Murat Sürmeli 8 Mart Paylaş 8 Mart Kerim Bilgehan Arbek yazdı: Vesile ile 🧿 Konusunu ve gözlemlerimi yakın zamanda paylaşacağım Maşallah, kazasız arızasız sürüşler 1 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 8 Mart Paylaş 8 Mart Murat Sürmeli yazdı: Maşallah, kazasız arızasız sürüşler Amin inşallah cümlemize 😄🙏🏼 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Mart Paylaş 8 Mart Kerim Bilgehan Arbek yazdı: Vesile ile 🧿 Konusunu ve gözlemlerimi yakın zamanda paylaşacağım Beyaz çok yakışmış.. 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 8 Mart Paylaş 8 Mart Kerim Bilgehan Arbek yazdı: Vesile ile 🧿 Konusunu ve gözlemlerimi yakın zamanda paylaşacağım Hayırlı olsun. Antalya'nın hangi ilçesinde siniz? 2 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 8 Mart Paylaş 8 Mart Kerim Bilgehan Arbek yazdı: Vesile ile 🧿 Konusunu ve gözlemlerimi yakın zamanda paylaşacağım Allah kaza bela göstermesin. Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 8 Mart Paylaş 8 Mart Güle güle kullanın şehrimin sembol rengi. Beyaz renk pamukkale koduydu sanırım. Siyah cam filmi çok yakışır. 1 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 8 Mart Paylaş 8 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Beyaz çok yakışmış.. çok teşekkürler emmi, beyaz çok nadir piyasada gören herkes aa beyazı da mı varmış diyor😄 Serdar Göktaş yazdı: Hayırlı olsun. Antalya'nın hangi ilçesinde siniz? Çok teşekkürler memleketim Antalya, Manavgat olduğu için plaka 07 ama ben Ağrı Doğubayazıt’ta yaşıyorum 😄 Çağlar Bayur yazdı: çok şık 🙏🏼😇 eeee arabacılığı kimlerden öğrendik Sn. Bayur ☺️ Öner Kurukuz yazdı: Allah kaza bela göstermesin. Güle güle kullanın. Çok teşekkürler çok sağ olun 😇 amin cümlemize inşallah Mehmet Yeter yazdı: Güle güle kullanın şehrimin sembol rengi. Beyaz renk pamukkale koduydu sanırım. Siyah cam filmi çok yakışır. Evet Pamukkale Beyazı, buradan bir kez daha selam olsun; arka camlar fabrikasyon bayağı bir siyah geliyor o yüzden şimdi ihtiyaç duymadım ama yazın Antalya’da düşünebilirim film işini, çok teşekkürler ☺️ 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Mart Paylaş 8 Mart T10x zaten çok güzel bir araba. Beyaz da çok yakışmış. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Mart Paylaş 8 Mart Kerim Bilgehan Arbek yazdı: Pamukkale Beyazı, sedefli gibi mi. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 9 Mart Paylaş 9 Mart Kerim Bilgehan Arbek yazdı: Vesile ile 🧿 Konusunu ve gözlemlerimi yakın zamanda paylaşacağım Hayırlı olsun, kazasız belasız nice kilometreler. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 9 Mart Paylaş 9 Mart 02629996851 dan aradılar TOGG genel müdürlüğünden, 350 bin sıfır faiz 12 ay verelim TOGG diyorlar, Nisan sonuna kadar fiyatı sabitliyoruz hemen sipariş verirseniz dedi. 1 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 9 Mart Paylaş 9 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: T10x zaten çok güzel bir araba. Beyaz da çok yakışmış. Çok teşekkür ederim buna beyaz gerçekten güzel ya 😇 Çağlar Bayur yazdı: sedefli gibi mi. Düz beyaz gibi ama hiç dikkat etmedim güneş altında Çağlar abi, ama bir sedefli toyota ya da bmw beyazı değil Çağrı Alaf yazdı: Hayırlı olsun, kazasız belasız nice kilometreler. 🙏🏼🙏🏼 çok teşekkürler hep beraber inşallah Adnan Çakır yazdı: Hayırlı olsun Bilgehan 🧿🎉 Çok teşekkürler Adnan abi 🙏🏼😇 Ahmet İhsan Akşen yazdı: 02629996851 dan aradılar TOGG genel müdürlüğünden, 350 bin sıfır faiz 12 ay verelim TOGG diyorlar, Nisan sonuna kadar fiyatı sabitliyoruz hemen sipariş verirseniz dedi. O sırada bu kampanyadan iki hafta önce aynı meblağı 2.99 faiz oranıyla çeken ben😄 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Mart Paylaş 9 Mart Kerim Bilgehan Arbek yazdı: ama bir sedefli toyota ya da bmw beyazı değil köşesinden kazırsam anlarım ben azcık kazısak? 1 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 9 Mart Paylaş 9 Mart Çağlar Bayur yazdı: köşesinden kazırsam anlarım ben azcık kazısak? İshakpaşa Sarayı’na gezi turuna davetlisiniz o zaman, söz abdigor köfteleri benden 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 10 Mart Paylaş 10 Mart @Kerim Bilgehan Arbek Hayırlı olsun güle güle kullan. 1 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 10 Mart Paylaş 10 Mart Eyüp Çetin yazdı: @Kerim Bilgehan Arbek Hayırlı olsun güle güle kullan. Çok teşekkür ederim hep birlikte inşallah 🙏🏼 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 11 Mart Paylaş 11 Mart Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın Bilgehan. Evet, bu aralar beyazını çok görmeye başladım yakışıyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Mart Paylaş 11 Mart Hayırlı olsun, dün yakından beyazını gördüm, beyaz her arabaya güzel gitmez ama bunda güzel durmuş, güle güle kullanın... 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 11 Mart Paylaş 11 Mart Acaba içeriden ne zaman makyaj yer? Çünkü Togg'un şu hali ile eksiği çok, en basitinden iç aksamda değişmesi gereken yerler var bence. En başta o ortadaki ekran. Çok çirkin ve işlevi ile ilgili soru işaretleri var. Daha binip de seven görmedim bilmem arabanın sahipleri ne düşünüyor... 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 11 Mart Paylaş 11 Mart Kerim Bilgehan Arbek yazdı: Hayırlı olsun. Beyazı çok güzelmiş. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts