Tansu Kalafatoğlu 6 Ekim 2023 Paylaş 6 Ekim 2023 Ooo hayırlı olsun. Güle güle binin hocam Kaloriferi açınca tüketim noluyor acaba 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 6 Ekim 2023 Paylaş 6 Ekim 2023 Oo hayırlı olsuun mangala gideriz artık 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 6 Ekim 2023 Paylaş 6 Ekim 2023 Murat Sürmeli yazdı: Mercedes 1000NMlik bir canavar yapmış elektrikli, ondan olsa da binsek 1 tur Çekişi gayet yeterli, bence bizim vatandaşlar için fazla bile. Çok kaza yapan olacaktır, dizele benzinliye vs benzemiyor, sürekli ivme, kırbacı vurasın geliyor Sonra bi bakıyorsun 50kwh/100km yazmış ekranda karanlık bir yolda, ilk kez yolda kaldıktan sonra alışılır diye düşünüyorum vaziyete o mercedesten biz alacaktık hata instagramda videosu var. alsaymışız müthiş iyi bir yatırımmış kim bilebilirdi ki... fiyatları inanılmaz arttı 1 sene geçmeden. şimdi alınmalımı emin değilim. şahsen bir tane sorunsuz dizel büyük arabam varsa bir tane de uzun menzilli normal boy elektrikli otomobil almak isterim. çöyle uçmasına kaçmasına da gerek yok. Oğuzkan Erışık yazdı: Oo hayırlı olsuun mangala gideriz artık mangal yok artık elektrikli ızgara var. airfryer var. 3 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 6 Ekim 2023 Paylaş 6 Ekim 2023 Doğan Arşiray yazdı: mangal yok artık elektrikli ızgara var. airfryer var. Ya elektrik nedir bilmiyor işte, hala kömür peşinde Ama mangal varsa gelirim, o ayrı 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 6 Ekim 2023 Paylaş 6 Ekim 2023 @Murat Sürmeli usbden müzik dinleniyor mu? Sanal egsoz sesi ihtiyacına istinaden 1 1 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 6 Ekim 2023 Paylaş 6 Ekim 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: @Murat Sürmeli usbden müzik dinleniyor mu? Sanal egsoz sesi ihtiyacına istinaden radyolu mp3 player verdiler yanında, hem de bedava 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 6 Ekim 2023 Paylaş 6 Ekim 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: @Murat Sürmeli usbden müzik dinleniyor mu? Sanal egsoz sesi ihtiyacına istinaden benim az önce baktığım togg da ding ding ding diye çan ses çıkıyordu dışarıdan. sanırsın italyada pazar ayinindeyiz. :P 1 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 6 Ekim 2023 Paylaş 6 Ekim 2023 Murat Sürmeli yazdı: radyolu mp3 player verdiler yanında, hem de bedava Neyyysse bir buluşma ayarlayalım da hediyeni getireyim abim 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 6 Ekim 2023 Paylaş 6 Ekim 2023 Murat Sürmeli yazdı: Ya elektrik nedir bilmiyor işte, hala kömür peşinde Ama mangal varsa gelirim, o ayrı patlıcan domates ve kaşarlı mantar varsa bende geleyim. Murat Sürmeli yazdı: radyolu mp3 player verdiler yanında, hem de bedava zaten bt kulaklıkta var mis. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 6 Ekim 2023 Paylaş 6 Ekim 2023 Doğan Arşiray yazdı: kaşarlı Kaşarda hayvansal gıda. Nası yiyeceksin abi? 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 Ekim 2023 Paylaş 6 Ekim 2023 Murat Sürmeli yazdı: Çok şükür teslim aldım Abi şöyle birbirinize sarılmış, sıcacık bir foto bekliyorum 1 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 6 Ekim 2023 Paylaş 6 Ekim 2023 Hayırlı uğurlu olsun valla çok sevindim 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 6 Ekim 2023 Paylaş 6 Ekim 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Kaşarda hayvansal gıda. Nası yiyeceksin abi? tabiki mantarın üzerinde eriterek yiyeceğim. vegan değilimki ben. hatta ayıp olmasın diye tabakta kalan kebapları da yiyorum. mesele et yemek değil, et talebi oluşturmamak benimkisi. 2 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ekim 2023 Paylaş 6 Ekim 2023 Doğan Arşiray yazdı: et talebi oluşturmamak budurrrr enflasyon canavarını yeneceğiz 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 6 Ekim 2023 Paylaş 6 Ekim 2023 Doğan Arşiray yazdı: tabiki mantarın üzerinde eriterek yiyeceğim. vegan değilimki ben. hatta ayıp olmasın diye tabakta kalan kebapları da yiyorum. mesele et yemek değil, et talebi oluşturmamak benimkisi. Hayvanların otunu biberini neden tüketiyorsun abi 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Ekim 2023 Paylaş 6 Ekim 2023 Doğan Arşiray yazdı: benim az önce baktığım togg da ding ding ding diye çan ses çıkıyordu dışarıdan. sanırsın italyada pazar ayinindeyiz. :P içinde cd unutmuşlardır Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ekim 2023 Paylaş 6 Ekim 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Hayvanların otunu biberini neden tüketiyorsun abi sonra et neden pahalı.... budurrrrr, hayvanlar aççç aççççç 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Ekim 2023 Paylaş 6 Ekim 2023 (düzenlendi) heheh bu konu daha çook su götürür çayımda demlendi, bardağı fulleyim hele, depoyuda inidirim gelmiş 1 saat önce fulledim zati, 800 km şehir içi rahatım... 6 Ekim 2023 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 6 Ekim 2023 Paylaş 6 Ekim 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: heheh bu konu daha çook su götürür çayımda demlendi, bardağı fulleyim hele, depoyuda inidirim gelmiş 1 saat önce fulledim zati, 800 km şehir içi rahatım... Espressomu doldurdum, açtım italyan müziği bende şimdi, dinlerken sen geldin aklıma 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Ekim 2023 Paylaş 6 Ekim 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: fulledim zati, 800 km şehir içi rahatım... tl türkiyede iyi ama roma’da zayıf ha bir de 800km izafidir 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 6 Ekim 2023 Paylaş 6 Ekim 2023 Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. Elektriğiniz jiç bitmesin. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Ekim 2023 Paylaş 6 Ekim 2023 (düzenlendi) Murat Sürmeli yazdı: Espressomu doldurdum, açtım italyan müziği bende şimdi, dinlerken sen geldin aklıma desene araba yabancılık çekmedi Tansu Kalafatoğlu yazdı: tl türkiyede iyi ama roma’da zayıf ha bir de 800km izafidir valla bende net, uzun yolu demiyim üzülürsün kibritçi 6 Ekim 2023 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Ekim 2023 Paylaş 6 Ekim 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: heheh bu konu daha çook su götürür çayımda demlendi, bardağı fulleyim hele, depoyuda inidirim gelmiş 1 saat önce fulledim zati, 800 km şehir içi rahatım... 800 mü. Ben önceki gün doldurdum 40 litre vardır şuan 1250 km kalan menzil diyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts