Mehmet Ozyurek 17 Ağustos 2023 Paylaş 17 Ağustos 2023 Murat Sürmeli yazdı: Tahminen doğru gibi, içeriden gelen bilgilerde de 80-120 arası üretimler var günlük son haftada O değil de bu nedir tam olarak? Lastik patlamış adamın, lastiği söktüklerinde jantın geçtiği yere bant sarıldığını görmüşler. Neden olur bu? Göbek küçük demek ki.. Bant orada hiç bir işe yaramaz.. diğer togglara da bakmak lazım.. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 17 Ağustos 2023 Paylaş 17 Ağustos 2023 Abartmayın ya Bence montaj aşamasında orada unutulmuş bir parça bant sadece. Boşluğu alsın diye bant saracak kafaya ulaşmak o kadar kolay değil bence. 2 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 17 Ağustos 2023 Paylaş 17 Ağustos 2023 bijonları sıkmadan önce ortalaması için sarmak gerekmiş olabilir. Yenilerine bakmak lazım olur öyle vakalar. ama 2 sene sonra yeniden takmaya geldiğinde iş o zaman bant bozulmuş olacak. bu kez bijonları sıkarken asimetrik gerilim oluşacak balans yapacak. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Ağustos 2023 Paylaş 17 Ağustos 2023 Pastan dolayı kaynama yapar demiş akıllının biri de🍗 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 17 Ağustos 2023 Paylaş 17 Ağustos 2023 Murat Sürmeli yazdı: Bantla mı çözülüyor bu iş hocam normalde? Bana çok sallapati geldi Plastik bilezik olur orada normalde. Bilezik bulamamışlar demek.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Ağustos 2023 Paylaş 17 Ağustos 2023 Murat Sürmeli yazdı: Tahminen doğru gibi, içeriden gelen bilgilerde de 80-120 arası üretimler var günlük son haftada O değil de bu nedir tam olarak? Lastik patlamış adamın, lastiği söktüklerinde jantın geçtiği yere bant sarıldığını görmüşler. Neden olur bu? aksesuar jantlar ile birlikte bilezik takılır plastik. göbek az ufak gelmişse jantı tolere atmiş olabilirler veya şakacı bir fabrika çalışanı var Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 17 Ağustos 2023 Paylaş 17 Ağustos 2023 Ambalajı üstünde . Egelarda koltuklar naylonlu geziyor millet hala. Bide böyle düşünün 3 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 17 Ağustos 2023 Paylaş 17 Ağustos 2023 Burada yeni yeni togglar görmeye başladım Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Ağustos 2023 Paylaş 17 Ağustos 2023 Bence aks borusu ambalajlı montaj edilmiş, sökülmemiş. Band kalınlığıyla boşluk doldurmaya çalışan biri varsa fabrikanın bulunduğu sanayi bölgesini yaksalar yine temizlenmez bu leke Yorum bağlantısı
Önder Özcan 17 Ağustos 2023 Paylaş 17 Ağustos 2023 Selçuk Bakış yazdı: Burada yeni yeni togglar görmeye başladım Togg değil Pug'dur o. Togg olsa duramazdın Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 17 Ağustos 2023 Paylaş 17 Ağustos 2023 Önder Özcan yazdı: Togg değil Pug'dur o. Togg olsa duramazdın Durmadım ki yine, ne duracam gaz biterse benzin var, ince uçlu şarj var mı 1 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 18 Ağustos 2023 Paylaş 18 Ağustos 2023 Bu resmi dün çektim Toyota Hilux araca yetkili servisi ne yapmış: İnsan hata yapar. 2 8 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 18 Ağustos 2023 Paylaş 18 Ağustos 2023 Şaka olduğunu düşünmek istiyorum. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 18 Ağustos 2023 Paylaş 18 Ağustos 2023 Emre Şimşek yazdı: Bu resmi dün çektim Toyota Hilux araca yetkili servisi ne yapmış: İnsan hata yapar. Kim vermiş yetkiyi ve nasıl bir kafa varmış çırakta, tineri azaltmak lazım Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 18 Ağustos 2023 Paylaş 18 Ağustos 2023 Adam sıfır disk balata almış, başka bir servise gelmiş diyor ki ses geliyor, diskin ağzı yüzü eğildi çizildi. Onlar da ihtimal vermiyor böyle bir şeye diyor ki yok yahu bu disk değişmemiştir belki değiştirmeyi unutmuşlardır. Sonra açtılar baktılar ki oha hakkaten. Dükkandaki herkes şok olduk. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 18 Ağustos 2023 Paylaş 18 Ağustos 2023 Bu da sıfır MG, TOGG'daki bant devede kulak Emre Şimşek yazdı: Adam sıfır disk balata almış, başka bir servise gelmiş diyor ki ses geliyor, diskin ağzı yüzü eğildi çizildi. Onlar da ihtimal vermiyor böyle bir şeye diyor ki yok yahu bu disk değişmemiştir belki değiştirmeyi unutmuşlardır. Sonra açtılar baktılar ki oha hakkaten. Dükkandaki herkes şok olduk. Yıllar önce yaşadığım bir olay aklıma geldi. HDD güç kabloları yönlü oluyor, eski IDE'lerden bahsediyorum (molex). Yanımdaki arkadaşa verdim PC toplarken bazı işleri. Kurulumu yaptık, enerji verdik sigorta attı. Dedim sıfır ürünler, ne olmuş olabilir. Bir baktım HDD güç kablosunu ters takmış Takdir ettim kendisini, ben takamazdım çünkü 1 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 18 Ağustos 2023 Paylaş 18 Ağustos 2023 Çağlar Bayur yazdı: aksesuar jantlar ile birlikte bilezik takılır plastik. göbek az ufak gelmişse jantı tolere atmiş olabilirler veya şakacı bir fabrika çalışanı var Çok şeysiniz mühendis bey diye bir karikatür vardı, aklıma o geldi. Emre Şimşek yazdı: Bu resmi dün çektim Toyota Hilux araca yetkili servisi ne yapmış: İnsan hata yapar. Bunu sanayide kimse yapmaz herhalde. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 18 Ağustos 2023 Paylaş 18 Ağustos 2023 Mahmut Yıldız yazdı: Çok şeysiniz mühendis bey diye bir karikatür vardı, aklıma o geldi. Bunu sanayide kimse yapmaz herhalde. Bunu yapan yetkili servis kim bilir daha neler yapmıştır 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 18 Ağustos 2023 Paylaş 18 Ağustos 2023 Bi ben göremedim Toyota’ya ne olduğunu heralde 😂 1 2 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 18 Ağustos 2023 Paylaş 18 Ağustos 2023 Mert Yeldan yazdı: Bi ben göremedim Toyota’ya ne olduğunu heralde 😂 Önemli değil, "o ne be, üfff, yuhhh, vaaay" gibi gibi bir iki kelime et geç 2 6 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 18 Ağustos 2023 Paylaş 18 Ağustos 2023 Mert Yeldan yazdı: Bi ben göremedim Toyota’ya ne olduğunu heralde 😂 Balatayı mı sıyırdın, nasıl görmezsin Balatayı takan abim demiş ki, demir demire değmeli yiğen 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 18 Ağustos 2023 Paylaş 18 Ağustos 2023 Uzun Yıllardır Elektrik Bakım Onarım Camiasının içinden biri olarak belirteyim.İşi yapan el ve onun Zihni kapıda yazan tabeladan İşletmenin adından çok çok daha önemlidir. Ben hep Ustaya bakarım herkes hata yapar ama kimi daha az hata yapar... 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 18 Ağustos 2023 Paylaş 18 Ağustos 2023 Murat Sürmeli yazdı: Balatayı mı sıyırdın, nasıl görmezsin Balatayı takan abim demiş ki, demir demire değmeli yiğen hee tamam, ben başka yerde arıyordum Önder Özcan yazdı: Önemli değil, "o ne be, üfff, yuhhh, vaaay" gibi gibi bir iki kelime et geç yok artık Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 18 Ağustos 2023 Paylaş 18 Ağustos 2023 Mert Yeldan yazdı: Bi ben göremedim Toyota’ya ne olduğunu heralde 😂 Bu bir forum testiydi sen kaldın:) 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts