Cem Işık 14 Mart 2023 Paylaş 14 Mart 2023 Sağlığımızı ve hayatımızı emanet ettiğimiz tüm tıp emekçilerinin tıp bayramı kutlu olsun.. Allah eksikliklerini göstermesin.. 14 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Mart 2023 Paylaş 14 Mart 2023 zor meslek günleri kutlu olsun yarın gider döveriz 1 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 14 Mart 2023 Paylaş 14 Mart 2023 Doktor ve sağlık çalışanlarının tıp bayramı kutlu olsun 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 14 Mart 2023 Paylaş 14 Mart 2023 @Cem Dilmen başta olmak üzere tüm tıpçılarımızın bayramı kutlu olsun 1 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 14 Mart 2023 Paylaş 14 Mart 2023 İyi ki varsınız Tıp Bayramı Kutlu Olsun 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 14 Mart 2023 Paylaş 14 Mart 2023 Ben sabahtan epey bir aradım kutladım. Bayram yerine döndü epey varmıs akraba, tanıdık. Burdan topluca yapaydım keske 😂 Kutlu olsun.. Seviyoruz hepsini ❤️ 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Mart 2023 Paylaş 14 Mart 2023 Allah kimseye dert verip derman aratmasın. Derman olanlardan Allah razı olsun.. Tüm sağlık çalışanlarımızın tıp bayramları kutlu olsun. Gözümdeki sorunun sebebini bulmak için çok fazla branşta doktora gittim. Hiç kötü bir insana rastlamadım. Hepsinin de işini sevdiğini, insanları sevdiğini gördüm şahit oldum. Hepsinden Allah razı olsun. 6 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 14 Mart 2023 Paylaş 14 Mart 2023 Allah hepsinden gani gani razı olsun. Çok kıymetliler. Bilenler bilir 3-4 ay önce motosiklet kazasında bacağı kırdık, kazadan sonra bacağımı kopmaya varmış eciş bücüş gördükten sonra çektiğim fiziki, manevi acıdan ötürü travma geçirdim resmen. 15 dakika sonra acil çalışanları geldi morfin verildi. 15 dakikalık sancıyı 1 ömür unutmam. Sağlık çalışanlarının olmadığı ya da 100 sene öncesinde olduğum senaryosunu aklımdan çıkaramıyorum. Emminin dediği gibi Allah kimseye dert verip derman aratmasın. 3 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 15 Mart 2023 Paylaş 15 Mart 2023 Allah hepsinden razı olsun. Beni o yoğun bakımda hayata döndürdüler ya, yeniden ayağa diktiler ya, Allah iki cihanda yüzlerine gülsün inşallah. 4 Yorum bağlantısı
Cem Işık 15 Mart 2023 Yazar Paylaş 15 Mart 2023 Aklıma ilk gelenler @Cem Dilmen , @Ersen Tapan ve @Ayhan Asil.. Bir de rahmetli İlker abi vardı mekanı cennet olsun.. Onların nezdinde işlerini severek yapan, vicdan ve merhamet sahibi olan tüm tıp camiasının tıp bayramları kutlu olsun.. 3 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 15 Mart 2023 Paylaş 15 Mart 2023 Teşhis tanı tedavi zincirinin son noktasında olmama rağmen özveri isteyen zor bir meslek. İşini hakkıyla yapan , yapmaya çalışan herkese Allah kolaylık versin başımızdan eksik etmesin. 3 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 15 Mart 2023 Paylaş 15 Mart 2023 Tüm sağlık çalışanlarının bayramı kutlu olsun. Rabbim yokluklarını göstermesin. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 15 Mart 2023 Paylaş 15 Mart 2023 bütün doktorların tıp bayramı kutlu olsun . hepsinden allah razı olsun dünyada yaptıkları işin eşdeğeri yok gözümde 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 15 Mart 2023 Paylaş 15 Mart 2023 Dün kutlamayı unuttuk. Tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutlarım, iyi ki varlar. