İçeriğe Yönlendir

TOGG Konusu

Süleyman Can

Recommended Posts

Selim Bilgin

Ben otomobile araç diyen youtuberlara kızıyorum adamlar ürettikleri otomobile akıllı cihaz diyor, çok garip.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Selim Bilgin yazdı:

Ben otomobile araç diyen youtuberlara kızıyorum adamlar ürettikleri otomobile akıllı cihaz diyor, çok garip.

Bu konuda bir gariplik var..

Otomobil diyen yetkili kimse olmadı hiç. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Hayırlısı olsun nasip değilmiş. Bence erkendi zaten hocam. Piller biraz gelişince bunlara eski sınıf gözüyle bakılacak çok hızlı gözden düşecek

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Akıllı cihaz denilince belli testleri geçmesi mi gerekmiyor acaba  :blink:

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Sani Gerşon yazdı:

1650 iyi para. 100bin fazlasına almıştım corolla cross'u.

Bu arabanın memur versiyonu niye çıkmadı hala? 60 yıl vadeli, ömürlük şöyle? Emekli versiyonu da olsa keşke, 3 nesil ödeme seçeneği ile...

neden bu kadar pahali olmali? yari gucte onden ceker, bipper filan gibi ufak birsey niye yok? 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

ne kadar kredi çıkıyor TOGG'a?

Doğan Arşiray yazdı:

neden bu kadar pahali olmali? yari gucte onden ceker, bipper filan gibi ufak birsey niye yok? 

Çünkü almanya bizi kıskanıyo.. fullünfullü lazım bize...

• Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

benim zaten buyuk arabam var, keske minik elektrikli yapsalardi. cin mallari piyasayi domine ediyor.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Doğan Arşiray yazdı:

benim zaten buyuk arabam var, keske minik elektrikli yapsalardi. cin mallari piyasayi domine ediyor.

hayalim böyle bişeydi  (pikap, minibüs, kamper, panelvan vs versiyonları)

image.png.7181ef904256c804873975f519b4cb8f.png

Şu linkte alt kısımdaki araçlara bak: 

https://www.suzuki.co.jp/car/

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli
Mehmet Göktürk yazdı:

ne kadar kredi çıkıyor TOGG'a?

Araç bedelinin yarısı en fazla, uzun versiyon opsiyonlu pakette 820bin TL hocam.

Bu arada güncelleme yapayım, kredi işini hallettim gibi, Pazartesiye kaldı para aktarımı ancak onayladı banka eski orandan, 1,59 yani oran.

Allah ödemeyi de kazasız arızasız binmeyi de nasip eder inşallah. Haftaya sorun çıkmazsa TOGG bizde :) 

• Beğen 11
  • Teşekkür 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Murat Sürmeli yazdı:

Araç bedelinin yarısı en fazla, uzun versiyon opsiyonlu pakette 820bin TL hocam.

Bu arada güncelleme yapayım, kredi işini hallettim gibi, Pazartesiye kaldı para aktarımı ancak onayladı banka eski orandan, 1,59 yani oran.

Allah ödemeyi de kazasız arızasız binmeyi de nasip eder inşallah. Haftaya sorun çıkmazsa TOGG bizde :) 

Çok iyi şartlar. Bu devletin güzel yaptığı tek şey servet transferi. İncelemeleri bekliyoruz. Hatta etkinlik yapalım.

Haftaya tedarikçi firmaların birinde hakemliğim var biraz daha detay öğrenirim muhtemelen. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş

Etrafımda bayağı çoğalmaya başladı. 150 bin kişilik ilçe de yaşıyorum. Bugün sadece 3 tane togg gördüm. Beyaz renk ilk defa canlı gördüm. Bayağı yakışmış. Akşam farlari güzel gözüküyor 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli
Mehmet Göktürk yazdı:

Çok iyi şartlar. Bu devletin güzel yaptığı tek şey servet transferi. İncelemeleri bekliyoruz. Hatta etkinlik yapalım.

Haftaya tedarikçi firmaların birinde hakemliğim var biraz daha detay öğrenirim muhtemelen. 

Evet, hala şartlar güzel, ilk defa bana da vurdu, şaşkınım :) 

İncelemeye vakti olanı beklerim her zaman hocam, şimdilik hala Ankaradayım, yakında Burdur yolları beni bekler

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ahmet Hasan Şendağ
Murat Sürmeli yazdı:

Hayırlı olsun hocam. Çok güzel bir araç alıyorsunuz. Arkadaşım Temmuz’da teslim aldı. Çok memnun. Evine de şarj için bir şeyler yaptırdı. Siz bakmayın buradaki bazı olumsuz yorumlara

• Beğen 2
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Hayırlı olsun 🧿 bizim komşuda da var Kırmızı iki ay falan oldu alalı,geri gelirken güzel bir uyarı sesi koymuşlar.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Murat Sürmeli yazdı:

hadi hayırlısı, ilk forum toggu sanırım :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Serdar Göktaş yazdı:

Etrafımda bayağı çoğalmaya başladı. 150 bin kişilik ilçe de yaşıyorum. Bugün sadece 3 tane togg gördüm. Beyaz renk ilk defa canlı gördüm. Bayağı yakışmış. Akşam farlari güzel gözüküyor 

3 binlik mahallede yaşıyorum, 3 tane Tesla gördüm bende. Bakkaldan dağıtıyorlar herhalde 😃

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli
Sani Gerşon yazdı:

3 binlik mahallede yaşıyorum, 3 tane Tesla gördüm bende. Bakkaldan dağıtıyorlar herhalde 😃

Bizim mahallede de Tesla daha çok, Togg 1 tane gördüm, o da 1 defa denk geldi, beyazdı, yakışıklıymış.

Teslalar da beyaz hep, 1 tane siyah denk geldim sadece. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Sani Gerşon yazdı:

fiyat olarak 4 çeker tesla y ile arasında 1 milyon fark var. Ama tesla %30-40 daha az tüketiyor

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Ben de hiç tesla görmedim ama ilçede en az 3-4 tane togg var şanslı çok demekki burda

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Emre Şimşek yazdı:

Ben de hiç tesla görmedim ama ilçede en az 3-4 tane togg var şanslı çok demekki burda

semt semt değişir bazen, buralarda etilerde mercedes G , bağdatta porş görülür mesela bolca, etilerde 1 ade porş galerisi bağdatta 2 adet G galerisi bulunur

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş
Sani Gerşon yazdı:

Bugün de Antalya'ya gittim. 2 tane de Tesla ben gördüm. İlk defa lacivert rengini gördüm. Beyazdan daha çok hoşuma gitti. Teslada beyaz renk sevemedim. Model y sanırım bizim ülkeye gelen.  Tipi çok garip arabanın. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır
Sani Gerşon yazdı:

İntercity de şenlik vardı teste bile 10_15 araç getirmişler.

IMG_20230930_155957.jpg.eca2b7e4c5de37fd8436f491dcd9cbd1.jpg

IMG_20230930_160000.jpg

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...