Tansu Kalafatoğlu 28 Temmuz 2023 Paylaş 28 Temmuz 2023 Servet Aydın yazdı: Hallederiz menzil vs. Para ver kâfi🍗 çıkma varsa geleyim Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 8 Ağustos 2023 Paylaş 8 Ağustos 2023 Benim iş ve il değişikliği olacak gibi 3-4 aya. O sebeple kısmam gerekecek masrafları. TOGG hissesi satılık anlayacağınız iletişim, özel mesaj 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Ağustos 2023 Paylaş 8 Ağustos 2023 Murat Sürmeli yazdı: Benim iş ve il değişikliği olacak gibi 3-4 aya. O sebeple kısmam gerekecek masrafları. TOGG hissesi satılık anlayacağınız iletişim, özel mesaj hisse nedir? depozitoyu iade etmiyorlar mı? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Ağustos 2023 Paylaş 8 Ağustos 2023 Mehmet Göktürk yazdı: hisse nedir? depozitoyu iade etmiyorlar mı? Depozito iade ediliyor da, hakkını devretmek daha kârlı. Zira hala satışı yok aletin. Almak isteyen, sıraya girecek. Yani 10binTL'lik depozito almak isteyen için 20binTL ederi olabilir. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 8 Ağustos 2023 Paylaş 8 Ağustos 2023 Mehmet Göktürk yazdı: hisse nedir? depozitoyu iade etmiyorlar mı? Ediyorlar, satın almak da isteyenler var hocam. Araca erken binme sevdalıları, bence gereksiz ama isteyene de hayır denmez 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 8 Ağustos 2023 Paylaş 8 Ağustos 2023 Togg hissesi nasıl bir şey arkadaş.. Kurbanda tek başına öküz kesmek gibi sanırım. Kimse kusura bakmasın ama bu kafayı anlayamıyorum. 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 9 Ağustos 2023 Paylaş 9 Ağustos 2023 Geçen Aksaray’da gördük sonunda. Karşıdan geldi geçti heybetlim Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Ağustos 2023 Paylaş 9 Ağustos 2023 Peki bu “hak devri” hukuki mi? Karşı taraf kabul edecek mi? ( togg) 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 9 Ağustos 2023 Paylaş 9 Ağustos 2023 Metin Mankal yazdı: Togg hissesi nasıl bir şey arkadaş.. Kurbanda tek başına öküz kesmek gibi sanırım. Kimse kusura bakmasın ama bu kafayı anlayamıyorum. Altta kalanın canı çıksın modu açıldı hocam. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 9 Ağustos 2023 Paylaş 9 Ağustos 2023 Satın alma sonrası satış arkadaşlar, hisse diye ben dedim Ben al sat işini zaten hem beceremem hem de yapmam. Ama bu sefer durum farklı, yukarıda söyledim zaten Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Ağustos 2023 Paylaş 9 Ağustos 2023 Murat Sürmeli yazdı: Satın alma sonrası satış arkadaşlar, hisse diye ben dedim Ben al sat işini zaten hem beceremem hem de yapmam. Ama bu sefer durum farklı, yukarıda söyledim zaten Tamam şimdi oldu. hayırlı satışlar. Aday varsa hazırlanalım tamamdır. Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 9 Ağustos 2023 Paylaş 9 Ağustos 2023 Murat Sürmeli yazdı: Satın alma sonrası satış arkadaşlar, hisse diye ben dedim Ben al sat işini zaten hem beceremem hem de yapmam. Ama bu sefer durum farklı, yukarıda söyledim zaten Bildiğim kadarıyla şuan yeni tescil araçlar 6 ay satılamıyor. Noterde kalmayın sonra? 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Ağustos 2023 Paylaş 9 Ağustos 2023 Erdem Doğan yazdı: Bildiğim kadarıyla şuan yeni tescil araçlar 6 ay satılamıyor. Noterde kalmayın sonra? NAsıl bir ülkedeyiz ki mülkiyet hakkında göbeğinden müdahale ediliyor. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 9 Ağustos 2023 Paylaş 9 Ağustos 2023 Erdem Doğan yazdı: Bildiğim kadarıyla şuan yeni tescil araçlar 6 ay satılamıyor. Noterde kalmayın sonra? Sene içinde 3 satış sonrası varmış o. Zaten güvenmediğim adama da satmam, adam da bana güvenmeli. Zor iş bence de İş değişikliğin de 6-7 ay öteye ertelendi gibi. Bakalım nasip Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Ağustos 2023 Paylaş 9 Ağustos 2023 Murat Sürmeli yazdı: Satın alma sonrası satış arkadaşlar, hisse diye ben dedim Ben al sat işini zaten hem beceremem hem de yapmam. Ama bu sefer durum farklı, yukarıda söyledim zaten 6 ay satamıyorsun canım. Yasak. Murat Sürmeli yazdı: Sene içinde 3 satış sonrası varmış o. 3 satış şartı ayrı ilk tescil tarihinden itibaren 6 ay satamıyorsun. Satarsın da. Sonrasını sen düşün. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 9 Ağustos 2023 Paylaş 9 Ağustos 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: 6 ay satamıyorsun canım. Yasak. 3 satış şartı ayrı ilk tescil tarihinden itibaren 6 ay satamıyorsun. Satarsın da. Sonrasını sen düşün. 6 ay yada 6000 km emmi. 6001 km gezer satarım Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 17 Ağustos 2023 Paylaş 17 Ağustos 2023 Ufaktan bir hızlanma var gibi 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Ağustos 2023 Paylaş 17 Ağustos 2023 Mehmet Göktürk yazdı: NAsıl bir ülkedeyiz ki mülkiyet hakkında göbeğinden müdahale ediliyor. konutlar rusya düzenine geçti, otomobiller neden geçmesin Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Ağustos 2023 Paylaş 17 Ağustos 2023 Murat Sürmeli yazdı: Ufaktan bir hızlanma var gibi Sizin grup doğruluyor mu bu verileri. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 17 Ağustos 2023 Paylaş 17 Ağustos 2023 (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Sizin grup doğruluyor mu bu verileri. Tahminen doğru gibi, içeriden gelen bilgilerde de 80-120 arası üretimler var günlük son haftada O değil de bu nedir tam olarak? Lastik patlamış adamın, lastiği söktüklerinde jantın geçtiği yere bant sarıldığını görmüşler. Neden olur bu? 17 Ağustos 2023 tarihinde Murat Sürmeli tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Ağustos 2023 Paylaş 17 Ağustos 2023 Murat Sürmeli yazdı: Tahminen doğru gibi, içeriden gelen bilgilerde de 80-120 arası üretimler var günlük son haftada O değil de bu nedir tam olarak? Lastik patlamış adamın, lastiği söktüklerinde jantın geçtiği yere bant sarıldığını görmüşler. Neden olur bu? Jant göbeği tam oturmuyor. Boşluk var Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 17 Ağustos 2023 Paylaş 17 Ağustos 2023 Servet Aydın yazdı: Jant göbeği tam oturmuyor. Boşluk var Bantla mı çözülüyor bu iş hocam normalde? Bana çok sallapati geldi Yorum bağlantısı
Recommended Posts