Numan Bozkurt 12 Mart 2023 Paylaş 12 Mart 2023 2 taraf arasinda kararsiz kaldim hem yakit hem performans hem parça hem sürüşü konforu detayli bir şekilde anlatabilcek yardimci olucak kişileri beklerim. Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 12 Mart 2023 Paylaş 12 Mart 2023 Vegaya zamanında çok bindik, bir arkadaşın aracıydı. Her hafta bir cam çalışmaz bir kapı kitlenmez vs derken yeni olduğu yıllarda bile elektronik arızası bitmezdi. İç aksamı dökülecek gibiydi. Direksiyon sertti ama yakıtından arkadaş memnundu. Parça durumunu bilmiyorum. Bana göre Broadway daha uygun seçenek. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 Mart 2023 Paylaş 12 Mart 2023 Lada yıllarca kullandık 1.5 16 v olanını, 1.5 8v olanını. Motoru iyidir fakat paslanma problemi baya vardı. Elektrik arızası başlarsa çözmek problem olabiliyor. İşçilik kısmı çok aşırı zayıf araçlar. Olur olmadık yerden tesisat geçirmişler ve sıkıntı olursa zor hallediliyor. Motorlar katır gibi sağlamdır. Broadwaya göre 5.vitesi oldukça uzun oranlıdır. Ladanın 4.vitesi broadwayın 5.vitesinden çok az uzundur hatta. Fakat ben gerek parça gerek arıza için broadway derim ve onu alırım. Satılık dediğiniz an da satılır. 1 Yorum bağlantısı
Ersen şahin 12 Mart 2023 Paylaş 12 Mart 2023 Yakıt performans sürüş olarak Lada öndedir fakat Broadway her yola gider nazik değildir arıza açmaz istediğiniz anda satılır her yerde ustası vardır hatta kendiniz tamir edersiniz 1 Yorum bağlantısı
Ali Kısa 12 Mart 2023 Paylaş 12 Mart 2023 İşyerinde bir arkadaşım 5-6 yıl önce Vega almıştı ama 1 hafta sonra sattı. Olumlu olarak parçası ucuz demişti. 1 Yorum bağlantısı
Numan Bozkurt 12 Mart 2023 Yazar Paylaş 12 Mart 2023 Saygın Can Oğuz yazdı: Vegaya zamanında çok bindik, bir arkadaşın aracıydı. Her hafta bir cam çalışmaz bir kapı kitlenmez vs derken yeni olduğu yıllarda bile elektronik arızası bitmezdi. İç aksamı dökülecek gibiydi. Direksiyon sertti ama yakıtından arkadaş memnundu. Parça durumunu bilmiyorum. Bana göre Broadway daha uygun seçenek. Yanıtınız ve bilginiz için çok teşekürler. Yorum bağlantısı
Tolgahan Doğru 12 Mart 2023 Paylaş 12 Mart 2023 Lada da yan sanayi elektrik elektronik ürünleri orijinal parçalarından daha kaliteli. 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 12 Mart 2023 Paylaş 12 Mart 2023 İkisine de sahip olmuş biri olarak net broadway. 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 13 Mart 2023 Paylaş 13 Mart 2023 çok çok net şekilde broadway, lada da parça sıkıntısı yaşanabilir sıcak havalarda hararet sorunu da var . broadwayın her parçasını her sanayi de rahat şekilde bulursunuz, hemde daha yakışıklı araba. 1 Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 13 Mart 2023 Paylaş 13 Mart 2023 sarı sitede klimalı brodway gördüm geçenlerde.hem de otomatik. böyle bir şey harika olur. 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 15 Mart 2023 Paylaş 15 Mart 2023 Haluk Şentürk yazdı: sarı sitede klimalı brodway gördüm geçenlerde.hem de otomatik. böyle bir şey harika olur. otomatik brodway ile sanayiden çıkamazsın 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 15 Mart 2023 Paylaş 15 Mart 2023 İşyerinden bir abimizin 10 binde bir Vega arabası vardı. Şunu sat dedi, ilana verdim.. İlk gelen müşteriye otoparktan çıkartıp kullandırdım sonraki 8-10 müşteriye kendiniz çıkarın aldığınız gibi geri koyun dedim. O direksiyon durduğu yerde dönmüyor, şahidim. Broadway onun yanında cillop gibi araba. Sağlamlığa bir şey diyemem vega vurursa kırar Broadway kendisi kırılır. 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts