Tansu Kalafatoğlu 6 Şubat Paylaş 6 Şubat Bugün togg ile paris’e gitmek isterseniz b-c segment arabalardan 3 katına kadar daha fazla park ücreti ödersiniz. Parisli vatandaşların oylama sonucu yeni kararı bu Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 6 Şubat Paylaş 6 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bugün togg ile paris’e gitmek isterseniz b-c segment arabalardan 3 katına kadar daha fazla park ücreti ödersiniz. Parisli vatandaşların oylama sonucu yeni kararı bu Elektrikli olduğundan değil, suv olduğundan tabi ki. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Şubat Paylaş 6 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Yapmışlar onu kuzum. hatalı yaptılar Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 6 Şubat Paylaş 6 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bugün togg ile paris’e gitmek isterseniz b-c segment arabalardan 3 katına kadar daha fazla park ücreti ödersiniz. Parisli vatandaşların oylama sonucu yeni kararı bu hadi ya tüh... şaka la şaka. banane bize ne. ama satarken iyiydi o SUV ları. şimdi o özgürlüğü elden almak kime düşer. özgürlükçü anarşist fransızlara mı? çok saçma bir karar bence. deseki şehir merkezlerinde içten yanmalı motorlu hiçbir hususi araç olmayacak... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Şubat Paylaş 6 Şubat Doğan Arşiray yazdı: deseki şehir merkezlerinde içten yanmalı motorlu hiçbir hususi araç olmayacak... yani şehir dışındaki kömürler bol bol yanabilir sorun yok mu* Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 6 Şubat Paylaş 6 Şubat Mahmut Yıldız yazdı: Elektrikli olduğundan değil, suv olduğundan tabi ki. Kime göre SUV:) Egea Cross Suv mu mesela? Veya T-Cross falan. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 6 Şubat Paylaş 6 Şubat Evren Erakçora yazdı: Kime göre SUV:) Egea Cross Suv mu mesela? Veya T-Cross falan. Parislilere sormak lazım Çağlar Bayur yazdı: yani şehir dışındaki kömürler bol bol yanabilir sorun yok mu* Yok. Önemli olan Parislilerin Pariste kömür solumaması 1 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 6 Şubat Paylaş 6 Şubat Doğan Arşiray yazdı: soguk yer icin bence elektrikli dogru karar degil, umarim memnun kalirsiniz. hayirli olsun. Çok teşekkürler Doğan Bey, burada ilelebet kalıcı değilim 1-2 sene sonra memleketim Antalya'ya yakın bir yerlere elbet geçeriz inşallah Mehmet Göktürk yazdı: kaç lira şimdi togg 1.923.000 TL ödedim hocam Öner Kurukuz yazdı: Hayırlı olsun. Allah kaza bela göstermesin. Güle güle kullanın. Çok teşekkür ederim Öner Bey amin inşallah hep birlikte güzel günlerde kullanalım tüm araçlarımızı Selim Bilgin yazdı: Teknik bir insanım, meselelere objektif ve rasyonel yaklaşabildiğimi düşünüyorum, TOGG'u da yeri geline eleştiriyorum. Ancaaaak, bazı eleştirilerdeki tondan gerçekten ben de rahatsız oluyorum, gerek forumda, gerek twitter'da, başka yerlerde. Hani Japoncuların VW'yi gömmeye çalışıp 1000 km ötede birinin DSG'si bozulsa mutlu olmaları gibi. Abi çok haklısın bu maalesef insanın fıtratı, sadece Togg için de değil, hiç unutmam her şeyin en iyisini bilen üniversitede bir yakın sınıf arkadaşım vardı. 2016 yılında 1.6 TDI B7 passat exclusive aracımı aldığımda "ne bu 1.6 çeker mi, Ankara'da zırhlı birliklerin yanından geçerken dikkat et yolda tanklar seni geçmesin, 4 köşe araba tasarım fukarası" diye eleştirilerde bulunmuştu, aynı dönemde bir diğer ortak yakın arkadaşımız da 2011 e90 320d bmwsini satılığa çıkardığında "kaput boyalı bu arabanın kaput boyalı arabayı uçurumda aşağı it daha iyi, 20 bin TL vereyim bana ver bari kurtul" şeklinde ciddi ciddi eleştirilere tutmuştu bizleri, 1 ay sonra ne mi oldu? Gitti ağır hasar kayıtlı kaputu ön çamurlukları ve ön panele kadar değişik B7 passat comfortline aldı. Sani Gerşon yazdı: Hayırlı olsun. Yorumlarınızı bekliyoruz Çok teşekkürler mutlaka konusunu açacağım 3 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 6 Şubat Paylaş 6 Şubat Çağlar Bayur yazdı: yani şehir dışındaki kömürler bol bol yanabilir sorun yok mu* ateşleri bol olsun :P 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 6 Şubat Paylaş 6 Şubat Kerim Bilgehan Arbek yazdı: Abi çok haklısın bu maalesef insanın fıtratı, sadece Togg için de değil, hiç unutmam her şeyin en iyisini bilen üniversitede bir yakın sınıf arkadaşım vardı. 2016 yılında 1.6 TDI B7 passat exclusive aracımı aldığımda "ne bu 1.6 çeker mi, Ankara'da zırhlı birliklerin yanından geçerken dikkat et yolda tanklar seni geçmesin, 4 köşe araba tasarım fukarası" diye eleştirilerde bulunmuştu, aynı dönemde bir diğer ortak yakın arkadaşımız da 2011 e90 320d bmwsini satılığa çıkardığında "kaput boyalı bu arabanın kaput boyalı arabayı uçurumda aşağı it daha iyi, 20 bin TL vereyim bana ver bari kurtul" şeklinde ciddi ciddi eleştirilere tutmuştu bizleri, 1 ay sonra ne mi oldu? Gitti ağır hasar kayıtlı kaputu ön çamurlukları ve ön panele kadar değişik B7 passat comfortline aldı. B7 1.6 TDI exclusive bizde de vardı bir ara, içinin ahşabı derisi filan çok güzeldi, ama 1.6 TDI B7 cidden hız arabası değil. 1 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 6 Şubat Paylaş 6 Şubat Selim Bilgin yazdı: B7 1.6 TDI exclusive bizde de vardı bir ara, içinin ahşabı derisi filan çok güzeldi, ama 1.6 TDI B7 cidden hız arabası değil. Biz de onu bilerek almıştık zaten ama 1 depo ile (70litre) Ankara’dan Antalya’ya gidiyordum geliyordum (110-120 arası) hala içinde 120 km menzil olan mazot kalıyordu 😄 Ha bir de mazotun litresi 3.16 TL idi o zamanlar 🥹 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 6 Şubat Paylaş 6 Şubat Soğuk yerde elektrikli üzecek ama zevki de olacak elbette, hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin @Kerim Bilgehan Arbek Arkadan itişli ve torklu bir araç, aman dikkat Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 6 Şubat Paylaş 6 Şubat Murat Sürmeli yazdı: Soğuk yerde elektrikli üzecek ama zevki de olacak elbette, hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin @Kerim Bilgehan Arbek Arkadan itişli ve torklu bir araç, aman dikkat Çok teşekkürler Murat Hocam ESP'nin sigortası hangisiydi acaba 1 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 6 Şubat Paylaş 6 Şubat Kerim Bilgehan Arbek yazdı: Çok teşekkürler Murat Hocam ESP'nin sigortası hangisiydi acaba tabiki allianz sigorta. 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Şubat Paylaş 6 Şubat Doğan Arşiray yazdı: tabiki allianz sigorta. Ulaştı mı poliçen.. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 6 Şubat Paylaş 6 Şubat Bu aralar korkum bu https://www.instagram.com/reel/C0pMayHoQAR/?igsh=bmswb3RheG1kaGkz 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Şubat Paylaş 6 Şubat Kerim Bilgehan Arbek yazdı: Çok teşekkürler Doğan Bey, burada ilelebet kalıcı değilim 1-2 sene sonra memleketim Antalya'ya yakın bir yerlere elbet geçeriz inşallah 1.923.000 TL ödedim hocam Maliyetine göre fiyat ucuz. Güle güle kullanın. 2 milyon da iyi para ya. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 6 Şubat Paylaş 6 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Ulaştı mı poliçen.. hayir? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Şubat Paylaş 6 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bugün togg ile paris’e gitmek isterseniz b-c segment arabalardan 3 katına kadar daha fazla park ücreti ödersiniz. Parisli vatandaşların oylama sonucu yeni kararı bu daha ilerisini yazayım, kimse kişisel olarak araba sahibi olmayacak, gelecek budur, gerek kalmayacak çünki.... Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Ali Cihangiroğlu yazdı: daha ilerisini yazayım, kimse kişisel olarak araba sahibi olmayacak, gelecek budur, gerek kalmayacak çünki.... Ww3 mü? 4 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Şubat Paylaş 7 Şubat (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Ww3 mü? zamanını bilemem ama olacak, ya olacak yada öncesi doğa vuracak, şuanki sistem uzatmaları oynatıyor sadece arabasızlık olması gereken, zamanla olacakta, gerek duymayacaksın arabaya, adam gibi ulaşımı olan şehirler yapmak zorundalar, yoksa iş yaş, nüfus deli gibi artıyor.... 7 Şubat tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Murat Sürmeli yazdı: Bu aralar korkum bu https://www.instagram.com/reel/C0pMayHoQAR/?igsh=bmswb3RheG1kaGkz Burdur'da şarj istasyonu durumu nasıl? Sıkıntı var mı? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Elektrikli aracı itmek sıkıntı değil mi? yahut itince aküsü biraz dolmaz mı? 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: Elektrikli aracı itmek sıkıntı değil mi? yahut itince aküsü biraz dolmaz mı? Çabi'nin en sevdiği konu olan YUTUBUR'lar denemiş. Tesla'da doluyor 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts