Çağlar Bayur 11 Mayıs 2023 Paylaş 11 Mayıs 2023 Mehmet Göktürk yazdı: Kuruluş bakım ve amortisman bedava değil ki? yutub bu hocam, izleyicden para kasan yerde fazla matematik iş yapmaz, bagaja halı kesimi videosu 1.5 milyon izlenmişti videoya göz gezdireyim hangi mahallede ki apartmana ne kurulmuş diye, müstakil villa imiş kapadım 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 11 Mayıs 2023 Paylaş 11 Mayıs 2023 Doğan Arşiray yazdı: Dileğim odur ki, tarımı toparlayacak olan, eğitimde fırsat eşitliğini sağlayacak olan, çocuğa, kadına, kol kanat gerecek olan, doğayı en değerli gören, bilgiyi, görgüyü, gerçek ahlakı ve etik değerleri el üstünde tutacak olan ve ayrıca bonus olarak da artık toplu taşımaya yatırım yapacak olan kimse o kazansın. Kim bu Norvec'ten yaziyor galiba dedim, bi baktim angara yaziyor Mehmet Göktürk yazdı: Kuruluş bakım ve amortisman bedava değil ki? 23 bin dolar diyor hocam maliyet. 2-3 sene olmasa bile 5-6 senede amorti edebilir. Her ev icin 23 bin dolar tutmayacak tabiki. Panel sayisina aküye göre vs degisir. Elektrik firmasina satmasaniz bile amorti süresi eskisi kadar uzun degil. Burada hala 20 senede amorti edecegini sananlar var. Panel teknolojisi gelistigi icin 10 senenin altina inmis amorti süresi. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 11 Mayıs 2023 Paylaş 11 Mayıs 2023 Sani Gerşon yazdı: Cumhurbaşkanlığı'nın aracı var zaten abi. Sayın Cumhurbaşkanı- Araç Emine'nin. Kendi beyanıdır. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Mayıs 2023 Paylaş 11 Mayıs 2023 10 gün sonraki lokanta programnı biz şu an yapamıuyoruz da , kim bu nereden yazıyor dedim, hamburg muş Yorum bağlantısı
Önder Özcan 11 Mayıs 2023 Paylaş 11 Mayıs 2023 Hüseyin Sönmez yazdı: Sayın Cumhurbaşkanı- Araç Emine'nin. Kendi beyanıdır. 2 araç vardı, biri Emine Erdoğanın diğeri Cumhurbaşkanlığının. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 11 Mayıs 2023 Paylaş 11 Mayıs 2023 Önder Özcan yazdı: 2 araç vardı, biri Emine Erdoğanın diğeri Cumhurbaşkanlığının. Abi mevcut konjektürde ruhsata bakmadan emin olamayacağım. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 11 Mayıs 2023 Paylaş 11 Mayıs 2023 Çağlar Bayur yazdı: amerigan teslası avrupaya gelince ne yapacak kafam karıştı? Çağlar abi senden daha derin bir soru beklerdim. Kablosuz şarj diye bir teknoloji niye yapmıyorlar. Hele ki Tesla nin bunu çoktan aşıp gitmiş olmasi gerekmezmiydi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Mayıs 2023 Paylaş 11 Mayıs 2023 Mert Gülkokan yazdı: 1.6 milyona tesla alabilen adam 500 bin tl ye tucson 1.6 crdi alana 5000 tl ye extra birşey satmaya çalışsana? Mert Gülkokan yazdı: Tesla alan adamın zaten kendi villası oluyor cupra formentor alanlar şatoda yaşıyor o zaman? yutbr gazına gelme Mustafa Tüfekçi yazdı: daha derin bir soru beklerdim pilli arabalar, pazarlama harikası olmaktan çıkıp ihtiyaç vasıtası olunca teknik olarak sorabiliriz teknik olarak soralım: bu aşağıdaki torpidolu arabayı yapıp, müşteriye de kabul ettirip satacağım diyen tasarım mühendisini kim nasıl işe almıştır? kaç para maaş almakadır? 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 11 Mayıs 2023 Paylaş 11 Mayıs 2023 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: tucson 1.6 crdi alana 5000 tl ye extra birşey satmaya çalışsana? cupra formentor alanlar şatoda yaşıyor o zaman? yutbr gazına gelme pilli arabalar, pazarlama harikası olmaktan çıkıp ihtiyaç vasıtası olunca teknik olarak sorabiliriz teknik olarak soralım: bu aşağıdaki torpidolu arabayı yapıp, müşteriye de kabul ettirip satacağım diyen tasarım mühendisini kim nasıl işe almıştır? kaç para maaş almakadır? navaranın içi bundan daha güzel . hesap makinesi teybi bile daha estatik gerçi doğan slx de fena değil bunun yanında 11 Mayıs 2023 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 Mayıs 2023 Paylaş 11 Mayıs 2023 Erdem Doğan yazdı: Kim bu Norvec'ten yaziyor galiba dedim, bi baktim angara yaziyor 23 bin dolar diyor hocam maliyet. 2-3 sene olmasa bile 5-6 senede amorti edebilir. Her ev icin 23 bin dolar tutmayacak tabiki. Panel sayisina aküye göre vs degisir. Elektrik firmasina satmasaniz bile amorti süresi eskisi kadar uzun degil. Burada hala 20 senede amorti edecegini sananlar var. Panel teknolojisi gelistigi icin 10 senenin altina inmis amorti süresi. 3.5 yıl biz teknokente yaptık. Kredi de aldık.. biliyorum rakamları detaylı. Sadece bedava değil demek istedim. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 11 Mayıs 2023 Paylaş 11 Mayıs 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Çağlar abi senden daha derin bir soru beklerdim. Kablosuz şarj diye bir teknoloji niye yapmıyorlar. Hele ki Tesla nin bunu çoktan aşıp gitmiş olmasi gerekmezmiydi. Yapıldı var, şimdi yolda hareket halinde şarj için çalışıyorlar. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 Mayıs 2023 Paylaş 11 Mayıs 2023 Mert Gülkokan yazdı: 500 bine kuran adam fazlayı devlete sattığı için akü sistemi kurmamış gerekirse kurar kendime depolarım diyor adam evinin ve arabasını bedavaya getirdiği için keyifli hissediyoe Akü gereksiz. Elektrikli araçların depo özelliği var elektrik ihtiyacı olduğunda üzerinde çıkış var. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 11 Mayıs 2023 Paylaş 11 Mayıs 2023 (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Akü gereksiz. Elektrikli araçların depo özelliği var elektrik ihtiyacı olduğunda üzerinde çıkış var. Hatta EU, araç akülerinin şebeke desteğini zorunlu hale getirmeyi tartışıyor 11 Mayıs 2023 tarihinde Murat Sürmeli tarafından düzenlendi , Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Mayıs 2023 Paylaş 11 Mayıs 2023 Mert Gülkokan yazdı: Tesla ile tuscon farklı bir dünya abi tesla alabilen adamlar nerede oturuyor sence 1.600 rakam olarak eşdeğer de ona şeetim, teslayı alanlar bizim burada yok onu biliyorum Mehmet Göktürk yazdı: Akü gereksiz. gece park halinde şarj ederken gerekmez mi? gündüz gezeceğiz evde yokuz? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Mayıs 2023 Paylaş 11 Mayıs 2023 Mert Gülkokan yazdı: Villası ya da kapalı garajı da olmayan adam da elektrikli araç almasın zaten ama hani ökolojik olacaktık, villa yaşantısı apartmana göre emisyonu 20 misli yüksektiyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Mayıs 2023 Paylaş 11 Mayıs 2023 Mert Gülkokan yazdı: Şarj için kullandığı elektriği doğalgazdan üretiyorsan ekoloji mekoloji bir anlam kazanmıyor abi hani karbon ayak izi felan bm de seminerlerde boşuna mı elektrik harcandı Yorum bağlantısı
Ali Gök 11 Mayıs 2023 Paylaş 11 Mayıs 2023 en efsane salınım büyükbaş hayvan çifliklerindenmiş . inekler nasıl osuruyorsa artık Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Mayıs 2023 Paylaş 11 Mayıs 2023 Mert Gülkokan yazdı: Valla rüzgar gülleri bile ciddi karbon salınımı yaratıyor diye tartışma var rüzgar sayesinde kendi kendine dönüyor bakarsan seminerde onu sorduydum dik dik baktı emekli siemes ceo su sonra da mail listten çıkartıldım herhalde Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 Mayıs 2023 Paylaş 11 Mayıs 2023 Mert Gülkokan yazdı: Şarj için kullandığı elektriği doğalgazdan üretiyorsan ekoloji mekoloji bir anlam kazanmıyor abi 50gr/km karbon.. yine de iyi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Mayıs 2023 Paylaş 11 Mayıs 2023 (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: 50gr/km karbon.. yine de iyi. lpg hesapladınız mı hiç? ikame tüketim vesiile ile çay vs türk kahve emisyonu hesaplamak isterdim 11 Mayıs 2023 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 Mayıs 2023 Paylaş 11 Mayıs 2023 Lpg aynı olması gerek. Araştıralım. “LPG-fuelled vehicles emit 12% less CO2 than petrol cars through the “Tank-to-Wheels” cycle. The 4.5 Million vehicles currently running on LPG in Europe represent at least 1.4 Million tons of CO2 savings on a yearly basis. The LPG-fuelled car industry has a significant growth potential. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 Mayıs 2023 Paylaş 11 Mayıs 2023 Mert Gülkokan yazdı: Hidrojenli araçlar gelince karbon salınımı derdi kalmayacak o zaman inekleri gündeme alabiliriz Hidrojeni nereden bulacaksın? Yok ki? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Mayıs 2023 Paylaş 11 Mayıs 2023 Mehmet Göktürk yazdı: ama böyle değil, bu komple ayak izi, ben pilli araba gibi tüketildiği mekandaki emisyonu merak ediyorum, 1 türk kahvesi için 100 ml suyu kaynattık bitti, 1 bardak çay için en az 2 lt su devreye girecek, en az 30-45 dak ocak yanacak bir de çay tüketiminde dökülen su var, onca lt yi ısıtmak için harcanan enerji de hesaplanacak. vesile ile latte içen de ökolojükk arabam var demesin, kamyon gibi ayak izi varmış 1 latte nin siteyi buldum inceliyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 12 Mayıs 2023 Paylaş 12 Mayıs 2023 Çağlar Bayur yazdı: tucson 1.6 crdi alana 5000 tl ye extra birşey satmaya çalışsana? cupra formentor alanlar şatoda yaşıyor o zaman? yutbr gazına gelme pilli arabalar, pazarlama harikası olmaktan çıkıp ihtiyaç vasıtası olunca teknik olarak sorabiliriz teknik olarak soralım: bu aşağıdaki torpidolu arabayı yapıp, müşteriye de kabul ettirip satacağım diyen tasarım mühendisini kim nasıl işe almıştır? kaç para maaş almakadır? Şunu tasarlayan kör sanırım. Bu nasıl bir iç tasarım. Valla şu anda liselilerin yarışma için ürettiği elektrikli arabalar bundan daha şık. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts