Oğuzkan Erışık 29 Ağustos 2023 Paylaş 29 Ağustos 2023 Murat Sürmeli yazdı: Hah geldi işin uzmanı Takasa girmek aklıma yatanı, 1M luk araç üzerine 1.5M, nasıl 1m aracın üstüne 1.5 vermezler sana. Ama satarsan aynı rakama ulaşırsın. Ayrıca 1m megane var onu mu alcan Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 29 Ağustos 2023 Paylaş 29 Ağustos 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: 1m aracın üstüne 1.5 vermezler sana. Ama satarsan aynı rakama ulaşırsın. Ayrıca 1m megane var onu mu alcan Sen 2.5M togg al, alacam onu Emmi ile yaptığımız özel konsey toplantısı sonrası aracı alıp en azından 6 ay binme yönünde karar aldık, bıyıklar vadisi nı nı nı nıııın 1 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Hasan Şendağ 29 Ağustos 2023 Paylaş 29 Ağustos 2023 Havadan 1 milyon vereceğime Togg’a başvurup sıramın gelmesini beklerim. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 29 Ağustos 2023 Paylaş 29 Ağustos 2023 (düzenlendi) Ahmet Hasan Şendağ yazdı: Havadan 1 milyon vereceğime Togg’a başvurup sıramın gelmesini beklerim. Sen öyle yap, ben de öyle yaptım Millet uçmaya devam tabii 29 Ağustos 2023 tarihinde Murat Sürmeli tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 30 Ağustos 2023 Paylaş 30 Ağustos 2023 Murat Sürmeli yazdı: Sen öyle yap, ben de öyle yaptım Millet uçmaya devam tabii 2 yıl sipariş edilemeyeceği nerede yazıyor Murat hocam? gerçek bilgi mi? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Ağustos 2023 Paylaş 30 Ağustos 2023 hızlı üreten kazanır, tesla da sıra ne kadar? Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 30 Ağustos 2023 Paylaş 30 Ağustos 2023 Macit Aliyev yazdı: 2 yıl sipariş edilemeyeceği nerede yazıyor Murat hocam? gerçek bilgi mi? Asil ve yedekleri düşünerek yazmış, abartı bence. Ama en az 1 yıl normal satışa geçemez gibi gözüküyor Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 30 Ağustos 2023 Paylaş 30 Ağustos 2023 Murat Sürmeli yazdı: Asil ve yedekleri düşünerek yazmış, abartı bence. Ama en az 1 yıl normal satışa geçemez gibi gözüküyor Seneye razıyım dört gözle bekliyorum tanıdığımız aldı 2 gün bende kaldı tadı damağımda kaldı 😞 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Ağustos 2023 Paylaş 30 Ağustos 2023 Murat Sürmeli yazdı: Sen öyle yap, ben de öyle yaptım Millet uçmaya devam tabii Çinliler amerikalılar boş durmuyor. Onlarca rakibi var. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 30 Ağustos 2023 Paylaş 30 Ağustos 2023 10 gündür isveç norveçteydim. Elektrikli arabalar almış yürümüş. Tesla kia hyundai WV hepsi. Bir de butik markalar çıkmış. Polestar vb. Her yer şarj istasyonu. Dağ başında bir yere gidiyorsun şarj istasyonu. Benzinin bitse bulamazsın benzin. Bu iş bitmiş. VW ID Buzz çok güzel olmuş VW bayisine baktım. ID4 ve ID5 de çok güzel araçlar olmuşlar. Tesla felan ile karavan çekiyorlar. Keza IDbuzz ile de karavan çekiyorlar. 5 bin km kadar dolaştım TOGG satar mıyız bilemedim yeni kasasını şimdiden umarım tasarlıyorlardır. 4 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 30 Ağustos 2023 Paylaş 30 Ağustos 2023 Mehmet Göktürk yazdı: 10 gündür isveç norveçteydim. Elektrikli arabalar almış yürümüş. Tesla kia hyundai WV hepsi. Bir de butik markalar çıkmış. Polestar vb. Her yer şarj istasyonu. Dağ başında bir yere gidiyorsun şarj istasyonu. Benzinin bitse bulamazsın benzin. Bu iş bitmiş. VW ID Buzz çok güzel olmuş VW bayisine baktım. ID4 ve ID5 de çok güzel araçlar olmuşlar. Tesla felan ile karavan çekiyorlar. Keza IDbuzz ile de karavan çekiyorlar. 5 bin km kadar dolaştım TOGG satar mıyız bilemedim yeni kasasını şimdiden umarım tasarlıyorlardır. Elektrikli araclar günlük kullanilmaz diyenlere bir cift sözünüz var mi hocam? Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 31 Ağustos 2023 Paylaş 31 Ağustos 2023 (düzenlendi) Murat Sürmeli yazdı: Geyve yoluydu sanırım orası. Cami ve üst geçidin olduğu virajı Alifuatpaşa'ya benzettim. Ben de Akyazılıyım, görmek isterdim aracı. 31 Ağustos 2023 tarihinde Öner Kurukuz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Ağustos 2023 Paylaş 31 Ağustos 2023 Mehmet Göktürk yazdı: Dağ başında bir yere gidiyorsun şarj istasyonu. isviçre de dağ başında yürüş yolunda 3 adet kutu, birisinde atıştırmalık yiyecek içicek diğerinde para diğerinde ambalajlar için çöp var, bi çoklata bi sıvı alıp ücretini kutuya bırakıp çöpnü de diğer kutuya atyorlar(mış) çok saçma geldi bana bana ama öyle 2 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 31 Ağustos 2023 Paylaş 31 Ağustos 2023 Çağlar Bayur yazdı: isviçre de dağ başında yürüş yolunda 3 adet kutu, birisinde atıştırmalık yiyecek içicek diğerinde para diğerinde ambalajlar için çöp var, bi çoklata bi sıvı alıp ücretini kutuya bırakıp çöpnü de diğer kutuya atyorlar(mış) çok saçma geldi bana bana ama öyle Hiç mi Türk yokmuş oralarda 1 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 31 Ağustos 2023 Paylaş 31 Ağustos 2023 Neyse iyi ki benzinli değilmiş togg. Piyasaya doğru noktadan girmiş. Mutlaka arge çalışıyordur. 3-4 tane daha model/sınıf olursa çok iyi olur. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 31 Ağustos 2023 Paylaş 31 Ağustos 2023 mayis ayinda 2.1 milyina o eqe350 yi alacaktik... pfff Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 31 Ağustos 2023 Paylaş 31 Ağustos 2023 Erdem Doğan yazdı: Elektrikli araclar günlük kullanilmaz diyenlere bir cift sözünüz var mi hocam? Günlük de kullanılır aylık da taksi olarak da.. Bi sürü tesla taksi vardı. Emre Şimşek yazdı: Neyse iyi ki benzinli değilmiş togg. Piyasaya doğru noktadan girmiş. Mutlaka arge çalışıyordur. 3-4 tane daha model/sınıf olursa çok iyi olur. Bu elektrikli ile yürüme işi zaten bilinen bir durumdu geç bile kalındı. Kolay işler değil. Yeni modelin şimdiden çalışılması gerekiyor. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 1 Eylül 2023 Paylaş 1 Eylül 2023 Murat Sürmeli yazdı: Asil ve yedekleri düşünerek yazmış, abartı bence. Ama en az 1 yıl normal satışa geçemez gibi gözüküyor Normalde şuan ki siparişler 4 ayda teslim edilecek ve 2024 başında yeni siparişler alınacak, yine çekiliş mi olur göreceğiz. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 1 Eylül 2023 Paylaş 1 Eylül 2023 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Normalde şuan ki siparişler 4 ayda teslim edilecek ve 2024 başında yeni siparişler alınacak, yine çekiliş mi olur göreceğiz. Yedeklerin iptal etmeyenlerine hak var, yani zaten 4 aya asiller yetişmez ama yetişse bile 6-7 ay da yedekler sürse bir daha çekiliş yapmazlarsa 10-12 ay satış olmaz gibi Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 1 Eylül 2023 Paylaş 1 Eylül 2023 Aylık 2000 teslim edilmiş, daha da artarsa 4 ayda teslim edilir. Yedek adı üstünde yedek, bence onlara öncelik tanımazlar, saçma olur 6-7 ay da onlarla teslimat yapılırsa Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 2 Eylül 2023 Paylaş 2 Eylül 2023 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Aylık 2000 teslim edilmiş, daha da artarsa 4 ayda teslim edilir. Yedek adı üstünde yedek, bence onlara öncelik tanımazlar, saçma olur 6-7 ay da onlarla teslimat yapılırsa Çekilişe girerken öyle söylendi, yedeklere öncelik verilecek denmişti Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 29 Eylül 2023 Paylaş 29 Eylül 2023 (düzenlendi) Alamıyordum güncel faizle ama güzel bir gelişme oldu Araç kredim eski orandan onaylandı, yakında alıyoruz inşallah 29 Eylül 2023 tarihinde Murat Sürmeli tarafından düzenlendi 1 6 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 29 Eylül 2023 Paylaş 29 Eylül 2023 1650 iyi para. 100bin fazlasına almıştım corolla cross'u. Bu arabanın memur versiyonu niye çıkmadı hala? 60 yıl vadeli, ömürlük şöyle? Emekli versiyonu da olsa keşke, 3 nesil ödeme seçeneği ile... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts