Murat Sahın 12 Mart 2023 Paylaş 12 Mart 2023 Geçmiş olsun. Bence de kaput çıkma çamurluk yan sanayi ile değişmeli. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 12 Mart 2023 Paylaş 12 Mart 2023 Mustafa Erkan yazdı: Kaput katlandigi için bir şey yapamayiz dedi kaportacı. Ben sol çamurluk için çok israr ettim ama ona bile uç kısım çok kötü ezildiğinden dolayı düzgün durmaz diyorlar. Bursa çikmacilarini biraz dolaştim ne far ne de sinyali var. Tamami yan sanayi olarak https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-yedek-parca-opel-astra-f-on-kaput-1084388255/detay https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-yedek-parca-astra-f-beyaz-on-kaput-1070742061/detay https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-yedek-parca-opel-astra-f-kaput-cikma-asel-oto-05411610979-1058824225/detay Bunlara bir bakılabilir Mustafa abi 1 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 12 Mart 2023 Yazar Paylaş 12 Mart 2023 (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Mustafa Bey geçmiş olsun. Orijinal bulsanız da parça 20 yıllık olacak.. Bence yan sanayi takıp geçin. Mehmet bey sakin kafa ile düşününce bende sizinle aynı noktaya ulaştım. Çağlar Bayur yazdı: geçmiş olsun, bu tip yamulmuş kaput düzelmez, içteki karkas mani olur , sacı ayırıp düzeltilse de imkansız düzgün olmaz, dalgalanır aracın tüm kozmetiği bozulur. kaput çıkma, çamurluk sıfır yansanayi olarak en mantıklı çözüm olur genelde. Çağlar bey Bursa Küçüksanayideki ustamızda sizin gibi söyledi. Kaputu çıkma olarak Bursada henüz bulamadım. Uzak yerlerde var . Telefon açtım macun gerektiren yerleri var diyorlar. Yani aldığım parça tekrar boya olacak. Aynı masraf gereksiz macera oluyor. Opan marka parçalar en kaliteli yan sanayi parça oluyormuş. Şu an onun üzerinde yoğunlaştım. Pazartesi günü parçacı ile tekrar bir araştırma yapıp son noktayı koymayı düşünüyorum. Hayırlısı neyse o olsun. 12 Mart 2023 tarihinde Mustafa Erkan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Mart 2023 Paylaş 12 Mart 2023 Mustafa Erkan yazdı: Mehmet bey sakin kafa ile düşününce bende sizinle aynı noktaya ulaştım. Çağlar bey Bursa Küçüksanayideki ustamızda sizin gibi söyledi. Kaputu çıkma olarak Bursada henüz bulamadım. Uzak yerlerde var . Telefon açtım macun gerektiren yerleri var diyorlar. Yani aldığım parça tekrar boya olacak. Aynı masraf gereksiz macera oluyor. Opan marka parçalar en kaliteli yan sanayi parça oluyormuş. Şu an onun üzerinde yoğunlaştım. Pazartesi günü parçacı ile tekrar bir araştırma yapıp son noktayı koymayı düşünüyorum. Hayırlısı neyse o olsun. çıkma kaporta malzemesi boyaya hazır gelmez, illa tıktıklanacak düzeltilecek macunlanacak yeri olur, sıfır yansanayi kaputta köşelerde uyumsuzluk olursa kozmetik görünümü çok etkiler, çamurluk birşekilde yerine oturur Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 12 Mart 2023 Paylaş 12 Mart 2023 Geçmiş olsun Mustafa bey. Bir şekilde tamiri olur. Size birşey olmasın. Acaba lastiklerden dolayı mı attı virajda? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Mart 2023 Paylaş 13 Mart 2023 Saygın Can Oğuz yazdı: Acaba lastiklerden dolayı mı attı virajda? Bir müşterim de yağmurun ilk yağdığında yeni aracı ile kaydı.. Lastik 1. etkendir muhtemelen. 2. etken ise yeni yağmaya başlayan yağmur. 2 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 13 Mart 2023 Paylaş 13 Mart 2023 gecmiş olsun aynı kazayı bende gecen hafta yapacaktım ıspartadan inerken yagmur basladı virajlı yolda önümdeki focus sola dogru virajda bariyere girdi benim arabada kaymaya basladı el frenini cekerek ve freni pompalayarak bariyerlere girmesine izin vermedim önümdeki focusada tam carpıyorken durdu arabam. 1 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 13 Mart 2023 Paylaş 13 Mart 2023 Çok geçmiş olsun. Yağmurun ilk yağmaya başladığı zaman çok tehlikeli oluyor. 1 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 13 Mart 2023 Yazar Paylaş 13 Mart 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Bir müşterim de yağmurun ilk yağdığında yeni aracı ile kaydı.. Lastik 1. etkendir muhtemelen. 2. etken ise yeni yağmaya başlayan yağmur. Her ikiside doğru Mehmet bey. O viraja dek 70 - 80 arası gidiyordum, Orhangazi lambalarında arkadan gelen kamyon yavaş gidiyorum diye sellektör bile çekmişti. tahminim virajda 90 a çıktım ve sert virajda kaçınılmaz son. 1 Yorum bağlantısı
Yiğit Özdemir 13 Mart 2023 Paylaş 13 Mart 2023 Çok geçmiş olsun. Allah beterinden sakınsın Yorum bağlantısı
Recommended Posts