Ahmet Hasan Şendağ 29 Ekim 2023 Paylaş 29 Ekim 2023 Konboy fikri kiminse çok güzel. Hani ya nerede bu Togg göremiyoruz :)) Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 30 Ekim 2023 Paylaş 30 Ekim 2023 Murat Sürmeli yazdı: Togg grubundaki arkadaşlardan birisi önayak oldu, sonrasında da TOGG yönetimi destekledi (?) ve büyüdü etkinlik. Ankarada ise etkinlik için ucundan tutan olmadı, iptal edildi etkinlik, Ankara genelde böyle sanırım Bu da merak edenler için geçit töreni Birçok kaynakta gördüm. Bence çok güzel bir görüntüydü. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 30 Ekim 2023 Paylaş 30 Ekim 2023 Çağlar Bayur yazdı: bemeve denmiş çok kötü. glas 1500 mü neymiş bu. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Ekim 2023 Paylaş 30 Ekim 2023 Nerede olmuş bu konvoy.. Hani resimler. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Ekim 2023 Paylaş 30 Ekim 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Nerede olmuş bu konvoy.. Hani resimler. kuzey otoyolu olmalı Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 31 Ekim 2023 Paylaş 31 Ekim 2023 @Doğan Arşiray Bak bu da 18" jantlı olan versiyonundan bir görüntü 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 23 Kasım 2023 Paylaş 23 Kasım 2023 bence gayet iyi duruyor, gövdeye olan orantısı çok daha doğru bana göre. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 30 Kasım 2023 Paylaş 30 Kasım 2023 Ne yazık ki bir zam daha gelmiş TOGG 'a Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Kasım 2023 Paylaş 30 Kasım 2023 olmadı bu, 2 gün önceki paranın en yetkili müdürün açıklamasına hiç uyumlu değil. , lakin istatistiğe yansımaz matematik olarak , o noktadan bakarsak uyumlu diyebiliriz Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 2 Aralık 2023 Paylaş 2 Aralık 2023 Doğan Arşiray yazdı: bence gayet iyi duruyor, gövdeye olan orantısı çok daha doğru bana göre. Toggun boşunu da çekmişler. İyi ki Bosch almışım da boş almamışım 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Aralık 2023 Paylaş 2 Aralık 2023 Zam gelmesi normal. Bana bile ulaşabilir gelmişti. @Murat Sahın Hibrit toyoto bak ucuz kalıyor bana zamlanmadan edin bı tane :P egea listesi yenilenmiş mjet urban 1 milyonu aşmış togg 1.2 den fazla edecek illaki 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 Aralık 2023 Paylaş 2 Aralık 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Hibrit toyoto Dün bayiye 10 dk uğradık. Halk bayiye akın etmiş. Ama araba çakılıydı. Bizimle kimse ilgilenemeden Corolla Cross’un ve Rav 4’ün içlerine bakıp kaçtık. Sonuç: Verso’dan Corolla Cross’a geçmek bizi üzer. Rav 4’e gücümüz yetmez, hayırlısı. Fiyat öğrenemeden çıktık. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Aralık 2023 Paylaş 2 Aralık 2023 Emre Şimşek yazdı: Sonuç: Verso’dan Corolla Cross’a geçmek bizi üzer. Gayet tabi. MPV biri, diğeri SUV. Değiştirmek istiyorsanız MPV bakmanız lazım, lakin piyasada kaç model kaldı ki? Sanırım hiç Ya Berlingo gibi lüks sunabilen modellere bakmanız lazım, ya Jogger'a yönelmeniz lazım ya da SUV'a geçmeniz lazım. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 Aralık 2023 Paylaş 2 Aralık 2023 Sani Gerşon yazdı: Gayet tabi. MPV biri, diğeri SUV. Değiştirmek istiyorsanız MPV bakmanız lazım, lakin piyasada kaç model kaldı ki? Sanırım hiç Ya Berlingo gibi lüks sunabilen modellere bakmanız lazım, ya Jogger'a yönelmeniz lazım ya da SUV'a geçmeniz lazım. C suv da ı ıh dedirtiyor bana işte. Hanım razı ama. Onun çok hoşuna gitti. Bense az dar buldum arabayı. Ama çok beğeniyorum. Seneye fiyatlar sürpriz yapmazsa düşünürüm Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Aralık 2023 Paylaş 2 Aralık 2023 Emre Şimşek yazdı: Seneye fiyatlar sürpriz yapmazsa düşünürüm Demek ki düşünmeyeceğiz Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 Aralık 2023 Paylaş 2 Aralık 2023 Sani Gerşon yazdı: Demek ki düşünmeyeceğiz Bu daralma devam ederse alınabilir. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Aralık 2023 Paylaş 2 Aralık 2023 Emre Şimşek yazdı: Bu daralma devam ederse alınabilir. Ekonomik olarak daralmamız 2025'ten önce bitmeyecek. Fiyatlar yılbaşından itibaren uçacak. Araba almak için maksimum 60 günümüz olduğunu düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Aralık 2023 Paylaş 2 Aralık 2023 Hibrit olan Corolla - cross- chr pahalı. Bayide indirim var mı acaba Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 6 Aralık 2023 Paylaş 6 Aralık 2023 Tesla ile yapılan içeriğin birebir aynısını kopyalamışlar Oyunculuk kötü ama https://www.instagram.com/reel/C0cEnp3IqyR/?igshid=ZjI0YTZmZTMwMg== Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Aralık 2023 Paylaş 6 Aralık 2023 Murat Sürmeli yazdı: Oyunculuk kötü ama Videodaki benzin bidonuyum. Her şey gerçekten oldu. 6 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Aralık 2023 Paylaş 10 Aralık 2023 aaa e-power ulen nissan bakta öğren ... 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 Aralık 2023 Paylaş 14 Aralık 2023 Buna ne dersiniz... Toga elektrik verdikc 4 lü yakar.. Sanayide patlayan atolyeler görürmüyüz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts