İçeriğe Yönlendir

TOGG Konusu

Süleyman Can

Recommended Posts

Kerim Bilge

Tekrardan online siparişe ne zaman açılır acaba? Ciddi alıcıyım. Çekiliş zamanı passatı yeni aldığım için katılamadığıma çok pişman olmuştum.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Kerim Bilgehan Arbek yazdı:

Tekrardan online siparişe ne zaman açılır acaba? Ciddi alıcıyım. Çekiliş zamanı passatı yeni aldığım için katılamadığıma çok pişman olmuştum.

Çıkacağını mı düşünmüştünüz hemen?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Murat Sürmeli yazdı:

Dua et mangala dönmedi :)

Döndü mü yoksa :D 

Güncel bir veri paylaşayım o zaman, telegram grubu var togg çıkanların, %10u var gibi sanırım üye olarak. 85-90 kişi teslimatla ilgili arandı yakın zamanda, kredi ile ilgili pürüzler var şimdilik, satın alma öncesi de test sürüşü imkanı veriliyor randevu ile. Bu da arananların listesi 

photo1684942273.jpeg

Murat Sürmeli yazdı:

Teslimler hedefin altında ama eleştirilecek bir mevzu değil yeni bir fabrika için, inşallah sorun az çıkar da geri çağırmazlar aracı ki yıllardır bu işi yapan firmalarda bile olabilen şeyler. 20bin talihlisinin 1815 adedinin kayıtlı olduğu listede 9 adet teslim edilmiş üye var, teslim için ödeme yapma sürecinde olan 85 kayıtlı üye var. Orantı yapmak çok doğru sonuç vermese de tahminen 100 kadar araç teslim edilmiş ve üretim bandından çıkmayı bekleyen de tahminen 900 araç var. Gayet güzel rakamlar bence.

Tabloya erişip bakabilirsiniz, linki: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Iz7qv_5mc-QW5zzSu4DBjDc7CBenX5-9i_FpJSej1vg/edit?pli=1#gid=0

tablo uçmuş sanırım son durum hakkında bilgi var mıdır

Yorum bağlantısı
Kerim Bilge
Mehmet Göktürk yazdı:

Çıkacağını mı düşünmüştünüz hemen?

2023 Aralık'ta açılır mı acaba tekrardan siparişe? Passatı aldım ekonomik olarak 60k param kalmadığı için çekilişe katılamamıştım hocam.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Kerim Bilgehan Arbek yazdı:

2023 Aralık'ta açılır mı acaba tekrardan siparişe? 

Sipariş edilenleri teslim ederlerse açılır tabi.. Takipte olalım.. 

Yorum bağlantısı
Kerim Bilge
Mehmet Ozyurek yazdı:

Sipariş edilenleri teslim ederlerse açılır tabi.. Takipte olalım.. 

Sayın Emmi böyle giderse zor baksana aylık tek tük araç teslim ediyorlar hedeften bayağı uzaktalar. Tek tesellim 3-4 aya daha da raya oturturlar inşallah

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Agiz tadıyla elden çıkaramadı ilan sahibi. Yine görünmüyor 

çıkarttırırlarmı... sanmam.

Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli
Çağlar Bayur yazdı:

tablo uçmuş sanırım son durum hakkında bilgi var mıdır

Tablo çekiliş çıkmayanlara kapanmış.

70 kişi üretimde, 51 kişi aranmış (üretim sonrası ödeme vs işleri), 15 de teslim gözüküyor tabloda. 

Teslim alan 4 haneli numaralar var, sıralama bir değişik. Teslim alanlar da tabloyu güncelletmiyor bu arada, beklenilen bir durum :) 

Grupta son paylaşılanlardan örnek vereyim, 1234 tescil aşamasına geldi, 223 teslim alıyor, 163 teslim aldı, 514 teslim aldı. Karışık yani. bin kusurlu teslim alanlar da var. Neye göre belirliyorlar anlamadım. Şehir ve konfigürasyon etkili gözüküyor

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

sıra nosu karışık olur, parası hazır olan var olmayan var o normal, aylık üretim kaç adet acaba

Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli
Çağlar Bayur yazdı:

sıra nosu karışık olur, parası hazır olan var olmayan var o normal, aylık üretim kaç adet acaba

Belli değil ama görünen 300-500 arası tahminen

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Murat Sürmeli yazdı:

Belli değil ama görünen 300-500 arası tahminen

Aylık 300-500 ciddi sayı.. 

Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli
Mehmet Ozyurek yazdı:

Aylık 300-500 ciddi sayı.. 

Olması gerekenin çeyreği yada 5te1i

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Murat Sürmeli yazdı:

Olması gerekenin çeyreği yada 5te1i

Yeni fabrika abi. Günde 100 aracı nasıl üretecek, kaç tane üretim bandı gerekir ona. Kaç tane robot, kaç personel gerekir.. Kalite kontrolüne bile personel yetişemez. 

Aylık 3000 araç bana çok abartı geliyor. 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

2024 en erken, ben demiyorum ceo diyor, o zamana dek böyle acaba neler oluyor kaç ader üretim var diyeceksiniz, daha öncede dediğim gibi dışardan izin yoksa bu iş yürümez, dışarı yığınla ve ağırlıkı dışarı sipariş olmadıktan sonra bu iş yürümez, dışarı siparişler olmadıktdan sonra minimum üretimle çok az sayıda araç içeriye, şuan olduğu gibi verilir, oda bir yere kadar, o yüzden hele bir 2024 ü görelim, görebilirsek....

hep derim şu olacak bu olacak diye, kızarsınız ama zamanı gelince haklı çıkarım, kahinlik değil, görünen köyü klavuzsuz durumu derler buna :rolleyes:

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Cihangiroğlu yazdı:

2024 en erken, ben demiyorum ceo diyor,

2024 te 12 adet ay var, ama hangi aylarda toparlanır mesela bence şubat ortası gibi toprlanma başlar derim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Çağlar Bayur yazdı:

2024 te 12 adet ay var, ama hangi aylarda toparlanır mesela bence şubat ortası gibi toprlanma başlar derim.

hepsi hatta 2025 bile olabilir, hangi ay hatta yıl olduğu belli değil, sorunda bu zaten.....  sen şuna bak, ne zamanki yurtdışına satışlar başlar o zaman evet harbi üretim başladı, artık bizede sıra gelirmi diye düşünebilirsin....

hem boşver elektrikliyi, elektrikli olacaksa sadece şehir içi kullanılan ufak bir araç olmalı, park yerinde olmalı yoksa zor bu işler...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Cihangiroğlu yazdı:

hem boşver elektrikliyi,

şimdi aklıma düştü: pilli tank falan neden yok acaba :crazy:

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Çağlar Bayur yazdı:

şimdi aklıma düştü: pilli tank falan neden yok acaba :crazy:

hiçbirşey göründüğü gibi değildir diyim sen anla, zaten büyük ihtimal sende durumun farkındasında neyse, burası yeri değil...

• Mutlu 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay

Bu togg şimdi Türkiye'de mi üretilip yurtdışına satılacak? Aynı aracın Çin'de de üretildiği söyleniyor. Eğer biz üretip yurtdışına satacaksak ekonomik anlamda Çin ile nasıl rekabet edeceğiz? Kafamda deli sorular.. Bir de kendine muhalif diyen bir gazetecinin iddiasına göre Gemlik limanına gemiyle togg'lar geliyormuş, kapalı alanda tırlara yüklenip fabrikaya taşınıyormuş.. Yerli ve milli düşmanı bunlar sanırım :) 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...