İçeriğe Yönlendir

Mevcut Otoyollarımız

Tansu Kalafatoğlu

Daha Fazla Otoyola İhtiyaç Var Mı?  

74 oy

Bu ankete oy verme veya sonucunu görme izniniz yok Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Tansu Kalafatoğlu
Ali Cihangiroğlu yazdı:

neden opel, doyotanınki neyine yetmiyor, hiç açmadığı için olabilirmi acep :D

Toyoto depreme dayanıklı :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ahmet Hasan Şendağ yazdı:

55 yıl önce çöktükleri,

oraya gidersek boğazda yalı kalmaz ? arkası kalın diye dokunulmazlar

bu adına kent deyip rantsal dönüşümler mahvetti zaten ortalığı

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Tansu Kalafatoğlu

Bir çok noktada bölünmüş yol çalışması var ve ihale ediliyor ama bence acil olan 

- izmir-ankara

- bursa antalya

- gerede samsun artvin

- ankara sivas erzurum

otoyolları.

mevcut bölünmüş yol haritası ve çalışması

BolunmusYolYapimCalismalari.pdf

• Beğen 2
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

yol çalışması

Hayır acil olan Sağmalcılar' ı bitirsinler.

1796126079_Samalclar.jpg.1c2371bdcd26056a4887c57009a7f164.jpg

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Bir çok noktada bölünmüş yol çalışması var ve ihale ediliyor ama bence acil olan 

- izmir-ankara

- bursa antalya

- gerede samsun artvin

- ankara sivas erzurum

otoyolları.

mevcut bölünmüş yol haritası ve çalışması

BolunmusYolYapimCalismalari.pdf

hızlı tren yapsınlar bursaya önce. başlayalı 15 sene oldu. aynı şekilde antalya da tren ister.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Doğan Arşiray yazdı:

hızlı tren yapsınlar bursaya önce. başlayalı 15 sene oldu. aynı şekilde antalya da tren ister.

tren işi zaten acil. 

tren yollarında yakıt tüketimi ve tren hızı çok önemli. Güzergah Rampa, iniş, viraj vs. bunlara göre seçiliyordu. Trenin çok hızlanması istenmiyor ama yavaşlaması da istenmiyor falan.

Gerçi eskiden böyleydi. Şimdi nasıl bilmiyorum. şimdi frene basınca enerji depoluyordur. 

otobanla beraber yapsınlar. Ortada ray, yanlarda karayolu

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Nerede o işçi, mühendis, müteahhit?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Tamer Topaç yazdı:

Nerede o işçi, mühendis, müteahhit?

bi ara haberlerde yavuz selim köprüsünde tren yolu unutuldu dendiydi :) 

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Derler derler :D

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

erken açılış adına son gerdirme yapılmayan köprü

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Tren demek otomotivin tırın kamyonun otobüsün bitişi demek. Yürek ister demir ağlarla örmek ha deyince vatanı

• Beğen 2
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Üç şeritli e5te en sol şerit nasıl oluyorda tıkanıyor bir türlü anlam veremiyorum biri beni aydınlatabilirse sevinirim. Aynı sahilden 15 dakika daha kısa sürede gidiyorum. 

Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Proje hızları, maksimum eğim ve kurp yarıçapları çok farklı olduğundan yapılması çok zor imkansıza yakın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mehmet Yeter yazdı:

Üç şeritli e5te en sol şerit nasıl oluyorda tıkanıyor bir türlü anlam veremiyorum biri beni aydınlatabilirse sevinirim. Aynı sahilden 15 dakika daha kısa sürede gidiyorum. 

takip mesafesine uyulmadığı için. 

Öndeki biraz fren yapınca arkadaki daha şiddetli yapıyor. O da zincirleme arkayı etkiliyor. 

yani acele edip takip mesafesine uymayanlar trafiği durduruyor. 

aynı zamanda şerit değiştiren araçlara boşluk kalmadığı için bu da frene sebep oluyor. 

• Beğen 2
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Mehmet Yeter yazdı:

Üçüncü şerite alışamadı millet, ilginçtir, ben hep sağdan gayet güzel gidiyorum. Geçenlerde uzun yoldan dönerken şunu farkettim, büyük büyük çoğunluk olması gerekenden bir şerit solda gidiyor

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Köksal Yılmaz yazdı:

Üçüncü şerite alışamadı millet, ilginçtir, ben hep sağdan gayet güzel gidiyorum. Geçenlerde uzun yoldan dönerken şunu farkettim, büyük büyük çoğunluk olması gerekenden bir şerit solda gidiyor

instagramda bi video var. Sebze yüklü kamyon kuzey marmara’da en soldan gidiyor. Hızı da 150km civarı. 

En soldan 130’la giden corolla var. Bu sebze kamyonu basıyor selektörü ve corolla sağa geçiyor. Kamyon en soldan 140-150 devam ediyor. 

altta yorumları okuyorum. İnanılmaz. İnanamıyorum. Kamyonun sebze yüklü olduğu ve hale yetişmesi gerektiği, en soldan sen nasıl 130’la şeridi kapatırsın demeler falan. Kamyon nasıl haklı görülüyor.  500 yorumdan 450’si böyleydi. 

tamam corolla hatalı ama kamyonun en soldan gitmesi bunun yanında minik kusur kalıyor

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

instagramda bi video var. Sebze yüklü kamyon kuzey marmara’da en soldan gidiyor. Hızı da 150km civarı. 

En soldan 130’la giden corolla var. Bu sebze kamyonu basıyor selektörü ve corolla sağa geçiyor. Kamyon en soldan 140-150 devam ediyor. 

altta yorumları okuyorum. İnanılmaz. İnanamıyorum. Kamyonun sebze yüklü olduğu ve hale yetişmesi gerektiği, en soldan sen nasıl 130’la şeridi kapatırsın demeler falan. Kamyon nasıl haklı görülüyor.  500 yorumdan 450’si böyleydi. 

tamam corolla hatalı ama kamyonun en soldan gitmesi bunun yanında minik kusur kalıyor

Geçen yıl benzeri başıma geldi otobanda 135 km ile gidiyorum orta şeritte(Bolu civarları), sağımdan tır sağladı beni. 

Trafik cehaleti sosyal medya ile daha da katlanıyor. Her geçen gün hırsızın suçu azalıyor. İnsanlar kuralsızlıklarına kendilerini inandıracak bahaneler üretiyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Cehalet iyice arttı maalesef, internet bunlara fayda etmedi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Bu kamyonların ismi jetci imiş. O yüzden en soldan 150 ile gidebilirmiş. Vatandaş öyle diyor

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Kamyonun sebze yüklü olduğu ve hale yetişmesi gerektiği, en soldan sen nasıl 130’la şeridi kapatırsın demeler falan. Kamyon nasıl haklı görülüyor.  500 yorumdan 450’si böyleydi. 

IQ yetersizliğinden vatandaşlıktan atmak lazım, çok netim bu konuda.

• Beğen 5
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Bu kamyonların ismi jetci imiş. O yüzden en soldan 150 ile gidebilirmiş. Vatandaş öyle diyor

Malı yetiştirdiklerinde kazanacakları parayla cezayı kıyaslayınca umurlarında olmuyor. Cezası 10 kat artsın bakalım aynı şeyi tekrarlarmı ?

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Gök
Selim Bilgin yazdı:

Nufusun %95 ini atmak gerekir  adam kalmaz diye atmıyorlar heralde

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Selim Bilgin yazdı:

ahmet amca tapulu yeri bodrum katta  kötü evde oturuyor. Sonra yeni binada yüksek kata taşınıyor ve kirası 18.000 lira. 

kendi evini kiraya verecek. 18.000 istiyor. Neden? E kendi 18 bin kira ödüyormuş

sabır taşının üstünde yaşıyoruz 

Yorum bağlantısı
Eren Gökmen
Mehmet Yeter yazdı:

IMG_20220903_133937.jpg.a8c3601f1fedd43d146bbefc7d83e4f4.jpgIMG_20220903_134058.jpg.7b9520295aaf6a1276cf63f07953572d.jpgBöyle :crazy:

• Beğen 1
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Eren Gökmen yazdı:

IMG_20220903_133937.jpg.a8c3601f1fedd43d146bbefc7d83e4f4.jpgIMG_20220903_134058.jpg.7b9520295aaf6a1276cf63f07953572d.jpgBöyle :crazy:

Burada en azından yol akıyor e5te akması gereken sol şerit tıkalı sağ şerit akıyor o da ileride sağdan katılanlar ve bir boşluk bulduğunda araya girmeye çalışanlar sayesinde tıkanıyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...