Çağlar Bayur 17 Mart 2023 Paylaş 17 Mart 2023 Yaşamını bu topraklar için feda eden, Türkiye'nin tüm bölgelerinden akın akın gelen aralarında 15 yaşında çocukların da olduğu atalarımızın borcu ödenmez, İzindeyiz... 25 8 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 18 Mart 2023 Paylaş 18 Mart 2023 (düzenlendi) 18 Mart 2023 tarihinde Öner Kurukuz tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 18 Mart 2023 Paylaş 18 Mart 2023 Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Tüm Şehit ve Gazilerimizden Allah Razi Olsun. Emanetleri Emanetimizdir , Farkında olacağız. 4 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 18 Mart 2023 Paylaş 18 Mart 2023 Ruhları şad Olsun.. Minnettarız.. 🇹🇷🇹🇷🇹🇷 3 Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 18 Mart 2023 Paylaş 18 Mart 2023 Saygı ve rahmetle anıyorum. Ruhları şad olsun. 2 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 18 Mart 2023 Paylaş 18 Mart 2023 Nur içinde yatsınlar,insana nasip olmaz fedakarlık,kahramanlıklar gösterdiler..Allah razı olsun,kıymetini bilmek herdaim boynumuzun borcu olsun... 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Mart 2023 Paylaş 18 Mart 2023 15'lilerin bile savaşmak zorunda kaldığı bir dönem ve savaş.. Allah hepsinden razı olsun. Minnettarız. Emanetlerini korumaya çalışıyoruz. 4 Yorum bağlantısı
Koray Demir 18 Mart 2023 Paylaş 18 Mart 2023 Gemilerde “jurnal” adı verilen bir seyir defteri bulunur. Gemi limandayken ya da seyir halindeyken yaşanan gelişmeler bu jurnal defterine kaydedilir. Geminin rotası, hızı, geldiği ve gideceği liman, vardiya değişimleri gibi bilgiler jurnale not edilir. Gemi sığ sulardan ve önemli su yollarından geçerken de jurnal sürekli güncellenir. Örneğin, Cebelitarık Boğazı geçilirken “03:00 Cebelitarık’a girildi” , “07:00 Cebelitarık geçildi” gibi saat belirtilerek yazılır. Keza İstanbul Boğazı’ndan geçerken “08:00 İstanbul Boğazına girildi, 10:00 kavaklar geçildi, 11:00 hisar geçildi, 13:00 İstanbul Boğazı geçildi” gibi sürekli notlar jurnal edilir. Lakin aynı gemiler Çanakkale Boğazı’na geldiklerinde jurnal defterine bunlar yazılmaz. Çanakkale Boğazı seyri tamamlandığında jurnale “09:00 Çanakkale çıkıldı” yazılır; ya da “15:00 Şehitler Abidesi 2 milden selamlandı” şeklinde not düşülür. Çünkü herkes bilir ki bu dünyada her yer geçilir ama Çanakkale GEÇİLMEZ! 7 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 18 Mart 2023 Paylaş 18 Mart 2023 Allah hepsinden razı olsun... Şu an Eskişehir de yaşıyorum ama herkes bilir vasiyetim ya beni memleketim Elazığ / Maden e defnedin ya da ilerde yerleşmeyi düşündüğüm Çanakkale'de Gelibolu yarım adasında her hangi bir köye... Koyun koyuna yatabilsek onlarla..... 5 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 18 Mart 2023 Paylaş 18 Mart 2023 Koray Demir yazdı: Gemilerde “jurnal” adı verilen bir seyir defteri bulunur. Gemi limandayken ya da seyir halindeyken yaşanan gelişmeler bu jurnal defterine kaydedilir. Geminin rotası, hızı, geldiği ve gideceği liman, vardiya değişimleri gibi bilgiler jurnale not edilir. Gemi sığ sulardan ve önemli su yollarından geçerken de jurnal sürekli güncellenir. Örneğin, Cebelitarık Boğazı geçilirken “03:00 Cebelitarık’a girildi” , “07:00 Cebelitarık geçildi” gibi saat belirtilerek yazılır. Keza İstanbul Boğazı’ndan geçerken “08:00 İstanbul Boğazına girildi, 10:00 kavaklar geçildi, 11:00 hisar geçildi, 13:00 İstanbul Boğazı geçildi” gibi sürekli notlar jurnal edilir. Lakin aynı gemiler Çanakkale Boğazı’na geldiklerinde jurnal defterine bunlar yazılmaz. Çanakkale Boğazı seyri tamamlandığında jurnale “09:00 Çanakkale çıkıldı” yazılır; ya da “15:00 Şehitler Abidesi 2 milden selamlandı” şeklinde not düşülür. Çünkü herkes bilir ki bu dünyada her yer geçilir ama Çanakkale GEÇİLMEZ! Yazmaya gelmiştim, elinize sağlık, yazmışsınız. 3 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 18 Mart 2023 Paylaş 18 Mart 2023 Hepsinden Allah razı olsun. Havada mermilerin çarpıştığı savaş... 2 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 18 Mart 2023 Paylaş 18 Mart 2023 Dur yolcu, bilmeden gelip bastığın bu toprak bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver, bu sessiz yığın bir vatan kalbinin attığı yerdir. Destan yazan atalarımızın ruhları şad olsun. 2 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 18 Mart 2023 Paylaş 18 Mart 2023 Allah hepsinden razı olsun, ne yapsak haklarını ödeyemeyiz, o yüzden emanetlerine sahip çıkmak lazım. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 18 Mart 2023 Paylaş 18 Mart 2023 Destan Destan diyenler Atalarımıza Bakıp Kurtuluş Savaşını görsünler Çanakkaleyi Görsünler bize Onur miras bırakmışlar Hakları ödenmez unutmayacağız ve hep farkında olacağız. Bu Topraklar Dünya Tarihini değiştirmiş iz bırakmış Doğu Batı Mücadelesinin Simgesi Topraklar Aklıma Fatih Sultan Mehmedin İstanbula girdiğinde Hektorun intikamını aldık demesi ve Agamemnon geliyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Mart 2023 Paylaş 18 Mart 2023 Bu gün Tusaş günün anlam ve önemine özel olarak, Anka-3 , Hürjet ve Tf-x/MMU prototiplerini halk ile paylaştı. 3 Yorum bağlantısı
Hamit inan 18 Mart 2023 Paylaş 18 Mart 2023 Furkan Avcı yazdı: Allah hepsinden razı olsun... Şu an Eskişehir de yaşıyorum ama herkes bilir vasiyetim ya beni memleketim Elazığ / Maden e defnedin ya da ilerde yerleşmeyi düşündüğüm Çanakkale'de Gelibolu yarım adasında her hangi bir köye... Koyun koyuna yatabilsek onlarla..... Çok uyanık adamsın Furkan. Sistemin açığını buldun, kişi sevdiği ile beraberdir deyip kaynayacaksin aradan 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts