Ozan Kilic 15 Mart 2023 Paylaş 15 Mart 2023 Herkese merhaba , Ben ozan kılıç aranızda yeniyim. Malatya’da ikamet ediyorum şimdiden iyi dilekleriniz için teşekkür ederim canımız sağ gerisi önemli değil. sorunum şu şekilde aracım 2001 model 2.0 benzin LPG mk3 , Kayseri’ye giderken ve dönerken aracım hararet düşürdü sonra fan açıp yükseldi ama yol soğudukça hiç yükselmedi 50-60 arası gitti geldi. Uzun araştırmalarım sonucu forumda ki eski konulara ulaştım.Termostat , müşür ve yağ soğutucu termostatının değişmesi gerektiğini farkettim. parçaları bulamadım internetten baktım ve maalesef anlamadığım için bir şey yapamadım. Şu an Malatya da ve yakın çevrede parça da bulamadım. Sizlerden ricam alabileceğim yer ve ürünlerin orijinalini bana söylerseniz bir an önce aracımı yaptırmam istiyorum. Şu an evimiz arabamız çünkü biliyorsunuz. Çok teşekkür ediyorum ilginiz için. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Mart 2023 Paylaş 15 Mart 2023 Geçmiş olsun Ozan Bey.. Son durum nedir tam olarak, hararet yükselmiyor mu ? Yorum bağlantısı
Ozan Kilic 15 Mart 2023 Yazar Paylaş 15 Mart 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Geçmiş olsun Ozan Bey.. Son durum nedir tam olarak, hararet yükselmiyor mu ? Merhaba Mehmet bey çok sağolun. Şu an Malatya’da hava soğuk aracım giderken hararet düşmeye devam ediyor durunca fan açıp tekrar 90 a geliyor. Hava sıcakken bu sorun yoktu sadece uzun yolda yapmıştı. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 15 Mart 2023 Paylaş 15 Mart 2023 Sizde yağ soğutucu termostatı yok. Normal termostatınızda sorun olabilir. Şaseden bakılması lazım. Fişli ve Fişsiz olarak 2 tip termostat var. Parçacılara sormanız lazım. Aşağıda vereceğim numarayı arayın bir sorun. 0 535 810 99 77 - Özkan 3 Yorum bağlantısı
Ozan Kilic 15 Mart 2023 Yazar Paylaş 15 Mart 2023 Harun Kocaçalışkan yazdı: Sizde yağ soğutucu termostatı yok. Normal termostatınızda sorun olabilir. Şaseden bakılması lazım. Fişli ve Fişsiz olarak 2 tip termostat var. Parçacılara sormanız lazım. Aşağıda vereceğim numarayı arayın bir sorun. 0 535 810 99 77 - Özkan Harun abi çok teşekkür ederim Özkan beyle görüştüm orjinalini alıp Malatya’da usta bulup taktıracağım bildiğiniz usta var mi Malatya’da Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 15 Mart 2023 Paylaş 15 Mart 2023 Ozan Kilic yazdı: Harun abi çok teşekkür ederim Özkan beyle görüştüm orjinalini alıp Malatya’da usta bulup taktıracağım bildiğiniz usta var mi Malatya’da Yok ama herkes takabilir basit Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz 15 Mart 2023 Paylaş 15 Mart 2023 Ozan Kilic yazdı: Harun abi çok teşekkür ederim Özkan beyle görüştüm orjinalini alıp Malatya’da usta bulup taktıracağım bildiğiniz usta var mi Malatya’da Fiyat nedir acaba 2 çeşit var gates mi orjinal mi tercih ettiniz fişsiz tip mi? Yorum bağlantısı
Ozan Kilic 15 Mart 2023 Yazar Paylaş 15 Mart 2023 Ferhat Yavuz yazdı: Fiyat nedir acaba 2 çeşit var gates mi orjinal mi tercih ettiniz fişsiz tip mi? Hocam merhaba, Orijinal tercih ettim kabloluymuş, fiyatını benim söylemem ne kadar uygun olur bilmiyorum numarayı ararsanız yardımcı olacaktır Özkan bey. Harun Kocaçalışkan yazdı: Yok ama herkes takabilir basit Tamam hocam çok sağolun. Yorum bağlantısı
Recommended Posts