İçeriğe Yönlendir

Aracım ile Kaza Yaptım

Mustafa Erkan

Recommended Posts

Murat Sahın

Geçmiş olsun. Bence de kaput çıkma çamurluk yan sanayi ile değişmeli. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Mustafa Erkan yazdı:

Kaput katlandigi için bir şey yapamayiz dedi kaportacı. Ben sol çamurluk için çok israr ettim ama ona bile uç kısım çok kötü ezildiğinden dolayı düzgün durmaz diyorlar. Bursa çikmacilarini biraz dolaştim ne far ne de sinyali var. Tamami yan sanayi olarak 

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-yedek-parca-opel-astra-f-on-kaput-1084388255/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-yedek-parca-astra-f-beyaz-on-kaput-1070742061/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-yedek-parca-opel-astra-f-kaput-cikma-asel-oto-05411610979-1058824225/detay

Bunlara bir bakılabilir Mustafa abi

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan
(düzenlendi)
Mehmet Ozyurek yazdı:

Mustafa Bey geçmiş olsun. 

Orijinal bulsanız da parça 20 yıllık olacak.. 

Bence yan sanayi takıp geçin. 

Mehmet bey sakin kafa ile düşününce bende sizinle aynı noktaya ulaştım. 

Çağlar Bayur yazdı:

geçmiş olsun, bu tip yamulmuş kaput düzelmez, içteki karkas mani olur , sacı ayırıp düzeltilse de imkansız düzgün olmaz, dalgalanır aracın tüm kozmetiği bozulur. kaput çıkma, çamurluk sıfır yansanayi olarak en mantıklı çözüm olur genelde.

Çağlar bey Bursa Küçüksanayideki ustamızda sizin gibi söyledi. Kaputu çıkma olarak Bursada henüz bulamadım. Uzak yerlerde var . Telefon açtım macun gerektiren yerleri var diyorlar. Yani aldığım parça tekrar boya olacak. Aynı masraf gereksiz macera oluyor. Opan marka parçalar en kaliteli yan sanayi parça oluyormuş. Şu an onun üzerinde yoğunlaştım. Pazartesi günü parçacı ile tekrar bir araştırma yapıp son noktayı koymayı düşünüyorum. Hayırlısı neyse o olsun. 

tarihinde Mustafa Erkan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mustafa Erkan yazdı:

Mehmet bey sakin kafa ile düşününce bende sizinle aynı noktaya ulaştım. 

Çağlar bey Bursa Küçüksanayideki ustamızda sizin gibi söyledi. Kaputu çıkma olarak Bursada henüz bulamadım. Uzak yerlerde var . Telefon açtım macun gerektiren yerleri var diyorlar. Yani aldığım parça tekrar boya olacak. Aynı masraf gereksiz macera oluyor. Opan marka parçalar en kaliteli yan sanayi parça oluyormuş. Şu an onun üzerinde yoğunlaştım. Pazartesi günü parçacı ile tekrar bir araştırma yapıp son noktayı koymayı düşünüyorum. Hayırlısı neyse o olsun. 

çıkma kaporta malzemesi boyaya hazır gelmez, illa tıktıklanacak düzeltilecek macunlanacak yeri olur, sıfır yansanayi kaputta köşelerde uyumsuzluk olursa kozmetik görünümü çok etkiler, çamurluk birşekilde yerine oturur

Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz

Geçmiş olsun Mustafa bey. Bir şekilde tamiri olur. Size birşey olmasın.

Acaba lastiklerden dolayı mı attı virajda?

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Saygın Can Oğuz yazdı:

Acaba lastiklerden dolayı mı attı virajda?

Bir müşterim de yağmurun ilk yağdığında yeni aracı ile kaydı.. 

Lastik 1. etkendir muhtemelen. 2. etken ise yeni yağmaya başlayan yağmur. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz

gecmiş olsun aynı kazayı bende gecen hafta yapacaktım ıspartadan inerken yagmur basladı virajlı yolda önümdeki focus sola dogru virajda bariyere girdi benim arabada kaymaya basladı el frenini cekerek ve freni pompalayarak bariyerlere girmesine izin vermedim önümdeki focusada tam carpıyorken durdu arabam.

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Fatih Evcin

Çok geçmiş olsun.

Yağmurun ilk yağmaya başladığı zaman çok tehlikeli oluyor.

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan
Mehmet Ozyurek yazdı:

Bir müşterim de yağmurun ilk yağdığında yeni aracı ile kaydı.. 

Lastik 1. etkendir muhtemelen. 2. etken ise yeni yağmaya başlayan yağmur. 

Her ikiside doğru Mehmet bey. O viraja dek 70 - 80 arası gidiyordum, Orhangazi lambalarında arkadan gelen kamyon yavaş gidiyorum diye sellektör bile çekmişti. tahminim virajda 90 a çıktım ve sert virajda kaçınılmaz son. :(

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yiğit Özdemir

Çok geçmiş olsun. Allah beterinden sakınsın

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...