İçeriğe Yönlendir

TOGG Konusu

Süleyman Can

Recommended Posts

Çağlar Bayur
Mehmet Göktürk yazdı:

Onlar uyumlu..

toggla tesla aynı duvardan şarj olabiliyor mu?

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Çağlar Bayur yazdı:

Tabi

Çağlar Bayur yazdı:

Tabi

teknokente koyduk biz servete yakın.. togg da baglarsın tesla da.. 

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Çağlar Bayur yazdı:

hamburgtan gelmiş adam, adanada şarj istasyonunu nereden bulacak, app var mı bunun için?

Adam üç gündür promil ile şarj oluyor sedef istifte. Naapsın şarjı

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Çağlar Bayur yazdı:

nissan leaf ile tesla aynı duvardan şarj olmaz yani?

İlla var image.thumb.gif.b3c2fa92d83e63c681758abcc0037467.gif

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Çağlar Bayur yazdı:

nissan leaf ile tesla aynı duvardan şarj olmaz yani?

Nasıl olmazmış ya. Biz 3 faz prizin 2 deliğine kablo sokup 220 alıyoruz

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Erdem Doğan
Çağlar Bayur yazdı:

ben başka şeye takıldım, hamburgtan gelmiş adam, adanada şarj istasyonunu nereden bulacak, app var mı bunun için?

e arabanın navisi gösteriyor nerede şarj istasyonu var. hatta hangisi kullanımda, hangisinde müsaitlik var onları bile gösteriyor. hızlı şarj mı, ac mi dc mi vs. biliyorsun. Hamburg dan hans gelip Togg kiralayana kadar sistem çok çok gelişir. Biz taycan ı 6 ay dışarda şarj ettik :) evde şarj olmayınca çok çok zor oluyor bu işler, elektrikli hevesi olan şimdiden planını yapsın. evde dilediğin kadar şarj edebiliyorsan, hatta güneşten elektrik üretiyorsan tadı bambaşka. Ama az kullanırım lazım olunca dışarda şarj ederim diye yola çıkarsan eziyete dönüşüyor. her şarj istasyonu farklı uygulama ile çalışıyor. hepsinin ödeme yöntemi farklı. mesela shell de yol üzeri girip uygulama yüklesen de şarj edemiyorsun. öncesinde abone olup kartını alman gerekiyor. diğer firmalar için bir şekilde hallediyorsun. zorlu e-fatura kesip gönderiyor. ödemesen ne olur bilen yok. şehir içlerinde şarjlar çok yavaş. %20 den 80 e 4-5 saat sürüyor. e arabayı bırakıp gitmek kolay değil, başında beklesen sürekli oyalanman gerekiyor bu da ayrı masraf oluyor. bırakıp gitsen dolduktan sonra işgaliye bedeli cezası var :) tek çare kendine özel cihaz, en iyisi de güneş paneli.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Erdem Doğan yazdı:

e arabanın navisi gösteriyor nerede şarj istasyonu var. hatta hangisi kullanımda, hangisinde müsaitlik var onları bile gösteriyor. hızlı şarj mı, ac mi dc mi vs. biliyorsun. Hamburg dan hans gelip Togg kiralayana kadar sistem çok çok gelişir. Biz taycan ı 6 ay dışarda şarj ettik :) evde şarj olmayınca çok çok zor oluyor bu işler, elektrikli hevesi olan şimdiden planını yapsın. evde dilediğin kadar şarj edebiliyorsan, hatta güneşten elektrik üretiyorsan tadı bambaşka. Ama az kullanırım lazım olunca dışarda şarj ederim diye yola çıkarsan eziyete dönüşüyor. her şarj istasyonu farklı uygulama ile çalışıyor. hepsinin ödeme yöntemi farklı. mesela shell de yol üzeri girip uygulama yüklesen de şarj edemiyorsun. öncesinde abone olup kartını alman gerekiyor. diğer firmalar için bir şekilde hallediyorsun. zorlu e-fatura kesip gönderiyor. ödemesen ne olur bilen yok. şehir içlerinde şarjlar çok yavaş. %20 den 80 e 4-5 saat sürüyor. e arabayı bırakıp gitmek kolay değil, başında beklesen sürekli oyalanman gerekiyor bu da ayrı masraf oluyor. bırakıp gitsen dolduktan sonra işgaliye bedeli cezası var :) tek çare kendine özel cihaz, en iyisi de güneş paneli.

Arabanın içinde çalışırsın şarj olurken ben çalışırım şahsen. tabi herkesin işi ona göre değil. 

Yorum bağlantısı
Erdem Doğan
Mehmet Göktürk yazdı:

Arabanın içinde çalışırsın şarj olurken ben çalışırım şahsen. tabi herkesin işi ona göre değil. 

Hocam 4-5 saat masada calisamiyoruz arabada nasil calisalim 😂 kapali otoparkta olursa havasizliktan ölüyorsunuz zaten. Avm ye girseniz ya alisveris yapacaksiniz ya da birseyler yiyip iceceksiniz. Sarj bedeli + masraflar toplamda 2.0 benzinli aractan daha pahaliya geliyor 😂

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Erdem Doğan yazdı:

Hocam 4-5 saat masada calisamiyoruz arabada nasil calisalim 😂 kapali otoparkta olursa havasizliktan ölüyorsunuz zaten. Avm ye girseniz ya alisveris yapacaksiniz ya da birseyler yiyip iceceksiniz. Sarj bedeli + masraflar toplamda 2.0 benzinli aractan daha pahaliya geliyor 😂

çalışılıyor çünkü mekan değişik oluyor. dene bak. hani kantinde acayip çalışırsın ya odada çalışmadığın kadar. yani bende bazen öyle oluyor. çünkü yapacak başka bişey yok. araçtasın ve önünde laptop. çalış köle......

TOGG'um olsa içinde ben çalışıırım. Zaten şimdi land roverde de çalışmaya başladım bir iki. Düzenlersem çok keyif alacağım. 

elektrikli araç daha pahalıya gelmez gelmeyecek. Çünkü şarj işi stabilize olacak rekabet artacak fiyat düşecek. Ayrıca zaten evden güneş panelinden her yerden enerji üretebilirsin. Petrol gibi değil olay. Sınırlı kaynak değil. 

Yorum bağlantısı
Erdem Doğan
Mehmet Göktürk yazdı:

çalışılıyor çünkü mekan değişik oluyor. dene bak. hani kantinde acayip çalışırsın ya odada çalışmadığın kadar. yani bende bazen öyle oluyor. çünkü yapacak başka bişey yok. araçtasın ve önünde laptop. çalış köle......

aman aman, yillarca koltuk tepesinde, tuvalette, havada karada calistik, arabada calismak istemedigim icin bu postu yurtdisindan yaziyorum zaten 😂

Bu arada bilgisayar ile calismaktan bahsediyoruz. Konuyu sondan okumaya baslayan yanlis anlamasin 🤪

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Erdem Doğan yazdı:

aman aman, yillarca koltuk tepesinde, tuvalette, havada karada calistik, arabada calismak istemedigim icin bu postu yurtdisindan yaziyorum zaten 😂

Bu arada bilgisayar ile calismaktan bahsediyoruz. Konuyu sondan okumaya baslayan yanlis anlamasin 🤪

Geri dön bak herşey çok güzel olacak diyola.

• Teşekkür 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Erdem Doğan yazdı:

tek çare kendine özel cihaz, en iyisi de güneş paneli.

Alt yapıyı tesisat olarak hazırladım ama araç henüz yok.

Yorum bağlantısı
Erdem Doğan
Metin Uzunoğlu yazdı:

Alt yapıyı tesisat olarak hazırladım ama araç henüz yok.

22kw ise çicek 👌🏻

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Erdem Doğan yazdı:

en iyisi de güneş paneli.

daha da iyisi var florida da iskeleli ev

Mehmet Göktürk yazdı:

TOGG'um olsa içinde ben çalışıırım

lansmandaki şoför koltuğu yan desteği pot yapmıştı, rahat mıdır o koltuk

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Mehmet Göktürk yazdı:

makam arabası dedim. 

Tamam işte, ben de onu diyorum. Forsunu takar, biner, makam aracı olur :) 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Çağlar Bayur yazdı:

daha da iyisi var florida da iskeleli ev

lansmandaki şoför koltuğu yan desteği pot yapmıştı, rahat mıdır o koltuk

Çıkma discovery koltuğu takarız. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Ali Gök yazdı:

durun yav kimse kimseyi vurmasın şaibe düşmesin sandıkta iyi olan kazansın ülke daha kötüye gider 

Acaip apolitik insanım ama buna yazmadan edemeyeceğim.

Dileğim odur ki, tarımı toparlayacak olan, eğitimde fırsat eşitliğini sağlayacak olan, çocuğa, kadına, kol kanat gerecek olan, doğayı en değerli gören, bilgiyi, görgüyü, gerçek ahlakı ve etik değerleri el üstünde tutacak olan ve ayrıca bonus olarak da artık toplu taşımaya yatırım yapacak olan kimse o kazansın. 

• Beğen 4
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Gök
(düzenlendi)
Doğan Arşiray yazdı:

Acaip apolitik insanım ama buna yazmadan edemeyeceğim.

Dileğim odur ki, tarımı toparlayacak olan, eğitimde fırsat eşitliğini sağlayacak olan, çocuğa, kadına, kol kanat gerecek olan, doğayı en değerli gören, bilgiyi, görgüyü, gerçek ahlakı ve etik değerleri el üstünde tutacak olan ve ayrıca bonus olarak da artık toplu taşımaya yatırım yapacak olan kimse o kazansın. 

sabah sabah güldürdün allah iyiliğini versin doğan abi :D normal dürüst insanlar ve normal ülkeler bu dediklerine oy veriyor 

bizde yiyor yiyor ama yapıyor diye ucube bir mantığa sahip toplum olduğu için  malesef pislik bir döngü var ülkede ve adam olamıyor ülke bu sebeple 

umarım düzelir 3 5 kuruş çalmak için oy verenin sonunda aç kalacağını anlarlar inşallah

tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...