Çağlar Bayur 17 Haziran 2023 Paylaş 17 Haziran 2023 Yurdaer Elay yazdı: Eğer biz üretip yurtdışına satacaksak ekonomik anlamda Çin ile nasıl rekabet edeceğiz? çin ürünlerine vergi yüksek evropada, rekabette avantajlıyız 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 17 Haziran 2023 Paylaş 17 Haziran 2023 Yurdaer Elay yazdı: Bu togg şimdi Türkiye'de mi üretilip yurtdışına satılacak? Aynı aracın Çin'de de üretildiği söyleniyor. Eğer biz üretip yurtdışına satacaksak ekonomik anlamda Çin ile nasıl rekabet edeceğiz? Kafamda deli sorular.. Bir de kendine muhalif diyen bir gazetecinin iddiasına göre Gemlik limanına gemiyle togg'lar geliyormuş, kapalı alanda tırlara yüklenip fabrikaya taşınıyormuş.. Yerli ve milli düşmanı bunlar sanırım Gemliğe gocuman fabrika kurduk ama akıllı cihazları üretmiyor dışardan mı alıyormuşuz? İnsanları ikna etmek için daha ne yapmak lazım bilmiyorum ki. 2 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 17 Haziran 2023 Paylaş 17 Haziran 2023 Önder Özcan yazdı: Gemliğe gocuman fabrika kurduk ama akıllı cihazları üretmiyor dışardan mı alıyormuşuz? İnsanları ikna etmek için daha ne yapmak lazım bilmiyorum ki. Valla ben de bilemedim üstadım.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Haziran 2023 Paylaş 17 Haziran 2023 üreticinin PR ı eksik demiş miydim? demişim. akıılı cihaz yapan mühendislik yetmez. apple mı bu 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Haziran 2023 Paylaş 22 Haziran 2023 Mühürlü motor kapağını açmışlar mı 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 22 Haziran 2023 Paylaş 22 Haziran 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Mühürlü motor kapağını açmışlar mı Emmi, motor yok! Hani kapağı açtınız motoru çalmasaydınız 1 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 22 Haziran 2023 Paylaş 22 Haziran 2023 yerli ve milli shitcoinimizin düştüğü durumdan, bu aracın fiyatları NASıl etkilenir acaba? malum ilan 5'i zorlar artık kaldırılana kadar .d Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Haziran 2023 Paylaş 24 Haziran 2023 5000 nüfuslu ilçelerde bile görülür olmuş evden şarj etmiyorsa ben daha az yakıyorum 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Haziran 2023 Paylaş 24 Haziran 2023 Togg alan en son tüketimi düşünür 4 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 25 Haziran 2023 Paylaş 25 Haziran 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 5000 nüfuslu ilçelerde bile görülür olmuş evden şarj etmiyorsa ben daha az yakıyorum Valla bana almak nasip olursa yakitinda 3-5 az veya fazlaya bakmam. Nursan firmasindaki arkadaşlarla konuştum, sedan versiyon için kablo tesisatlarını uretmeye başlamışlar. İlk duyuruldugu günden beri sedanı bekliyorum. Benim çalıştığım firma da kablo tesisatı uretimini almak için başvurmuştu ama "mümkün olduğu kadar yerli firmalarla çalışmak istiyoruz" diyerek Nursan firmasıyla anlaştılar. 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Haziran 2023 Paylaş 26 Haziran 2023 (düzenlendi) şu kısımları göstersinler fabrikada... başka bir yerli aracımız.... 26 Haziran 2023 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 26 Haziran 2023 Paylaş 26 Haziran 2023 Şarklılarla garplıların ip cambazını nasıl izlediği hikayesini bilen var mı? Bu konuya her baktığımda onu görüyorum. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Haziran 2023 Paylaş 26 Haziran 2023 Selim Bilgin yazdı: Şarklılarla garplıların ip cambazını nasıl izlediği hikayesini bilen var mı? Bu konuya her baktığımda onu görüyorum. Bilmiyoruz. Anlatsana Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 26 Haziran 2023 Paylaş 26 Haziran 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Bilmiyoruz. Anlatsana Çok kısa aslında. Şarklılar ip cambazını ha düştü ha düşecek diye, Garplılar ise ha geçti ha geçecek diye izlermiş. 2 6 Yorum bağlantısı
Onur Demir 26 Haziran 2023 Paylaş 26 Haziran 2023 En son egzoz emisyona gitmişlerdi maslak sanayiye ben ordan sonra takip edemedim. Var mı gelişme? Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 27 Haziran 2023 Paylaş 27 Haziran 2023 Selim Bilgin yazdı: Çok kısa aslında. Şarklılar ip cambazını ha düştü ha düşecek diye, Garplılar ise ha geçti ha geçecek diye izlermiş. Benzin koymayı unutamayacağımız için, biraz içimiz rahat. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Haziran 2023 Paylaş 27 Haziran 2023 bırakın şarklılarla garplılar cambazlık yapsın, tembellik ve çalışkanlık görünür değildir, bu sebeble genel geçer yargılar isabetli olmaz demiş yazar, biz duruma bakarız verilere göre karar veririz gerisi boştur... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Haziran 2023 Paylaş 27 Haziran 2023 Tatile Otobüsle Gidenlerin Gerilimi konusu burası mı la fakirler 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Haziran 2023 Paylaş 27 Haziran 2023 Servet Aydın yazdı: Tatile Otobüsle Gidenlerin Gerilimi konusu burası mı la fakirler motoru olmayan pis fakirdir üstteki manzara 365 gün olunca alışıyorsun be aga 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 27 Haziran 2023 Paylaş 27 Haziran 2023 Servet Aydın yazdı: Tatile Otobüsle Gidenlerin Gerilimi konusu burası mı la fakirler Deniz yatağında uyuyakalan sen misin? Haberi uzaktan çekmişler sadece saçı görünüyor 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 28 Haziran 2023 Paylaş 28 Haziran 2023 İlk Togg perti sanırım https://www.instagram.com/reel/CuAGGQCMcUP/?igshid=MzRlODBiNWFlZA== Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Haziran 2023 Paylaş 28 Haziran 2023 Murat Sürmeli yazdı: İlk Togg perti sanırım https://www.instagram.com/reel/CuAGGQCMcUP/?igshid=MzRlODBiNWFlZA== Gruplarda gelişme var mı ? Teslimat var mı ? Teslim alanlardan sorun yaşayan var mı ? Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 28 Haziran 2023 Paylaş 28 Haziran 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Gruplarda gelişme var mı ? Teslimat var mı ? Teslim alanlardan sorun yaşayan var mı ? Teslimat var ama yine karışık numaralar, büyük sorun yok yazılan, güncelleme ile alakalı şarj başlatmama ile alakalı 1-2 şey yazıldı, merkezden çözmüşler. Zam beklentisi yüksek bu aralar Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 28 Haziran 2023 Paylaş 28 Haziran 2023 Bizim sokakta var bir tane Gemlik renk. Dışardan güzel hoş duruyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts