 Mart 2023 tarihinde Güven ZORLU tarafından düzenlendi Yanlış yazıldi Yorum bağlantısı
Güven ZORLU 8 Nisan 2023 Yazar Paylaş 8 Nisan 2023 Alpaslan Göktaş yazdı: Benim aracımdaki modül AM5T 14D212 AD parça numaralı ve id3 desteği yok maalesef. Üstte link verdiğim ise yeni model modül ve id3 var diye biliyorum. Bir kaç yıl önce araştırmıştım, parça numarasına kadar neyin ne olduğunu. Linkler falan hep uçmuş kesin bir şey diyip sizi yanlış yönlendirmek istemem. Tekrar araştırıp bulmaya çalışırım. Teşekkürler Yorum bağlantısı
ibrahim Olkun 1 Haziran 2023 Paylaş 1 Haziran 2023 Merhaba 2012 c-max elektrik bagaj çalışmıyor elektrik şemasını bilen varmı şimdiden teşekkürler Yorum bağlantısı
Recommended Posts