Ali Cihangiroğlu 3 Mayıs 2023 Paylaş 3 Mayıs 2023 (düzenlendi) Murat Sürmeli yazdı: Yorumlarınız da ileri götürmüyor ne yazık ki bizleri. Yerli marka olduğu için desteklerim ben, hangi siyasi tarafta olduğu umrumda olmaz hocam. Yapılanı eleştirmek ayrı "ya ne gerek var abicim" demek ayrı dediğimde yanlış birşey yok, ne gerek var evet, gerek yok o kısmını düşünmeye, çünki ne sen nede ben geliştiriyoruz ve o kısma etkimiz var, biz son kullanıcıyız, araç çıksın bakarız işimize gelirse alır firmayıda destekleriz, yapabileceğimiz bu, en azından benim bu. bu ülkenin bence en büyük derdi toplumun ta kendisi, o kadar çok şey yazabilirimki sayfalar yetmez, kısaca bu toplum önce kendini geliştirmeli, diğer toplumlardan ders almalı örnek almalı deneyimlerden faydalanmalı hatta tersine mühendislik yapmalı, yoksa işimiz çok zor. 3 Mayıs 2023 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Mayıs 2023 Paylaş 3 Mayıs 2023 Ali Gök yazdı: yeni havalimanı mutlaka lazımdı ama niye Atatürk havalimanı pistleri yıkıldı üstüne konteynerdan hastane yapmaya yermi bitmişti milyar dolarlık pist 2 kepçeyle heder edildi . Ö Ben bir sigortacıyım, bilgisayar ile çalışıyorum. Bilgisayarım biraz yaşlandı ve bozulmasını beklemeden yedek bir tane aldım ve yedekte tutuyorum, çünkü çalıştığım bilgisayarım durursa, her şey durur.. Ben bile bunu düşünürken, çok önemli bir hava alanının yedeği varken bozmak, pist ortasına cami yapmak bana çok mantıklı gelmiyor.. Ben yapmazdım. Bozmazdım, Gerekirse çevre alanı kullanırdım ama pisti, kuleyi, tesisi bozmazdım. Hatta özel uçakları vs oraya yönlendirirdim. Kötü hava şartları olabilir. ciddi teknik sorunlar olabilir. Savaş hali olabilir. Terör olabilir. Böyle bir durum için hazırda olan ikinci hava alanı hazır bulundurulabilir. Tabi bunlar benim fikrim, açık tutmanın maliyeti nedir, bilmem. Kapalı bile tutsak, neleri korumamız gerekir bunların maliyeti nedir bilmem.. Tek bildiğim, pistin üstüne cami yapmazdım.. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mayıs 2023 Paylaş 3 Mayıs 2023 Ali Gök yazdı: fabrikanın içindeki çalışma görüntülerine nereden ulaşabiliyoruz merak ettim incelemek istiyorum halka açık olmayan şirketlerde göremezsin veya göstermeli zorunlu değil, patron isterse olur Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 3 Mayıs 2023 Paylaş 3 Mayıs 2023 Doğan Arşiray yazdı: nükleer enerjinin şakası yok. çok bilinçli şekilde işletilmesi lazım tesislerin. 7 Mile Island vakası, Çernobil, depremde Fukuşima bunlar berbat olaylar ve çok iyi örnekler. benim karşı olduğum nokta ise atıkların ne olacağı, yarı ömrü neredeyse sonsuz olan birşeyden bahsediyoruz. nereden tutsan elinde kalıyor benim bakış açıma göre. ayrıca yüzde 51 i santral ömrü boyunca ruslara ait olacakmış... togg şarj edeceklere duyrulur. İyi de kötü de bir sürü örnekleri var ama verimlilik açısından rakipsiz ayrıca buralarda temiz enerji diye geçiyor sadece atık imhasına çok dikkat etmek gerekiyor. Yüzde 51 olayını yeni öğrendim santralin sadece yarısı bizimse ürünün diğer yarısını da onlardan satın almamız mı gerekiyor ? Öyleyse yarı fiyatına kampanyalı elektrik almak için mi bu zahmet ? Eğer usulünce yaptılarsa Tr'de Akkuyu'yu etkileyebilecek deprem santral ömrü boyunca yaşanmayacaktır uzman yorumları bu yönde. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 Mayıs 2023 Paylaş 3 Mayıs 2023 Çağrı Alaf yazdı: İyi de kötü de bir sürü örnekleri var ama verimlilik açısından rakipsiz ayrıca buralarda temiz enerji diye geçiyor sadece atık imhasına çok dikkat etmek gerekiyor. Yüzde 51 olayını yeni öğrendim santralin sadece yarısı bizimse ürünün diğer yarısını da onlardan satın almamız mı gerekiyor ? Öyleyse yarı fiyatına kampanyalı elektrik almak için mi bu zahmet ? Eğer usulünce yaptılarsa Tr'de Akkuyu'yu etkileyebilecek deprem santral ömrü boyunca yaşanmayacaktır uzman yorumları bu yönde. yönetmeliği bilmiyorum ama web sitesindeki santral yönetim kurulunda birtane Türkçe isim yok. yabancı ortaklı bir enerji kaynağından da yüzde 100 fayda görülmeyeceğini fark etmek için bir deha olmaya gerek yok. Kaldı ki yakıt da dışarıdan geliyor. http://www.akkunpp.com/sirket-yonetimi-2 http://www.akkunpp.com/sirketin-tarihcesi Buradada sahip olunan payın yüzde 49 unu istediklerine satabileceklerine dair yazı var. (yüzde 51 yerli demekki yanlış hatırlamışım) Durum faydamıza olur mu bilemedim doğrusu. gayet apolitik bir insandım. ama kendi ülkemin faydasına olacak bir şeyde, ne kadar nükleere yazdığım nedenlerle kaşıl olsam da, yerli bir yönetim kurulu görmek isterim! *Deprem bölgesine santral yapmakda ne bileyim bir tuhaf dümdüz bomboş çorak düzlükler varken ülkenin ortasında. Soğutma problem ise nehir geçen yerler yokmu? 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mayıs 2023 Paylaş 3 Mayıs 2023 Doğan Arşiray yazdı: Buradada sahip olunan payın yüzde 49 unu istediklerine satabileceklerine dair yazı var. (yüzde 51 yerli demekki yanlış hatırlamışım) değil, yani hafizan doğru, şirket yabancı, inşaat kısmında yerli olacaktı o da artık yok, yakıt rusyadan geliyor, atık çubuklar da rusyaya gidecek orada zenginleştirilip yeniden gelecek, 49 hisseyi başkasına satabilir, onayımız ile (kim nasıl onaylar açıklanmadı) bunlar bilebildiklerimiz, zira tüm proje gizlilik kapsamında 2010 daki anlaşma kamuya kapalı bilgi. Doğan Arşiray yazdı: Deprem bölgesine santral yapmakda ne bileyim bir tuhaf dümdüz bomboş çorak düzlükler varken ülkenin ortasında. Soğutma problem ise nehir geçen yerler yokmu? nehir olmaz, kesintisiz deniz iyidir, yer yarılsa santrale birşey olmaz (teorik olarak: caponlar çok basit bir hata yaptılar, diesel jeneratörleri bodrum kata koyuınca orayı su bastı ve santral tsunamiye yenik düştü) her en iyi mühendislik bile hata içerebilir, içermese uçak düşmezdi en azından daha az düşerdi, apollolar patlamazdı 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 Mayıs 2023 Paylaş 3 Mayıs 2023 Demin İzmit'te plakasız gezen bı togg gördüm. Akıllı cihaz diye plaka mi zorunlu değil acaba 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Mayıs 2023 Paylaş 3 Mayıs 2023 Çağlar Bayur yazdı: değil, yani hafizan doğru, şirket yabancı, inşaat kısmında yerli olacaktı o da artık yok, yakıt rusyadan geliyor, atık çubuklar da rusyaya gidecek orada zenginleştirilip yeniden gelecek, 49 hisseyi başkasına satabilir, onayımız ile (kim nasıl onaylar açıklanmadı) bunlar bilebildiklerimiz, zira tüm proje gizlilik kapsamında 2010 daki anlaşma kamuya kapalı bilgi. nehir olmaz, kesintisiz deniz iyidir, yer yarılsa santrale birşey olmaz (teorik olarak: caponlar çok basit bir hata yaptılar, diesel jeneratörleri bodrum kata koyuınca orayı su bastı ve santral tsunamiye yenik düştü) her en iyi mühendislik bile hata içerebilir, içermese uçak düşmezdi en azından daha az düşerdi, apollolar patlamazdı Oraya reaktör yapılacağına 1970 lerde karar verilmiş en uygun yermiş Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Mayıs 2023 Paylaş 3 Mayıs 2023 Akıllı cihaz demek nedir ya araba değil mi bu Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mayıs 2023 Paylaş 3 Mayıs 2023 Mehmet Göktürk yazdı: 1970 lerde karar ne kararlar verilmiş yeni yeni okuyoruz, darısı 2050 lerin başına İlkay Başaran yazdı: Akıllı cihaz demek nedir ya araba değil mi bu üreticiden daha mı iyi bileceksin, eksik teker değil bu akıllı cihaz 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Mayıs 2023 Paylaş 3 Mayıs 2023 İlkay Başaran yazdı: Akıllı cihaz demek nedir ya araba değil mi bu Vergiden kaçıyor Land verelim.. 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Mayıs 2023 Paylaş 3 Mayıs 2023 Mehmet Göktürk yazdı: Vergiden kaçıyor Land verelim.. Benim araba da akıllı. Lastik indi diyor. Yavaş duvar var diyor? Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 Mayıs 2023 Paylaş 3 Mayıs 2023 İlkay Başaran yazdı: Benim araba da akıllı. Lastik indi diyor. Yavaş duvar var diyor? Benimki düşünüyo ne var yani? 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Mayıs 2023 Paylaş 3 Mayıs 2023 Önder Özcan yazdı: Benimki düşünüyo ne var yani? Seninki çok düşünüyor.. Bi haller var. 4 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 3 Mayıs 2023 Paylaş 3 Mayıs 2023 Önder Özcan yazdı: Benimki düşünüyo ne var yani? Mb nin oyu ile clionun oyu bir mi? 9 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 Mayıs 2023 Paylaş 3 Mayıs 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Seninki çok düşünüyor.. Bi haller var. Akıllı cihaz 1 4 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 4 Mayıs 2023 Paylaş 4 Mayıs 2023 https://m.sabah.com.tr/galeri/yasam/togga-modifiye-yaptirdi Bu kadar köklü değişikliğe gerek varmıydı kral sen bilirsin. 5 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 4 Mayıs 2023 Paylaş 4 Mayıs 2023 Ahmet İhsan Akşen yazdı: https://m.sabah.com.tr/galeri/yasam/togga-modifiye-yaptirdi Bu kadar köklü değişikliğe gerek varmıydı kral sen bilirsin. Cam filmi ile folyo kaplama modifiye miymiş? Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Mayıs 2023 Paylaş 4 Mayıs 2023 Köksal Yılmaz yazdı: Cam filmi ile folyo kaplama modifiye miymiş? Modifiye değil yaşam tarzı o bi kere 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 Mayıs 2023 Paylaş 4 Mayıs 2023 Önder Özcan yazdı: Akıllı cihaz elektriği tutmuyor ama işte. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Mayıs 2023 Paylaş 4 Mayıs 2023 Rüyamda almışım ama hile hurda ile. Nakliye yapıyor. Park ettiği yerde görüp, benim bu dedim bi imza ile de hallettim. Ama trafik sigortası ücretini benden aldılar 5 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Mayıs 2023 Paylaş 4 Mayıs 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Bilgisayarım biraz yaşlandı ve bozulmasını beklemeden yedek bir tane aldım ve yedekte tutuyorum, çünkü çalıştığım bilgisayarım durursa, her şey durur.. Aaa Ne aldın, hiç söylemedin. Mehmet Ozyurek yazdı: Ben bir sigortacıyım, bilgisayar ile çalışıyorum. Bende IT'im, bilgisayar ile çalışıyorum. Hava mı atıyorsun 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 4 Mayıs 2023 Paylaş 4 Mayıs 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Ben bir sigortacıyım, bilgisayar ile çalışıyorum. Akıllı sigortacı Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 Mayıs 2023 Paylaş 4 Mayıs 2023 (düzenlendi) Bak şimdi sen boş beyaz kağıda okudum kabul ediyorum filan yaz isim soy isim tarih ile imzala kargosunu ödeyip bana yolla ben sana bir adet temin edeceğim. @Servet Aydın 4 Mayıs 2023 tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Mayıs 2023 Paylaş 4 Mayıs 2023 Sani Gerşon yazdı: .. Bende IT'im, bilgisayar ile çalışıyorum. Hava mı atıyorsun Ben mahsebeciyim, traktör ile çalışıyorum. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts