Servet Aydın 14 Şubat Paylaş 14 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: Şimdi dalga kelimesinin çeşitli anlamları var lütfen. AM FM SW gibi mesela 👁️ 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Servet Aydın yazdı: AM FM SW gibi mesela 👁️ SW yi (Short Wave-kısa dalga) yazmışsın, diğerlerini eksek bırakmışsın: MW (medium wave-orta dalga) LW (long Wave-uzun dalga) 1 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Önder Özcan yazdı: SW yi (Short Wave-kısa dalga) yazmışsın, diğerlerini eksek bırakmışsın: MW (medium wave-orta dalga) LW (long Wave-uzun dalga) sw Servet's Dalga değil miydi? Hep yanlış öğretmişler bizlere 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Sani Gerşon yazdı: sw Servet's Dalga değil miydi? .... Evet öyle zaten, kısa dalga işte. 10 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Önder Özcan yazdı: Evet öyle zaten, kısa dalga işte. Abi emeklilik güzel miydi? Yani hayatının şu son dakikalarını iyi geçirdin mi şimdiye dek? 1 4 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Forumun adının "cehennem yakıtları" olarak değiştirilmesini talep ediyorum. 1 7 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Önder Özcan yazdı: Evet öyle zaten, kısa dalga işte. Son çaylar da içildiğine göre boşları toplayalım, kırılmasın, foruma zimmetli bardaklar 1 7 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Şubat Paylaş 15 Şubat İlkay Başaran yazdı: Forumun adının "cehennem yakıtları" olarak değiştirilmesini talep ediyorum. deri pantalon varsa gel gel bende de yelek var 1 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Sani Gerşon yazdı: sw Servet's Dalga değil miydi? Hep yanlış öğretmişler bizlere Yiğidim evlenmeden ölmek nasıl bi duygu? Önder Özcan yazdı: Evet öyle zaten, kısa dalga işte. Teyp lastikleri hakkında bi makale okudum. spa spa diye takılıyormuş 3 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Servet Aydın yazdı: Yiğidim evlenmeden ölmek nasıl bi duygu? Ya ihale bana kaldı. Ben gururla senin dalgayı radyolara yazmışlar, isim vermişler diyorum, kısa diyen zeytinyağı gibi süzüldü gitti. Zeytinyağı demişken @Doğan Arşiray 1 6 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Sani Gerşon yazdı: Zeytinyağı demişken mercimek kg +100TL, yağa gelemeden neler var neler Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Çağlar Bayur yazdı: deri pantalon varsa gel gel bende de yelek var MAvi istiridye barı olsun forumun adı son kararım 2 1 5 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Sani Gerşon yazdı: Ya ihale bana kaldı. Ben gururla senin dalgayı radyolara yazmışlar, isim vermişler diyorum, kısa diyen zeytinyağı gibi süzüldü gitti. Zeytinyağı demişken @Doğan Arşiray buyrun benim, kaç litre lazım? 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Şubat Paylaş 15 Şubat İlkay Başaran yazdı: MAvi istiridye barı olsun forumun adı son kararım 2 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Sani Gerşon yazdı: yağlı güreş sponsoruda ben olmuş oluyorum iştigal ettiğim alandan ötürü herhalde... 1 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Doğan Arşiray yazdı: buyrun benim, kaç litre lazım? Yağlı güreş mi deri kıspet felan deniyo Sani Gerşon yazdı: sw Servet's Dalga değil miydi? Hep yanlış öğretmişler bizlere Kısa dalgada frekans yüksektir 3 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 15 Şubat Paylaş 15 Şubat (düzenlendi) bu konuyu dusundukce ortam daha da komik gorunuyor, kundeye gelen forum uyeleri filan 15 Şubat tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Er meydanında Ali cihangiroğlu bağırıyor. Güreş pankreastan başlar vb 1 1 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 Şubat Paylaş 15 Şubat İlkay Başaran yazdı: Er meydanında Ali cihangiroğlu bağırıyor. Güreş pankreastan başlar vb Bi antrenör güreşçi ayarlanabilir denenebilir acaba bu hizmeti edirnede turistik olarak veriyorlar mı? 2 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 15 Şubat Paylaş 15 Şubat (düzenlendi) Bu arada regeneratif frenlemeyi merak edenler için videoda ufak bir deneyle anlatmış olayı, tabi anahtar yerine MOS olacak normalde 15 Şubat tarihinde Murat Sürmeli tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Murat hocam, burada ata sporundan bahsediliyor, lutfen konuyu bu sekilde bolme aaa... 😂 İlkay Başaran yazdı: Er meydanında Ali cihangiroğlu bağırıyor. Güreş pankreastan başlar vb bağırıyir," bunlar iyi gunleriniz hayde vreh" 6 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Sani Gerşon yazdı: sw Servet's Dalga değil miydi? Hep yanlış öğretmişler bizlere Mehmet Göktürk yazdı: Bi antrenör güreşçi ayarlanabilir denenebilir acaba bu hizmeti edirnede turistik olarak veriyorlar mı? ben Edremitteyim, deve güreşi diyorsanız başka tabii 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Doğan Arşiray yazdı: Murat hocam, burada ata sporundan bahsediliyor, lutfen konuyu bu sekilde bolme aaa... 😂 bağırıyir," bunlar iyi gunleriniz hayde vreh" Ata sporu, savaşçı ırk vs anlatıp anlatıp kırmızı cliosuna binip uzaklaşıyor 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: ... Kısa dalgada frekans yüksektir Kısa dalga yükselse yükselse ne kadar yükselir ki? 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Şubat Paylaş 15 Şubat İlkay Başaran yazdı: Ata sporu, savaşçı ırk vs anlatıp anlatıp kırmızı cliosuna binip uzaklaşıyor ve parka çekip bakımını yaptıktan sonra Ata atına atlayıp sahilde dolaşıyor Doğan Arşiray yazdı: Murat hocam, burada ata sporundan bahsediliyor, lutfen konuyu bu sekilde bolme aaa... 😂 bağırıyir," bunlar iyi gunleriniz hayde vreh" daalın (by Servet) 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts