Çağrı Alaf 12 Mayıs 2023 Paylaş 12 Mayıs 2023 Mehmet Kaya yazdı: Şunu tasarlayan kör sanırım. Bu nasıl bir iç tasarım. Valla şu anda liselilerin yarışma için ürettiği elektrikli arabalar bundan daha şık. Algı böyle bir şey, önce sevmeyi sevdirir firmalar. Reklamcılık bu yüzden var. Sonra ne çıksa kullanıcının çok hoşuna gider. Samsung tarafında ekran gövde oranları estetik kaygıları arşa çıkmış cihazlar kitap gibi ama tasarım dendiği zaman herkesin aklına iPhone geliyor. İmza tasarım kazanır. CyberTruck mevzusu gibi abi. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 Mayıs 2023 Paylaş 12 Mayıs 2023 Çağlar Bayur yazdı: ama böyle değil, bu komple ayak izi, ben pilli araba gibi tüketildiği mekandaki emisyonu merak ediyorum, 1 türk kahvesi için 100 ml suyu kaynattık bitti, 1 bardak çay için en az 2 lt su devreye girecek, en az 30-45 dak ocak yanacak bir de çay tüketiminde dökülen su var, onca lt yi ısıtmak için harcanan enerji de hesaplanacak. vesile ile latte içen de ökolojükk arabam var demesin, kamyon gibi ayak izi varmış 1 latte nin siteyi buldum inceliyorum bu dediğin gibi anladım ben. ama içtiğin yer de önemli. köy kahvesinde daha düşüktür. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Mayıs 2023 Paylaş 12 Mayıs 2023 Teslanın 37 ekran yatay monitörü çok çirkin.. Bence yakışsın diye değil, farklı olmak için yapılmış.. Yorum bağlantısı
Ali Gök 12 Mayıs 2023 Paylaş 12 Mayıs 2023 Mehmet Göktürk yazdı: Hidrojeni nereden bulacaksın? Yok ki? jelibon madeni bulan siyasilerimiz var hidrojeni rahatlıkla bulurlar oy için gerekli olursa Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 12 Mayıs 2023 Paylaş 12 Mayıs 2023 En çevreci olanı odun yakmak, geri dönüşümlü hem de Hidrojenin üretimi elektrik üretiminden maliyetli şu aralar (çevreye maliyeti de). İleride teknoloji ilerlerse ve araç bataryalarının üretiminde bir yenilik yaşanmazsa o zaman hidrojen öne geçebilir sanırım. Tuzlu bataryalar gelecek vadediyor, bakalım üretime yansıyacak mı teoriler Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Mayıs 2023 Paylaş 12 Mayıs 2023 Mert Gülkokan yazdı: Teslanın amacı yüksek ergonomi düşük maliyet Biz lüks araç üretiyoruz dediklerini duyan var mı pilli araçların km başına tüketim maliyeti de üşük diyen üretici yok ama algıda her yutbr ın dilinde mesela, demeden algıyı oturtmak sosyolojik bir başarı Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 12 Mayıs 2023 Paylaş 12 Mayıs 2023 Mert Gülkokan yazdı: Toyota hidrojen üzerine yıllardır arge yapıyor bu konuda güzel videolar var sanırım japonlar elektrik yerine hidrojene yönelecekler Hidrojen daha hızlı depolama sunuyor ama hidrojen üretmek için yine elektrik kullanılıyor genelde. Yeşil hidrojen mavi hidrojen vs vardı, bir ara bakmıştım. Üretimi sırasında karbon salınımı azaltılırsa değerlenir bence de Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 12 Mayıs 2023 Paylaş 12 Mayıs 2023 Çağrı Alaf yazdı: Algı böyle bir şey, önce sevmeyi sevdirir firmalar. Reklamcılık bu yüzden var. Sonra ne çıksa kullanıcının çok hoşuna gider. Samsung tarafında ekran gövde oranları estetik kaygıları arşa çıkmış cihazlar kitap gibi ama tasarım dendiği zaman herkesin aklına iPhone geliyor. İmza tasarım kazanır. CyberTruck mevzusu gibi abi. iphone tasarım olarak hala çok güzel :) 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Mayıs 2023 Paylaş 12 Mayıs 2023 Mehmet Kaya yazdı: iphone tasarım olarak hala çok güzel iphonu senin iphone5 ile tanıdık.. Arkasında sabip powerbank ile Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 12 Mayıs 2023 Paylaş 12 Mayıs 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: iphonu senin iphone5 ile tanıdık.. Arkasında sabip powerbank ile Şu anda Herhalde benim haricimde hepinizde iphone var 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Mayıs 2023 Paylaş 12 Mayıs 2023 Mehmet Kaya yazdı: Şu anda Herhalde benim haricimde hepinizde iphone var 😅😅 Ben 7 yi 6 yıl kullandım. Geçen yıl 13 aldım 😅 Çağlar bile iphone kullanıyor. Diğerlerini sen düşün. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Mayıs 2023 Paylaş 12 Mayıs 2023 Bizim kuruma kırmızı geldi bugün. Başkan sürdü, halkı selamladı. Halkımıza hayırlı olsun dedi. İçine halk binmedi ama. Pazartesi gidip bi tur versene diyeceğim 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Mayıs 2023 Paylaş 12 Mayıs 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: 😅😅 Ben 7 yi 6 yıl kullandım. Geçen yıl 13 aldım 😅 Çağlar bile iphone kullanıyor. Diğerlerini sen düşün. sorgulama rahat et, koy masaya gelsin garson Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 Mayıs 2023 Paylaş 12 Mayıs 2023 Mert Gülkokan yazdı: Sudan üretiyorlar Hidrojeni üreten santrallerin karbon ayak izine bakarsak işin içinde çıkamayız zaten Bunu sen bari deme.... Sudaki hidrojen bağlı.. yakarak elde edeceğinden daha fazla enerji vermen lazım. Hidrojen bir enerji kaynağı değil depolama yöntemidir. 2 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 13 Mayıs 2023 Paylaş 13 Mayıs 2023 Haydaa https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-togg-togg-t10x-gsa-plaka-1099119944/detay 3.5 kim verir, millet uçtu Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 13 Mayıs 2023 Paylaş 13 Mayıs 2023 Murat Sürmeli yazdı: Haydaa https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-togg-togg-t10x-gsa-plaka-1099119944/detay 3.5 kim verir, millet uçtu Soruşturma konusu edildi denmişti bı tanesi. Pazartesini bekleseydi iyiydi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Mayıs 2023 Paylaş 13 Mayıs 2023 Murat Sürmeli yazdı: Haydaa https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-togg-togg-t10x-gsa-plaka-1099119944/detay 3.5 kim verir, millet uçtu ilan da uçmuş Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Mayıs 2023 Paylaş 13 Mayıs 2023 Murat Sürmeli yazdı: Haydaa https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-togg-togg-t10x-gsa-plaka-1099119944/detay 3.5 kim verir, millet uçtu Millet kaç yıldır uçuyor normal Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Mayıs 2023 Paylaş 14 Mayıs 2023 Murat Sürmeli yazdı: yok tıklayınca çıkmıyor? favoriye alındı ise gözükebilir? bi de orda kaç adet sıfır var? bari matematkten anlayan biri almış olsa idi Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 14 Mayıs 2023 Paylaş 14 Mayıs 2023 Çağlar Bayur yazdı: yok tıklayınca çıkmıyor? favoriye alındı ise gözükebilir? bi de orda kaç adet sıfır var? bari matematkten anlayan biri almış olsa idi Yeni Çamoluk Otomotiv den 50 milyar lira. 50 milyon? yok yok 50 milyar 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Mayıs 2023 Paylaş 14 Mayıs 2023 Erdem Doğan yazdı: Yeni Çamoluk Otomotiv den 50 milyar lira. 50 milyon? yok yok 50 milyar komşuyu iyi seçmeli varlıklı olması tercih sebebi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Mayıs 2023 Paylaş 16 Mayıs 2023 Bugün malum parti ve malum saçsızın konvoyunda 4 tane vardı. 2 polis, 1 jandarma, 1 resmi kurum. Epey heybetli arabaymış 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Mayıs 2023 Paylaş 16 Mayıs 2023 akıllı cihaz teslimleri kaç adet oldu şimdi Yorum bağlantısı
Recommended Posts