Mehmet Göktürk 1 Şubat Paylaş 1 Şubat Çağlar Bayur yazdı: kanada? Gebzenin köyü yeter. Sahibinden ilan no 1132745425 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Şubat Paylaş 2 Şubat Çağlar Bayur yazdı: ceyar mıyız hocam biz O değilde suelın ne çekti be ceyardan 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 Şubat Paylaş 2 Şubat Servet Aydın yazdı: O değilde suelın ne çekti be ceyardan Beter olsun 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 2 Şubat Paylaş 2 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: Gebzenin köyü yeter. Sahibinden ilan no 1132745425 Gebze demeyeydin eyiydi. Yok mu Edirne, Tekirdağ? Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 2 Şubat Paylaş 2 Şubat Servet Aydın yazdı: O değilde suelın ne çekti be ceyardan O değil de abi, lidyalılar parayı bulunca çok şımardılar diyorlar, sen bilirsin, gerçekten öyle mi oldu? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Şubat Paylaş 2 Şubat Mahmut Yıldız yazdı: O değil de abi, lidyalılar parayı bulunca çok şımardılar diyorlar, sen bilirsin, gerçekten öyle mi oldu? Har vurup harman savurganlık başlayınca bana verin birikim yapıp size komisyon vereyim dedim ana paradan. Faizi bulmuşum la İlkay Başaran yazdı: Beter olsun Hayat ağacının dibinde bekleyen sarışın kimdi? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 Şubat Paylaş 2 Şubat Servet Aydın yazdı: Hayat ağacının dibinde bekleyen sarışın kimdi? Sem? Babaannemin tv de yeşil çıkıyordu o hatun. Meğer sarışınmış. Radyasyon filtresi. Mehmet hocanın arkadaşının imalatı. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 2 Şubat Paylaş 2 Şubat Servet Aydın yazdı: Har vurup harman savurganlık başlayınca bana verin birikim yapıp size komisyon vereyim dedim ana paradan. Faizi bulmuşum la Faizi sen bulduysan lobisini de Çağlar abi bulmuştur. Servet Aydın yazdı: Hayat ağacının dibinde bekleyen sarışın kimdi? Nasıl unutursun Sam'i. Yaşlanmışsın be abi. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 Şubat Paylaş 2 Şubat Mahmut Yıldız yazdı: Nasıl unutursun Sam'i. Yaşlanmışsın be abi. Onun aklı cear da 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Şubat Paylaş 2 Şubat Mahmut Yıldız yazdı: Nasıl unutursun Sam'i. Yaşlanmışsın be abi. Bilmeyenler hayat ağacı sarışın kadın görseller diye aratıyor kesin 😁 6 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 2 Şubat Paylaş 2 Şubat Servet Aydın yazdı: Bilmeyenler hayat ağacı sarışın kadın görseller diye aratıyor kesin 😁 Sam Whitmore diye arasınlar bari Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 Şubat Paylaş 2 Şubat Servet Aydın yazdı: Bilmeyenler hayat ağacı sarışın kadın görseller diye aratıyor kesin 😁 Sarışının instası https://www.instagram.com/myheartkellyrutherford?igsh=MWlsM3FiMG55bnNxZg== Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Şubat Paylaş 2 Şubat Mahmut Yıldız yazdı: Sam Whitmore diye arasınlar bari Arayan çıktı bile 🤣🤣🤣🤣 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 2 Şubat Paylaş 2 Şubat Servet Aydın yazdı: Arayan çıktı bile 🤣🤣🤣🤣 Biz ezberden yazanlarız Yorum bağlantısı
Necat Ertan 3 Şubat Paylaş 3 Şubat Bu arada bizim müvekkilin Togg u ile ilgili yasal süreci başlattık. Arabuluculuğa başvurduk. Ayrıca İzmir’de bir oto ekspertiz firması kusurlar ile ilgili video çekip youtube kanalında paylaştı. Netice olarak fabrikadan jet hızıyla bir telefon aldık ve müvekkilin aracını değiştireceklerini bildirdiler. 10 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 3 Şubat Paylaş 3 Şubat (düzenlendi) Necat Ertan yazdı: Bu arada bizim müvekkilin Togg u ile ilgili yasal süreci başlattık. Arabuluculuğa başvurduk. Ayrıca İzmir’de bir oto ekspertiz firması kusurlar ile ilgili video çekip youtube kanalında paylaştı. Netice olarak fabrikadan jet hızıyla bir telefon aldık ve müvekkilin aracını değiştireceklerini bildirdiler. Benim toggda da sorun var, servise gitmemi söylediler, 1 aydır menzilde sorun var bakmadılar, randevu tarihini beklettiler, dün baktılar, sorunu gördüler, güncelleme sonrası %100 şarj yapıp bir süre kullanın bakalım değişiklik olacak mı dediler, ve olmadı, hala sorunlu. Sosyal medyaya mı yüklesem ne yapsam bilemedim ben de Uzun menzil araç kısa menzil gibi şarj alıp kullanılabiliyor 1-1.5 aydır. Şikayet kaydı açmadılar daha önce kaç defa aradım, ille de servis dediler, ama çözülmedi yine, bakalım danışacaklarmış mühendise, sonuç çıkmazsa uğraşacağız mecburen 3 Şubat tarihinde Murat Sürmeli tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Şubat Paylaş 3 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: Mecidiyeköyden çık biraz. Dağ taş ev anadoluda..imarlı legal. Olmadı bi köy evi al. o iş şöyle arazim var ormanda yapayım yok öyle.... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Şubat Paylaş 3 Şubat Ali Cihangiroğlu yazdı: o iş şöyle arazim var ormanda yapayım yok öyle.... orman dedim mi şaka bi yana adam güzel yapmış. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Şubat Paylaş 3 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: orman dedim mi şaka bi yana adam güzel yapmış. hiçbirşeyi bilmeden herşeyi doğru yapmış, egede olmaz ama bu çatı tatsız anım bile var, yanıyordu ev sauna gibi vesile ile ahır evden pahalıya çıkmış , haybancılık desteklenmeli Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Şubat Paylaş 3 Şubat Çağlar Bayur yazdı: hiçbirşeyi bilmeden herşeyi doğru yapmış, egede olmaz ama bu çatı tatsız anım bile var, yanıyordu ev sauna gibi vesile ile ahır evden pahalıya çıkmış , haybancılık desteklenmeli tepesine bi delik deler ve sandaviç panel kullanırsa serin olur bence. her işin başı izolasyon. Tamam sana taş ev buluruk. gel püfür püfür https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-antika-gayrimenkul-den-birgi-de-satilik-mustakil-ev-1150749676/detay olmadı bu süper bir lokasyon: https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-birgi-en-guzel-mevkide-cafe-ve-pansiyona-uygun-tas-ev-1014648014/detay 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Şubat Paylaş 3 Şubat (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: orman dedim mi şaka bi yana adam güzel yapmış. doğru demedinde ev bu sanırım, oradan şeyettiyidim... burada ne taş evler var adamlar parayı basıp yapmışlar ama yaklaşmak imkansız, fiyatlar uçmuştu birara.... o zaman şöyle yapıyoruz rüzgar gülümüzüde unutmuyoruz... 4 Şubat tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 4 Şubat Paylaş 4 Şubat Murat Sürmeli yazdı: Benim toggda da sorun var, servise gitmemi söylediler, 1 aydır menzilde sorun var bakmadılar, randevu tarihini beklettiler, dün baktılar, sorunu gördüler, güncelleme sonrası %100 şarj yapıp bir süre kullanın bakalım değişiklik olacak mı dediler, ve olmadı, hala sorunlu. Sosyal medyaya mı yüklesem ne yapsam bilemedim ben de Uzun menzil araç kısa menzil gibi şarj alıp kullanılabiliyor 1-1.5 aydır. Şikayet kaydı açmadılar daha önce kaç defa aradım, ille de servis dediler, ama çözülmedi yine, bakalım danışacaklarmış mühendise, sonuç çıkmazsa uğraşacağız mecburen Bir avukata danışılarak ihtarla başlamak gerekiyor gibi. Önceki mesajı kaçırdım, gitmesi gereken ve gidebildiği menzil kaç? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Şubat Paylaş 4 Şubat Murat Sürmeli yazdı: Benim toggda da sorun var, servise gitmemi söylediler, 1 aydır menzilde sorun var bakmadılar, randevu tarihini beklettiler, dün baktılar, sorunu gördüler, güncelleme sonrası %100 şarj yapıp bir süre kullanın bakalım değişiklik olacak mı dediler, ve olmadı, hala sorunlu. Sosyal medyaya mı yüklesem ne yapsam bilemedim ben de Uzun menzil araç kısa menzil gibi şarj alıp kullanılabiliyor 1-1.5 aydır. Şikayet kaydı açmadılar daha önce kaç defa aradım, ille de servis dediler, ama çözülmedi yine, bakalım danışacaklarmış mühendise, sonuç çıkmazsa uğraşacağız mecburen ortalama tüketim kaç? Pil 85-88kwh değil mi? Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 4 Şubat Paylaş 4 Şubat Selçuk Keleş yazdı: Bir avukata danışılarak ihtarla başlamak gerekiyor gibi. Önceki mesajı kaçırdım, gitmesi gereken ve gidebildiği menzil kaç? Menzil 150km ye düştü uzun yolda, eskiden kışın 300 üzeriydi Tansu Kalafatoğlu yazdı: ortalama tüketim kaç? Pil 85-88kwh değil mi? Tüketim artmadı, menzil kısaldı, hesaplayınca 50-55kws gözüküyor ama normalde 88kws olmalıydı, eskiden öyleydi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts