Çağlar Bayur 10 Ocak Paylaş 10 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Otomobil mi bu sedan olan.. Yoksa bu da mı akıllı araç. sunumu yapan akıllı cihaz dedi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Ocak Paylaş 10 Ocak Çağlar Bayur yazdı: sunumu yapan akıllı cihaz dedi Hatta şey dedi. Şey Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Ocak Paylaş 10 Ocak a sütunun aşağısı pejo ya ön tamponu asyalı bir markaya çok benzettim drl grubu fransız esansı tadında hayılı olsun, kokpit ilginç güneşli havalarda iyi olabilir Mehmet Ozyurek yazdı: Hatta şey dedi. Şey şey in ingilizcesini bilmiyorum Yorum bağlantısı
Önder Özcan 10 Ocak Paylaş 10 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Otomobil mi bu sedan olan.. Yoksa bu da mı akıllı araç. Sana ne lazım? Almayacaksan tükkanın önünü kapama. 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Ocak Paylaş 10 Ocak Sedan güzelmiş.. ön talep alındı mı buna.. yazılalım çıkar belki. Önder Özcan yazdı: Sana ne lazım? Almayacaksan tükkanın önünü kapama. Akıllı cihaz lazım.. bolca beyni olsun. her şeye karar versin uygulasın.. Bayılıyorum öyle şeylere.. 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Ocak Paylaş 10 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: ön talep alındı mı buna. nft ile buy edilebiliyor diye forward düşünebilirz , trumora girip check edileibilir 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Ocak Paylaş 10 Ocak Çağlar Bayur yazdı: nft Oo nft benim alanım.. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 10 Ocak Paylaş 10 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Sedan güzelmiş.. ön talep alındı mı buna.. yazılalım çıkar belki. Akıllı cihaz lazım.. bolca beyni olsun. her şeye karar versin uygulasın.. Bayılıyorum öyle şeylere.. Akıllı, fikirli. Komple beyin. Tam senlik 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Ocak Paylaş 10 Ocak Suv'dan daha çok beğendim. 2025'te satışı bekleniyor. Yalnız bir noktayı yakaladım ki CEO Gürcan bey, araçların 2019'da duyurulduğunu, sedan'ın 2025'te satışa başlanacağını söyledi. Bu durumda 6 senelik hazırlanma süreci beklenmeden suv'un piyasa çıkışı, gerçekten düşündürücü. İlk defa rüzgar kat sayısı da açıklandı. SUV için 0.29, sedan için 0.22 değer verdiler. Sedan için gerçekten çok iyi bir değer. Ayrıca ileride daha ucuz B segmenti de duyurulacakmış. 4 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 10 Ocak Paylaş 10 Ocak renk harika. aynı renk birde ufak ticari alsak artık? ver işte postacıya zabıtaya filan... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Ocak Paylaş 10 Ocak Önder Özcan yazdı: Akıllı, fikirli. Komple beyin. Tam senlik 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 10 Ocak Paylaş 10 Ocak Tipi çok güzel, liftback kullanışlı olmuş. Ama isimler niye böyle? Maden yerli , ülkemizin otomobili, anket yapabilirlerdi isim için? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 Ocak Paylaş 10 Ocak Egeayı andırdı bana ön yüzü. Yakışıklı alet. Egea da öyle. PAram olsa alırım bence güzel. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Ocak Paylaş 10 Ocak Servet Aydın yazdı: Sorunun cevabı önceden verilmiş basına. 2025 ikna oldum tamam. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Ocak Paylaş 10 Ocak Sürtünme katsayısı çok iyi gerçekten. Taycan, model y ile aynı Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Ocak Paylaş 10 Ocak Sani Gerşon yazdı: Bu durumda 6 senelik hazırlanma süreci beklenmeden suv'un piyasa çıkışı, gerçekten düşündürücü. Suv’un çıkışı çinde çok eski. Ondan sebep olabilir mi? Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 10 Ocak Paylaş 10 Ocak Ön yüzü bana da egeayı andırdı bagajı da Super B gibi iki parça açılır ise tadından yenmez 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Ocak Paylaş 10 Ocak Servet Aydın yazdı: Suv’un çıkışı çinde çok eski. Ondan sebep olabilir mi? Tamam da Çin yazılımı ile gelmedi ki. Zaten mekanik olarak bir sorun daha yok. Hep yazılımsal. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 10 Ocak Paylaş 10 Ocak Sani Gerşon yazdı: SUV için 0.29, sedan için 0.22 değer verdiler. Sedan (fastback) ile SUV a (model Y) yetiştik yani... 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 11 Ocak Paylaş 11 Ocak Ali Cihangiroğlu yazdı: Soru hala aynı, yurt dışı satış ne zaman başlıyor? Servet Aydın yazdı: Sorunun cevabı önceden verilmiş basına. 2025 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 Ocak Paylaş 11 Ocak sedan modelde ters açılan intihar kapısı var bu gerçek mi? mükemmel makam aracı olur. "Suicide door" "Neden bu kadar tehlikeliler? İyi, bu aerodinamik kuvvetle ilgili. Yüksek hızlarda, kilitli olmayan bir kapı geniş bir şekilde açılabilir ve yoğun hava akışı nedeniyle yolcuyu araçtan dışarı itebilir. Bu ölümcül olabilir çünkü yolcu aynı zamanda kapıya çarpabilir veya en kötü durumda karşı yönden gelen trafikte doğrudan uçabilir." detay: https://www.jdpower.com/cars/shopping-guides/why-are-they-called-suicide-doors 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 11 Ocak Paylaş 11 Ocak Kaputlar da artık tersine açılıyor, aynı risk yok mudur? 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 11 Ocak Paylaş 11 Ocak Mehmet Göktürk yazdı: sedan modelde ters açılan intihar kapısı var bu gerçek mi? mükemmel makam aracı olur. "Suicide door" "Neden bu kadar tehlikeliler? İyi, bu aerodinamik kuvvetle ilgili. Yüksek hızlarda, kilitli olmayan bir kapı geniş bir şekilde açılabilir ve yoğun hava akışı nedeniyle yolcuyu araçtan dışarı itebilir. Bu ölümcül olabilir çünkü yolcu aynı zamanda kapıya çarpabilir veya en kötü durumda karşı yönden gelen trafikte doğrudan uçabilir." detay: https://www.jdpower.com/cars/shopping-guides/why-are-they-called-suicide-doors İlk tanıtım yapıldığında kapılar "Suicide door" şeklindeydi, yukarıdaki resimdeki gibi. Ama önceki gün tanıtılan model normal açılan 4 kapılı modeldi. Üretim geleneksel kapılı model olur büyük ihtimalle. Yorum bağlantısı
Emin Önal 11 Ocak Paylaş 11 Ocak Yakışıklı duruyor. Ön farı yeni Corsa'ya benzeten bir tek ben miyim ? Önder Özcan yazdı: İlk tanıtım yapıldığında kapılar "Suicide door" şeklindeydi, yukarıdaki resimdeki gibi. Ama önceki gün tanıtılan model normal açılan 4 kapılı modeldi. Üretim geleneksel kapılı model olur büyük ihtimalle. Ben yan aynalarında kamera olmayabilir diyorum sonradan. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 11 Ocak Paylaş 11 Ocak Emin Önal yazdı: Ben yan aynalarında kamera olmayabilir diyorum sonradan. kamera yerine a veya b sütununa yerleştirilecek gömülü kameralar ile aynı iş yapılır hem de cd katsayısı biraz daha düşük olur. Yorum bağlantısı
Recommended Posts