Metin Uzunoğlu 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs Mehmet Göktürk yazdı: uçmayın böyle bişey lazım Bunun türevini bir ara fiat üretmişti sadece beyaz eşya bayilerinde görmüştüm çok tutulmadı. Mehmet Göktürk yazdı: Bu skoda pikabın 4 koltuklu konvertibıl versiyonu harikaydı. Skoda vw grubuna katıldıktan sonra bazı Mühendislik tasarımları zayıfladı hatta kayıp oldu. 1 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs Metin Uzunoğlu yazdı: Bunun türevini bir ara fiat üretmişti sadece beyaz eşya bayilerinde görmüştüm çok tutulmadı. strada, atmosferik 1.9 dizeli berbat bi motor. motoru kötü durumda iki tanesini alıp sattım, benim gibi bedavadan biraz pahalı alınmadıkça alınmaz. bunun dışında çok çok kullanışlı bir araç tipi, kaç tane araç varken bunlara binerdim genelde. trafikte denk geldikleriniz genelde tamponlar boyasız terminator spec olur ama 1.9'ların orijinal hali öyle, geneli de yıkık benzinli 1.2'si var, kabini 2 kişi+bagaj veya 2+1 kişilik gibi, dolu olanlarında klima var. ilana düzgün bir şey düşse hala aklımda: 150-200 km menzilli elektrikli bir şey de iş yapar. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs Eşimin dayısında var. Yaylada zor yürünecek yollarda kullanıyor. Kasada 5 içerde 4 kişi gittiğimiz oldu. Alt takımda tık ses yok desem gülerler ama yok. Hadi gülün 1 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 Haziran Paylaş 1 Haziran İlkay Başaran yazdı: Eşimin dayısında var. Yaylada zor yürünecek yollarda kullanıyor. Kasada 5 içerde 4 kişi gittiğimiz oldu. Alt takımda tık ses yok desem gülerler ama yok. Hadi gülün Bunlar basit numaralar. Mesaja etkileşim almak için ana sınıfındayken yapardık benzerlerini. Bu forum bunu yemez. Peki ben mesajına neden mi gülücük bıraktım? E komik geldi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Haziran Paylaş 1 Haziran Önder Özcan yazdı: Bunlar basit numaralar. Mesaja etkileşim almak için ana sınıfındayken yapardık benzerlerini. Bu forum bunu yemez. Peki ben mesajına neden mi gülücük bıraktım? E komik geldi Senin bana bi döner borcun vardı. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 Haziran Paylaş 1 Haziran Mehmet Ozyurek yazdı: Senin bana bi döner borcun vardı. Şahin ustada döner bitmeden yetiş 14.30 da çıkıyorum işten Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Haziran Paylaş 1 Haziran Önder Özcan yazdı: 14.30 da çıkıyorum işten Sen sıraya gir.. geliyorum.. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 Haziran Paylaş 1 Haziran Mehmet Ozyurek yazdı: Sen sıraya gir.. geliyorum.. O sıra 45 dk. gelmez Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Haziran Paylaş 1 Haziran Mehmet Ozyurek yazdı: Senin bana bi döner borcun vardı. şahidim geleyim mi? ben De 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Haziran Paylaş 1 Haziran Çağlar Bayur yazdı: şahidim geleyim mi? ben De Gel gel.. gıcık oluyorum zaten, bir aydır poliçe yapamıyorum kendisine.. Doner sırasına sokalım onu.. 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Çağlar Bayur yazdı: sandviç ye anca Tükkana çekirge sürüsü dadandı 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Servet Aydın yazdı: Tükkana çekirge sürüsü dadandı ışığı gören gelio Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Ali Cihangiroğlu yazdı: o iş şöyle arazim var ormanda yapayım yok öyle.... Milletimin zorlukları aşmak konusundaki gayretine hayranım. Ev yapmanın resmi yolunu da anlatmış oldu. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Erhan Doruk yazdı: Milletimin zorlukları aşmak konusundaki gayretine hayranım. Ev yapmanın resmi yolunu da anlatmış oldu. böyle bir toplumuz işte.... Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Erhan Doruk yazdı: Milletimin zorlukları aşmak konusundaki gayretine hayranım. Ev yapmanın resmi yolunu da anlatmış oldu. Ben şöyle bir sıkıntı görüyorum. Türkiye’de kırsalda yapmak hem kolay hem çok zor. İnsanların en temel ihtiyacı barınmak. Arazisi varsa ev yapacak. Yapmalı. ama bunun nizamı olmalı. Atık su, içme suyu ve şebeke elektriği kısmını geçiyorum. Estetik komisyonu olmalı. Kişi kendi arsasına çevreye uygun, estetik olarak göze hoş gelen proje çizdirip, tasdiklettirip resmi kontrolle beraber evini yapabilmeli. bu komisyon işi suistimale çok açık ama kurallar işlerse, kırsalda ev yapma işi bu şekilde olmalı bence. Yoksa önce ağıl sonra ev falan, böyle bug’lar çok bulunur. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ben şöyle bir sıkıntı görüyorum. Türkiye’de kırsalda yapmak hem kolay hem çok zor. İnsanların en temel ihtiyacı barınmak. Arazisi varsa ev yapacak. Yapmalı. ama bunun nizamı olmalı. Atık su, içme suyu ve şebeke elektriği kısmını geçiyorum. Estetik komisyonu olmalı. Kişi kendi arsasına çevreye uygun, estetik olarak göze hoş gelen proje çizdirip, tasdiklettirip resmi kontrolle beraber evini yapabilmeli. bu komisyon işi suistimale çok açık ama kurallar işlerse, kırsalda ev yapma işi bu şekilde olmalı bence. Yoksa önce ağıl sonra ev falan, böyle bug’lar çok bulunur. 6 tane model belirlersin bunların ikisi belli büyüklüğün üzerine izinli olur. bitti gitti. imarsız ise böyle dersin. imarlı ise zaten kimse karışamaz mimarın fantazi dünyasına. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Erhan Doruk yazdı: Milletimin zorlukları aşmak konusundaki gayretine hayranım. Ev yapmanın resmi yolunu da anlatmış oldu. gerçi sah kom gibi, fiyat düşerken mesaj atar, çıkarken atmaz, bunlar da ev yıkılırken video çekmeyebilir Tansu Kalafatoğlu yazdı: suistimale çok açık coğrafyamız dürüst ahlaklı değil mi? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Çağlar Bayur yazdı: gerçi sah kom gibi, fiyat düşerken mesaj atar, çıkarken atmaz, bunlar da ev yıkılırken video çekmeyebilir coğrafyamız dürüst ahlaklı değil mi? Sürekli bug bulunuyorsa bir şeyler yapmak lazım ama. Edirnede tiny houseları topladılar insanlar bir avuç toprağa hasret Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: Edirnede tiny houseları topladılar cin olmadan çarpmaya kalkma diye atasözü olan bir coğrafyadayız, çince de karşılığı yok Yorum bağlantısı
Necat Ertan 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Togg müvekkilimin kaporta boya kusurlu aracını değiştirdi. Hem de herhangi bir hukuki yola başvurmaya gerek olmaksızın. Şahsen bu yaklaşımları beni çok memnun etti, gurur duydum. Sizlerle de paylaşmak istedim. 10 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Necat Ertan yazdı: Togg müvekkilimin kaporta boya kusurlu aracını değiştirdi. Hem de herhangi bir hukuki yola başvurmaya gerek olmaksızın. Şahsen bu yaklaşımları beni çok memnun etti, gurur duydum. Sizlerle de paylaşmak istedim. İşte aranan kan 👏🏻 X platformunda gördüm çinli revaçta olan bir markanın global hesabı da aracı kusurlu olan müşteriyi X’ten engellemiş😄 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Necat Ertan yazdı: Togg müvekkilimin kaporta boya kusurlu aracını değiştirdi. Hem de herhangi bir hukuki yola başvurmaya gerek olmaksızın. Şahsen bu yaklaşımları beni çok memnun etti, gurur duydum. Sizlerle de paylaşmak istedim. Bunlar cicim aylarında olması beklenen şeyler. Çok ciddi Kötürüm (ALS) olan kişilere işim gereği çok gittim giderim. Bazıları eşlerine çok şefkatle bakar çabalar 7/24 bakım ister çünkü. Derim ki bir bakıcı tutun mutlaka. Bu iş ciddi. Yok ben bakıyorum derler. Ama 3-5 sene sonra çekilmez hal alır. Boşanır ya da terkederler. Terketmeyen azdır. Onlar işte asıl vefakar olanlardır. Müşteri ilişkilerinde de sınırsız destek belli yere kadar olur. Bir süre sonra "eeeee yeter leyn başlarım" şekline gelebilir. Doğru şirket yönetimi "bence" dengeyi bulmak, hem bakıcı tutmak hem de eşini terketmemekten geçer. 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts