Murat Sürmeli 10 Temmuz 2023 Paylaş 10 Temmuz 2023 Doğan Arşiray yazdı: marabaaaa naber? Mehmet Ozyurek yazdı: Bu kazada açmayabilir. ciddi bir g kuvveti oluşmamıştır. Pert mi emmi, masraf ne kadar, onu de bana 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Temmuz 2023 Paylaş 10 Temmuz 2023 Murat Sürmeli yazdı: Pert mi emmi, masraf ne kadar, onu de bana İki kapı ve ön çamurluk değişir.. direkte hasar vardır, kaportacı halleder. Pert olmaz 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Temmuz 2023 Paylaş 10 Temmuz 2023 tamir sürecini izlemek lazım... Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 11 Temmuz 2023 Paylaş 11 Temmuz 2023 (düzenlendi) Ali Gök yazdı: lombardin mi kazaya karışmış vay be . o lombardinden yapılan araç 100 binliradan pahalı ha küçük görmeyin O aracın ismi patpat, çıkardığı sesten dolayı öyle derler. Isparta Afyon yöresinde kırsal kesimde meşhurdur. Pancar motordan ya da Lombardini motordan yapılır. Bayağı sağlam araçtır, yük taşır, sulama yapar, odun keser, bir sürü işe yarar. Kaza da bizim buralarda olmuş. 11 Temmuz 2023 tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 Temmuz 2023 Paylaş 11 Temmuz 2023 vesile ile @Mehmet Ozyurek şimdi patpat trafiğe çıkamaz sigorta da yok tabi bunun durumu ne olacak? Ödeme açısından? Nasıl yürüyecek? Trafik kazası mı sayılacak bu? patpat sürücüsü ödeme dışında ne ceza alacak? Velev ki hata TOGG şöföründe yine de nasıl kayıt altına alınacak kaza? 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Temmuz 2023 Paylaş 11 Temmuz 2023 bu pat pardon togg da pilleri soğutmak için ne gibi bir sistem var, hızlı şarjı pek önermiyorlarmış diye okuyorumda? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Temmuz 2023 Paylaş 11 Temmuz 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: bu pat pardon togg da pilleri soğutmak için ne gibi bir sistem var, hızlı şarjı pek önermiyorlarmış diye okuyorumda? Kim diyor önerilmiyor diye. Neymiş verileri ellerinde merak ettim. Land Rover Vogue antifireze benzeri sıvı kullanıyor soğutma için. Sıvı soğutma ideal sistemde. Bizim makinalarda gliserin gibi yağ türevi ile soğutuyor. 48v400ah akü 45 dakika içinde%80 oluyor hızlı şarj ile Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Temmuz 2023 Paylaş 11 Temmuz 2023 (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Kim diyor önerilmiyor diye. Neymiş verileri ellerinde merak ettim. Land Rover Vogue antifireze benzeri sıvı kullanıyor soğutma için. Sıvı soğutma ideal sistemde. Bizim makinalarda gliserin gibi yağ türevi ile soğutuyor. 48v400ah akü 45 dakika içinde%80 oluyor hızlı şarj ile togg alan evinde şarj eden biri yazmış, sağlıklı olan tabiki evde sakin sakin şarj, buna birisi yorum yazmış, soğutma sistemi yok yada yetersiz, o yüzden en güçlü şarjı önermemişlerdir diye, uzun yol harici %20-80 arası kullanında demişler, buna istinaden sordum, nedir bundaki sistem? sıvı soğutma var sanırım ? hem ne tatilmiş arkadaş, hani geliyordun 11 Temmuz 2023 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 Temmuz 2023 Paylaş 11 Temmuz 2023 https://tr.wikipedia.org/wiki/Tuk-Tuk Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Temmuz 2023 Paylaş 11 Temmuz 2023 Mehmet Göktürk yazdı: vesile ile @Mehmet Ozyurek şimdi patpat trafiğe çıkamaz sigorta da yok tabi bunun durumu ne olacak? Ödeme açısından? Nasıl yürüyecek? Trafik kazası mı sayılacak bu? patpat sürücüsü ödeme dışında ne ceza alacak? Velev ki hata TOGG şöföründe yine de nasıl kayıt altına alınacak kaza? Kaza yolda olduğu için trafik hazasıdır hocam. togg un kaskosu togu ödeyecek. patpat kusurlu ise bir sahiplik belgesi olmadığı için tutanakta ismi geçen sürücüye rücu edikecek. togg kusurlu ise patpatı da öder Patpat sahibine ne olur tam kestiremiyorum. Ehliyet desek. Bu araç ne onu bilmek lazım. Muhtemelen trafiğe çıkması uygun olmayan araçla trafiğe çıkmaktan ceza öder. Bu kazada polis tutanağı şart. Mehmet Göktürk yazdı: https://tr.wikipedia.org/wiki/Tuk-Tuk Bunlar plakalı ruhsatlı ve belgeli hocak. Tuktuka çarpsa sorun olmazdı 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Temmuz 2023 Paylaş 11 Temmuz 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: hem ne tatilmiş arkadaş, hani geliyordun Plan değişti. Yol üstünde İlkay ile çimdik devam ettim🥂 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 Temmuz 2023 Paylaş 11 Temmuz 2023 Servet Aydın yazdı: Plan değişti. Yol üstünde İlkay ile çimdik devam ettim🥂 Ama iyi çimdik. Şaka maka iyi çimdik. O değil de iyi çimdik Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Temmuz 2023 Paylaş 11 Temmuz 2023 Servet Aydın yazdı: Plan değişti. Yol üstünde İlkay ile çimdik devam ettim🥂 nasıl yol üstü arkadaş, haber ver Altınovada buluşuruz dedimya, motor yok tabii bizde satışa geldik, yazdım kenara Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 11 Temmuz 2023 Paylaş 11 Temmuz 2023 (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Ehliyet desek. Bu araç ne onu bilmek lazım. Muhtemelen trafiğe çıkması uygun olmayan araçla trafiğe çıkmaktan ceza öder. Düzcede böyle bir kaza olmuştu ondan sonra trafik düzenleme yaptı tarım makinası diye geçiyor. Hatta plaka türevi bir etiket takmışlardı yanlış hatırlamıyorsam. 11 Temmuz 2023 tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Temmuz 2023 Paylaş 11 Temmuz 2023 Pilli arabalarda her türlü sıvı soğutma oluyor. Kibrit gibi pervane ile dandik soğutma yoktur Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Temmuz 2023 Paylaş 11 Temmuz 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: nasıl yol üstü arkadaş, haber ver Altınovada buluşuruz dedimya, motor yok tabii bizde satışa geldik, yazdım kenara Senin ev Balıkesir'de değil mi yahu? Ersel ile yakın hani. Kafa katıştı benim Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Temmuz 2023 Paylaş 12 Temmuz 2023 (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Senin ev Balıkesir'de değil mi yahu? Ersel ile yakın hani. Kafa katıştı benim ne Balıkesiri, orası koca köy, Edremitteyim ben eve geldinya ne çabuk unuttun.... 12 Temmuz 2023 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Temmuz 2023 Paylaş 12 Temmuz 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: ne Balıkesiri, orası koca köy, Edremitteyim ben eve geldinya ne çabuk unuttun.... Eee ben nasıl geldim la Biga'dan? Dağ yolları geçtim bol bol virajlı ve bi dünya köy içinden Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Temmuz 2023 Paylaş 12 Temmuz 2023 (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Eee ben nasıl geldim la Biga'dan? Dağ yolları geçtim bol bol virajlı ve bi dünya köy içinden hanlardan. Biga-Çan-Yenice-Kalkım vs. oradan salarsın aşşağı Edremit, içinden geçmişsin haberin yok... Yeniceden dağa sarmayıp Balıkesire gittiysen iş değişir tabii,.. 12 Temmuz 2023 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 13 Temmuz 2023 Paylaş 13 Temmuz 2023 Bugün kullandım test aracını, güzel hızlanıyor gerçekten. Gaz tepkisi fazla hassas gibi. Konfor modunda kullandım, alışması vakit alacak hassasiyete. Geri kazanıma da alışmak gerekiyor. Özellikle park ederken veya şehir içi dur kalkta yığılma yapmadan kullanmak ilk başta zor. Ses yalıtımı güzel, süspansiyon yumuşak-orta sert, sınıfına göre iyi malzeme vs. Sinyal kolu biraz fazla narin gözüküyor denildiği gibi, ekranın dokunmatiği çok hassas değildi, bilemiyorum tam basamamış da olabilirim ama ben zorlandım. Audiyi görünce sol şeritte zorlayım dedim, zorlamama izin vermeden yol verdi video sonunda Sanırım TOGG görünce zorlamadı Ne yazık ki videoyu çeken arkadaş çok sallamış telefonu 8 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 14 Temmuz 2023 Paylaş 14 Temmuz 2023 (düzenlendi) Gruptan sorunlardan seçmeler: 14 Temmuz 2023 tarihinde Murat Sürmeli tarafından düzenlendi 2 2 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 14 Temmuz 2023 Paylaş 14 Temmuz 2023 (düzenlendi) Dün gece sağlam bir yokuşta denk geldim kendilerine. Güzel hızlanıyor yokuş yukarı. Kırmızıydı ama ben sinyallerini sevmedim, yürüyen ledleri yakıştıramadım, çok basit geldi gözüme ama araba genel olarak bence çok güzel. Hayırlı olsun Murat hocam, güle güle kullan.. 15 Temmuz 2023 tarihinde Serkan Toker tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 20 Temmuz 2023 Paylaş 20 Temmuz 2023 Teslimatlar hala yavaş. Grupta bir yönetici özet çıkarmış; Alıntı Tabloda kayıtlı asıl talihli sayısı: 2.295 (toplamın 8,71'de 1'i) Teslimat Dönemi: Nisan: 4 araba Mayıs: 7 araba (Teslim Edilmedi: 1 araba -- Teslim Edildi: 6 araba) Nisan-Mayıs: 23 araba (Teslim Edilmedi: 6 araba -- Teslim Edildi: 17 araba) Mayıs-Haziran: 231 araba (Teslim Edilmedi: 138 araba -- Teslim Edildi: 93 araba) Haziran: 2 araba (Teslim Edilmedi: 1 araba -- Teslim Edildi: 1 araba) Haziran-Temmuz: 191 araba (Teslim Edilmedi: 190 araba -- Teslim Edildi: 1 araba) Toplam: 458 araba (Teslim Edilmedi: 336 araba -- Teslim Edildi: 122 araba) Toplam teslim edilenler: 122 araba (116 normal, 6 NFT) Bu araçların 119 tanesi cam tavanlı, 3 tanesi ise cam tavansız. 115 tanesinde ses sistemi var, 7'sinde yok. Toplam teslim edilmeyenler: 336 araba (335 normal, 1 NFT) Teslim edilenlerin koltuk renkleri: Siyah: 54 araba Beyaz: 62 araba Koltuk rengi belirtilmeyen: 6 araba Teslim edilenlerin araba renkleri: Gemlik: 55 araba Anadolu: 42 araba Kapadokya: 10 araba Kula: 11 araba Oltu: 4 araba Pamukkale: 0 DİPNOT: Teslim alıp bildirmeyenler olabilir. Bu sebeple "teslim edilmedi" olanların bir kısmı aslında teslim almış durumda olabilir. Buna istinaden teslim edilen araç sayısını 122 yerine 130-135 gibi düşünebiliriz. DİPNOT-2: 20.000 asıl talihlinin 2.295'i tabloda yer alıyor. Buna istinaden yapılan hesapla GERÇEK TESLİM EDİLEN ARAÇ SAYISINI YAKLAŞIK OLARAK 1.100-1.175 ARABA olarak hesaplayabiliriz. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 20 Temmuz 2023 Paylaş 20 Temmuz 2023 Serkan Toker yazdı: Dün gece sağlam bir yokuşta denk geldim kendilerine. Güzel hızlanıyor yokuş yukarı. Kırmızıydı ama ben sinyallerini sevmedim, yürüyen ledleri yakıştıramadım, çok basit geldi gözüme ama araba genel olarak bence çok güzel. Hayırlı olsun Murat hocam, güle güle kullan.. tipi güzel bence de. makam arabası görmüştüm iki tane. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Temmuz 2023 Paylaş 20 Temmuz 2023 Murat Sürmeli yazdı: Teslimatlar hala yavaş. Grupta bir yönetici özet çıkarmış; Garip. Normal değil. Sanki bayiye gemiyle araba geliyor gibi az sayıda geliyor. Sanki yani 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts