Çağlar Bayur 14 Aralık 2023 Paylaş 14 Aralık 2023 araba yangını ile akıllı cihaz yangını farkını yaşamadan görmeden anlamamak gibi bir özelliğimiz vardır, sıradan 3 dükkan garantisi var 10 a kadar gideri var vesile ile otopilot yazılım değişme geri çağırma kampanyası varmış bizde de var mı bilmiyorum tesla servisine sormalı Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Aralık 2023 Paylaş 14 Aralık 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: Kamyon da mı pilliymiş 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Aralık 2023 Paylaş 14 Aralık 2023 eskimo der ki: pilsizim diye sevinme pilli yanına park etme 2 6 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 14 Aralık 2023 Paylaş 14 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kamyon da mı pilliymiş Boş yer görünce hemen park edenlerden olabilir. Geçen bir yerde görmüştüm lütfen şarj istasyonuna park etmeyin diye uyarı levhası asmışlardı. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Aralık 2023 Paylaş 14 Aralık 2023 Eyüp Çetin yazdı: Boş yer görünce hemen park edenlerden olabilir. Geçen bir yerde görmüştüm lütfen şarj istasyonuna park etmeyin diye uyarı levhası asmışlardı. ben de pilliyim haaa diye şekil yapmıyorsa, o da kalın kabloyu bağlamış depo ağzına Çağlar Bayur yazdı: eskimo der ki: pilsizim diye sevinme pilli yanına park etme sürtünün de biraz nasiplenin diyeceğim de statik alacak diye korkuyorum 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 14 Aralık 2023 Paylaş 14 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: ben de pilliyim haaa diye şekil yapmıyorsa, o da kalın kabloyu bağlamış depo ağzına Hiç farketmedim kablo bağlıymış da bir Tesla ya da Togg değilse elektrikliyle şekil yapmak için erken. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 14 Aralık 2023 Paylaş 14 Aralık 2023 Çağlar Bayur yazdı: sıradan 3 dükkan garantisi var 10 a kadar gideri var Niye ki dükkanlar da mı pilliymiş?:) 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Aralık 2023 Paylaş 14 Aralık 2023 Emre Şimşek yazdı: Niye ki dükkanlar da mı pilliymiş?:) yok ama açık yağ benzin vs vardır , alevi görünce party e katılırlar 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Aralık 2023 Paylaş 16 Aralık 2023 çözüm https://kiwiev.com/installing-a-diesel-parking-heater/ 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Aralık 2023 Paylaş 17 Aralık 2023 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Soğuğa alerjisi var gibi. ısı pompası şart. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Aralık 2023 Paylaş 17 Aralık 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: kesin çözüm kia mı alıyorsun abi. Neyse, o da bizden sayılır Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 Aralık 2023 Paylaş 17 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: kia mı alıyorsun abi. Neyse, o da bizden sayılır örnek koyduk yahu kia iyidir bu arada... 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 17 Aralık 2023 Paylaş 17 Aralık 2023 Bu ısı pompası iyi bir şey, evi de güzel ısıtıyor. Togg’a sonradan eklenemez mi acep? 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 18 Aralık 2023 Paylaş 18 Aralık 2023 Dün, kullanmadım ama biraz sağını solunu elledim - Far switchi yok, sadece selektör var soldaki silecek kolunda, - Ortadaki üçlü lcd panel altındaki çıkıntı yüzünden kolay kullanılamıyor - Camlar kısa, omzuna geliyor, ferah değil - Profile özel ayarlarının her binişte resetlenmesi hoş değil - Ayar ekranının sadece altta olması iyi değil, yukarıya alınabilmeliydi + Dahili sim ile arazi görünümlü harita bile çıkması güzel + İç malzeme kaliteli, açık rengi güzel + İç hacim iyi 1 Yorum bağlantısı
Necat Ertan 23 Aralık 2023 Paylaş 23 Aralık 2023 (düzenlendi) Bir müvekkilime geçen hafta teslim edilen Anadolu kırmızısı TOGG’ da B sütunlarında boya, sol iki kapı değişik, sol ön çamurluk ve kaput boyalı çıktı. Dava hazırlığı yapıyoruz. 23 Aralık 2023 tarihinde Necat Ertan tarafından düzenlendi 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 23 Aralık 2023 Paylaş 23 Aralık 2023 Necat Ertan yazdı: Bir müvekkilime geçen hafta teslim edilen Anadolu kırmızısı TOGG’ da B sütunlarında boya, sol iki kapı değişik, sol ön çamurluk ve kapı boyalı çıktı. Dava hazırlığı yapıyoruz. Düşmüş muhtemelen bi yerden öyle anladım. yahut forklift girdi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Aralık 2023 Paylaş 23 Aralık 2023 çift katlı çekici hasarı olabilir Necat Ertan yazdı: kaput boyalı çıktı. kaç mikron? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Aralık 2023 Paylaş 23 Aralık 2023 Necat Ertan yazdı: Bir müvekkilime geçen hafta teslim edilen Anadolu kırmızısı TOGG’ da B sütunlarında boya, sol iki kapı değişik, sol ön çamurluk ve kaput boyalı çıktı. Dava hazırlığı yapıyoruz. Abi haberlere çıkmalık tam... Bu arada, davadan evvel markanın yorumu ne oldu? Yorum bağlantısı
Necat Ertan 24 Aralık 2023 Paylaş 24 Aralık 2023 Sani Gerşon yazdı: Abi haberlere çıkmalık tam... Bu arada, davadan evvel markanın yorumu ne oldu? Sani cuma günü İzmir’deki temsilciliğine müracaat edip akşamına Minsk’e bir aylığına tatile gitti müvekkil. Araçta bizim ulaşabileceğimiz bir yerde emanette. Duruma göre alıp işlemlerini yürüteceğiz. Haber bekliyoruz, yaklaşımları ne olacak göreceğiz? Çağlar Bayur yazdı: çift katlı çekici hasarı olabilir kaç mikron? Abi kaput 200 lü micronlarda. Arabanın genel mikron değeri 100-110-120 lerde. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Aralık 2023 Paylaş 24 Aralık 2023 Araba fabrikada üretilirken tek seferde kapıyı takma hakkı mı var? yani takıldı, sıkıntı görüldü, söküldü tekrar takıldı. Ya da teslimde sıkıntılı görülen parça teslim edilmeden değiştirildi gibi. Yorum bağlantısı
Necat Ertan 24 Aralık 2023 Paylaş 24 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Araba fabrikada üretilirken tek seferde kapıyı takma hakkı mı var? yani takıldı, sıkıntı görüldü, söküldü tekrar takıldı. Ya da teslimde sıkıntılı görülen parça teslim edilmeden değiştirildi gibi. Tansu haklısın, garip bir durum. Parçalarının üzerinde üretim tarihi mevcut. Sol iki kapı tarihleri diğer kapılardan ve parçalardan farklı. Zaten buradan hareketle değişti demiş ekspertiz firması. Garip olan ise b sütunlarında da boya olması. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Aralık 2023 Paylaş 24 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Araba fabrikada üretilirken tek seferde kapıyı takma hakkı mı var? yani takıldı, sıkıntı görüldü, söküldü tekrar takıldı. Ya da teslimde sıkıntılı görülen parça teslim edilmeden değiştirildi gibi. fabrikadan çıkana kadar 3 defa da boyar 4 defa da parça değiştirir bunlar olur, farkı o aracın faturası diğerleri gibi kesilmez, ve bayide dosyasına işlenir, satarken de düşük rakamdan bu değişimler alıcıya bildirilerek satılır. çekici ve baideki hasarlar distribütörü üreticiyi bağlamaz orada işler çetrefilleşiyor. Necat Ertan yazdı: kaput 200 lü micronlarda. Arabanın genel mikron değeri 100-110-120 lerde. çok zor ihtimal dışarıda atılacak bir boya olmaz bu. bentley vs olsa mümkün zira maliyeti yüksek bir işçilik olur. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts