Fatih ÇOLAK 18 Mart 2023 Paylaş 18 Mart 2023 Şanzıman yağını değiştirmek istedim ama gittiğim şanzımancı alttan doldurucaz falan deyince vazgeçtim. Üstten dolduğumuz yerin görseli varsa paylaşır mısınız? Daha önce değiştiren arkadaşlarımız olmuştu forumda. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Mart 2023 Paylaş 19 Mart 2023 @Mehmet Ozyurek Kullanmıştı bunlardan. Üstten dolum uzun zamandır yok sanki araçlarda ama? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Mart 2023 Paylaş 19 Mart 2023 Üstten dolum yok. Şanzımandan koyulacak ancak siz kendiniz yapmayın, özel presedürü var. Öyle değil mi @Harun Kocaçalışkan Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Mart 2023 Paylaş 20 Mart 2023 Harun Kocaçalışkan yazdı: Dizel mi benzin mi? Profilde dizel görünüyor. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 20 Mart 2023 Paylaş 20 Mart 2023 Dizelse alttan boşaltılacak, üstten doldurulacak. Makinesi varsa farklı usul yapabilir mi bilmiyorum. Boşaltım yeri; Dolum yeri akünün altında; 4 Yorum bağlantısı
Fatih ÇOLAK 20 Mart 2023 Yazar Paylaş 20 Mart 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Üstten dolum yok. Şanzımandan koyulacak ancak siz kendiniz yapmayın, özel presedürü var. Öyle değil mi @Harun Kocaçalışkan Hocam bunlar boşanttıkları yerden doldurmayı düşündüler. Ben o yüzden sordum. Harun Kocaçalışkan yazdı: Dizelse alttan boşaltılacak, üstten doldurulacak. Makinesi varsa farklı usul yapabilir mi bilmiyorum. Boşaltım yeri; Dolum yeri akünün altında; Hocam alttan boşaltıp, üstten doldurmamız yeterli mi yoksa farklı bir prosedür varmı? Yorum bağlantısı
Melih Engin 20 Mart 2023 Paylaş 20 Mart 2023 bende yakın zamanda dizel otomatik mk3 şanzıman yağı değişicem aracı kısa süredir kullanıyorum hangi şanzıman yağı tercih edilmeli Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 20 Mart 2023 Paylaş 20 Mart 2023 Fatih ÇOLAK yazdı: Hocam bunlar boşanttıkları yerden doldurmayı düşündüler. Ben o yüzden sordum. Hocam alttan boşaltıp, üstten doldurmamız yeterli mi yoksa farklı bir prosedür varmı? Var, once sanzimanin sicak olmasi gerekiyor. 45 C mi ne olmali ama tam aklimda degil. Bosalan yag kadar yag koymaniz lazim eksik degilse. Eksikse, seviye olcum tapasindan yag gelene kadar yag koyulmali. Niye degisiyorsunuz yagi? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Mart 2023 Paylaş 20 Mart 2023 Harun Kocaçalışkan yazdı: seviye olcum tapasindan yag gelene kadar yag koyulmali. onu yapacak ustayı bulmak Yorum bağlantısı
Recommended Posts