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 15 Mart 2023 Paylaş 15 Mart 2023 Tüm sağlık çalışanlarının bayramını kutlarım 1 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 16 Mart 2023 Paylaş 16 Mart 2023 Çok teşekkür ediyorum hepinize ayrı ayrı. Malum yurt dışındayım. Burada tıp bayramı diye bir şey yok ama bir 8 mart kadınlar günü var ki aman Allah'ım evlere şenlik. Ben böyle kutlama görmedim. Çok güzel ifade etmişsiniz çok teşekkür ediyorum. Bilmeyenler için söyleyeyim malum 4-5 aydır Kazakistandayım. Buraya gelince ülkemizdeki hekimlerin ve sağlık çalışanlarının kıymetini bir kez daha anladım. İyi doktor ve kaliteli sağlık hizmetinin ne kadar kıymetli ve insan hayatını kolaylaştırdığını burada daha iyi gördüm. Tekrar çok teşekkür ediyorum. 9 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 16 Mart 2023 Paylaş 16 Mart 2023 Cem Dilmen yazdı: Çok teşekkür ediyorum hepinize ayrı ayrı. Malum yurt dışındayım. Burada tıp bayramı diye bir şey yok ama bir 8 mart kadınlar günü var ki aman Allah'ım evlere şenlik. Ben böyle kutlama görmedim. Çok güzel ifade etmişsiniz çok teşekkür ediyorum. Bilmeyenler için söyleyeyim malum 4-5 aydır Kazakistandayım. Buraya gelince ülkemizdeki hekimlerin ve sağlık çalışanlarının kıymetini bir kez daha anladım. İyi doktor ve kaliteli sağlık hizmetinin ne kadar kıymetli ve insan hayatını kolaylaştırdığını burada daha iyi gördüm. Tekrar çok teşekkür ediyorum. Ben bilmiyordum yurt dışında olduğunu Cem kardeşim. Konusu geçtiyse bile kaçırmışım. Memleketten selamlar. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 14 Mart Yazar Paylaş 14 Mart Tüm tıp emekçilerimizin tıp bayramı kutlu olsun, şiddet görmedikleri, emeklerinin karşılığını fazlasıyla aldıkları bir sene dilerim.. 2 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 14 Mart Paylaş 14 Mart Plaketlerini verdik, tebrik ettik, akşama kutlamamızı da yaptık mı tamamdır. Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 14 Mart Paylaş 14 Mart Beni tekrar hayata döndüren bütün tıp emekçilerinin bayramını kutlarım. Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 14 Mart Paylaş 14 Mart Rahmetli ağabeyim Op.Dr. Zafer Güngör .Muş'un ilk tıp doktorlarındandı Ağabeyimin ilginç hikayesi var. Babamın ilk hanımı Bitlis milletvekili Selahattin inanın kardeşi olduğu için Aileyle beraber Bursa da sürgüne giderler. Babam da bir kavga olayından hapise girer ve tesadüfen Nazım Hikmet ile aynı koğuşa düşer. Yokluk günleri. Ağabeyim lise öğrencisi. Nazım ve koğuşundakilerin yaptığı işleri dışarda satıp hep kendine hem koğuştakilere gelir sağlar. Tahsile devam etmek istemez ise de Nazım Hikmetin ısrarlı sonuçları ile devam kararı alır ve İstanbul'a gelerek Tıp fakültesine girer. Zor şartlar da okurken, Dedem, Muş belediyesinden mecburi hizmet karşılığı ona burs sağlar. Okulun Bitmesine yakın MUŞ siyasetçileri "Bu adam okumuş gelir burdan aday olur" diye mecburi hizmetini kaldırılırlar. Bunun üzerine cerrahlık ihtisasını Diyarbakır'da yapar. Memleketine hizmet edemedi ama Ege bölgesinde çok ünlü bir doktor olarak ,şifa dağıtıp hizmet verdi. Kula, Gördes, Salihli, İzmir, halen rahmetle yad ederler. Tüm doktorlarımızın Tıp bayramını kutluyoruz. Allah eksiklerini göstermesin. 12 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 14 Mart Paylaş 14 Mart Tüm tıp camiasının ve sağlık çalışanlarının tıp bayramı kutlu olsun. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts