Onur Demirci 12 Mart 2023 Paylaş 12 Mart 2023 Merhabalar ,bugun aracimi calistirdigimda ekranda eps uyarisi verdi ve asiri titreme ile karsilastim rolantide arabam oldugu yerde zangırdar gibi titremeye başladi direksyonda sertleşme oldu arabayi 4-5 defa kontak kapatip yeniden calistirdim en sonunda duzeldi.Bu durum icin servise mutlaka basvuracagim ancak sebebi nedir daha once benzer bi durumla karsilan uyemiz varsa destegini rica ederim Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 12 Mart 2023 Paylaş 12 Mart 2023 Ateşleme arızası diye yorumluyorum. Bilgisayara bağlatıp, hangi silindirde meydana geldiğine bakılmalı ardından da buji, bobin ve kablo kontrolü diyorum. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Mart 2023 Paylaş 12 Mart 2023 Araç çalışır çalışmaz eps ve titreme geldiyse, sanki akü ölmüş olabilir mi? 1 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 12 Mart 2023 Paylaş 12 Mart 2023 Elektrikli direksiyon sorunu değil mi bu ? 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 12 Mart 2023 Paylaş 12 Mart 2023 Bende aküden diyorum, üzerinde ki akü kaç yıllık? 1 Yorum bağlantısı
Onur Demirci 12 Mart 2023 Yazar Paylaş 12 Mart 2023 Mustafa Erkan yazdı: Ateşleme arızası diye yorumluyorum. Bilgisayara bağlatıp, hangi silindirde meydana geldiğine bakılmalı ardından da buji, bobin ve kablo kontrolü diyorum. Tesekkurler.Yarin ustaya gostericem telefonla gorustugumde bobin yanmis olabilir dedi Evren Erakçora yazdı: Elektrikli direksiyon sorunu değil mi bu ? Bir kac yerde elektrikli direksiyon arizasi olduğu acilip yaglanmasi gerekli gibi yorumlar okudum 🤔 Selçuk Bakış yazdı: Bende aküden diyorum, üzerinde ki akü kaç yıllık? Aracin 3.sahibiyim bende iki yildir kullaniyorum sanirim 4-5 yili vardir Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 12 Mart 2023 Paylaş 12 Mart 2023 Siz bir aküyü ölçtürün o zaman, yeni nesil araçların en büyük derdi. 1 Yorum bağlantısı
Onur Demirci 6 Nisan 2023 Yazar Paylaş 6 Nisan 2023 Sorun cozuldu. Arac cihaza baglandi krank sensoru arizaliymis ekranda ustayla beraber gördük.Orjinali ile degisti şuan 3 gün oldu bir problem olmadi 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts