İçeriğe Yönlendir

TOGG Konusu

Süleyman Can

Recommended Posts

Ahmet İhsan Akşen
Mehmet Ozyurek yazdı:

Hızla atılmış hastane temelleri geliyor aklıma

Aynı araç Antalya'da ilçe ilçe gezdiriliyor.

Antalya Korkuteli geldi bugün, gitmedim, alamayacağım arabaya baksam ne olacak, test sürüşü de yok zaten.

Yorum bağlantısı
Ali Gök

kozyatağı carefursanın otoparkına bi stand kurup togg koymuşlar millet bakıyordu geçen bende görmüş oldum. sınıfının en güzel arabalarından biri olmuş

çarpışma testi varmı hiç ne sonuç alınmış durum nedir güvenlikte  ?

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Gök yazdı:

durum nedir güvenlikte 

teknik bir konu o mesela virajdaki fren kabiliyeti falan

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Mehmet Göktürk yazdı:

Kılıçdaroğlu makam arabası yapsın artık önümüzdeki ay.. bence güzel jest olur. 

Cumhurbaşkanlığı'nın aracı var zaten abi.

Aytac Sakal yazdı:

Bence Tüm Kamu araçları Yerli Üretim olmalı.

Kesinlikle katılıyorum. Tek sorun, zırhlı değil. Ben şu anda bile bakanların vs kullanmasını doğru bulmuyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Ali Gök yazdı:

çarpışma testi varmı hiç ne sonuç alınmış durum nedir güvenlikte  ?

Test videosu çekmek bile yasak.. Yakı nzaman kadar bagaj açmak da yasaktı. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

pazar ola

Sani Gerşon yazdı:

Tek sorun, zırhlı değil.

hollanda maliye bakanı da zrıhhlı pisiklete biniyordu saten

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Çağlar Bayur yazdı:

Bence binmeli.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Aytac Sakal yazdı:

Bence Tüm Kamu araçları Yerli Üretim olmalı.

tüm kamu araçları sadece işe özel ortak kullanım olmalı, makam aracı cumbaba hariç olmamalı, oda tören falan olursa kullanacak yoksa herkes gibi yayan devam.

dingiliz örnek alınmalı.

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Sani Gerşon yazdı:

Cumhurbaşkanlığı'nın aracı var zaten abi.

Kesinlikle katılıyorum. Tek sorun, zırhlı değil. Ben şu anda bile bakanların vs kullanmasını doğru bulmuyorum.

makam arabası dedim. 

Sani Gerşon yazdı:

Bence binmeli.

kimse kılıçdaroğlunu vurmaz. öte yandan vuracak adam araçta vurmaz bence. araç vuracaksa da roketatar ile uçurur. ben olsam öyle yaparım. 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Makam arabasına gelmez elektrikli. Bize denetlemeye geliyorlar 2 saat sürüyor o 2 saat araba çalışıyor dışarda. Majesteleri soğuk arabaya biniyor iş bitimi.

Yorum bağlantısı
Erdem Doğan
Mehmet Göktürk yazdı:

kimse kılıçdaroğlunu vurmaz. öte yandan vuracak adam araçta vurmaz bence. araç vuracaksa da roketatar ile uçurur. ben olsam öyle yaparım. 

image.jpeg.cb4a349ec5789d5186174a9b120bd5df.jpeg

• Beğen 1
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

il bazındaki bütün resmi araçlar togg t10x olsa bu ülkeye yeter. küçük bir şehir olan Düzce eski belediye başkanımız A8L zırhlı almıştı satıldı yenisi A6 biniyor. Valinin S mercedes, vip transporter, xc90 var bildiğim. ticret sanayi odasi mercedes ml var, rektörün 2022 e220 cdi 4 matic (kiralık) var. sadece bu liste 20~30 milyon tl yapıyor, rutin giderleri hariç.

zırhlı araç kullananlar kullanmaya devam etse bile ülke genelinde yüzbinlerce makam aracından tasarruf edilse yeter. Şunu da belirtmeliyim ki Mansur YAVAŞ dışında makam aracı azaltan veya tasarrufa giden yerel yönetim duymadım. Herkes halinden memnun hatta daha iyisini alalım/kiralayalım derdinde.

Ali Cihangiroğlu yazdı:

tüm kamu araçları sadece işe özel ortak kullanım olmalı, makam aracı cumbaba hariç olmamalı, oda tören falan olursa kullanacak yoksa herkes gibi yayan devam.

dingiliz örnek alınmalı.

öyle deme en azından clio 1.3 tce olmasada hizmet araçları gerekli olabiliyor bazı hizmetlerde.

Çağlar Bayur yazdı:

pazar ola

pkk lıların üstüne biraz gitsinler gör bak zırhlıları :onder2:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Metin Uzunoğlu yazdı:

..

pkk lıların üstüne biraz gitsinler gör bak zırhlıları :onder2:

Çok korunan liderler de hep suikast ile gittiler. Özellikle pakistanda çok yaşandı. 

Yine de tabi bi kısıtlı koruma sağlıyor ama güncel bakınca japon eski başbakanını tak diye öldürdüler. Ecevite suikast yapıldı, turgut özala yapıldı. 

Adnan menderes'in uçağı düşürüldü. Atatürk'e suikast yapıldı. Bi sürü var yani. Yapılacak olsa illa ki yaparlar yukarda dedim memur gelmiş ama gerçi. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
İlkay Başaran yazdı:

Makam arabasına gelmez elektrikli. Bize denetlemeye geliyorlar 2 saat sürüyor o 2 saat araba çalışıyor dışarda. Majesteleri soğuk arabaya biniyor iş bitimi.

daha iyi işte. Elektriklide en ucuz iş klima :) 

Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Mehmet Göktürk yazdı:

Çok korunan liderler de hep suikast ile gittiler. Özellikle pakistanda çok yaşandı. 

Yine de tabi bi kısıtlı koruma sağlıyor ama güncel bakınca japon eski başbakanını tak diye öldürdüler. Ecevite suikast yapıldı, turgut özala yapıldı. 

Adnan menderes'in uçağı düşürüldü. Atatürk'e suikast yapıldı. Bi sürü var yani. Yapılacak olsa illa ki yaparlar yukarda dedim memur gelmiş ama gerçi. 

Hocam bilirsiniz bir atasözümüz derki "Hırsıza beyler borçlu". niyetlendikten sonra öldürülemeyecek kişi yok. 

İlkay Başaran yazdı:

o 2 saati beklerken şantiyeden bedavadan şarj ederler no problem :biggrin:.

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Metin Uzunoğlu yazdı:

1.33 tce fazla gelir, gerek yok 60-70 hp sce motor fazlasıyla yeter, zaten işe kendi imkanlarıyla gidip gelecekler... :)

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli

Fabrikadan çok özel görüntüler, az sonra :)

Şaka bir yana bu görüntüler yeni mi, eski görüntülerin tekrar ısıtılması mıdır bilmiyorum ama denk geldim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Sivas belediyesine de kullanıma verilmiş. Henüz görme fırsatım olmadı.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Bugün bi oto kiralama firması yazılımcısı ile toplantı yaptık aklıma şey geldi elektriksiz araçları depo dolu teslim ediyoruz elektriklileri de depo dolu teslim edeceksek havalimanı yakınında şarja takıp bekliyecek miyiz?

Bu dolu alıp dolu bırakma adetinin değişmesi, dolum işleminin teslimden sonra yapılıp fatura edilebilmesi gerekir. 

Yorum bağlantısı
Ali Gök

durun yav kimse kimseyi vurmasın şaibe düşmesin sandıkta iyi olan kazansın ülke daha kötüye gider 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli
Mehmet Göktürk yazdı:

Bugün bi oto kiralama firması yazılımcısı ile toplantı yaptık aklıma şey geldi elektriksiz araçları depo dolu teslim ediyoruz elektriklileri de depo dolu teslim edeceksek havalimanı yakınında şarja takıp bekliyecek miyiz?

Bu dolu alıp dolu bırakma adetinin değişmesi, dolum işleminin teslimden sonra yapılıp fatura edilebilmesi gerekir. 

Elektriklide kalan kWh üzerinden hallederler bence hocam :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Göktürk yazdı:

depo dolu al teslimde dolu getir adeti, yakıt ibresinin hasass olmaması kaynaklı bir adet, çeyreğin ibr altı ile bir üstü arası 5 lt fark etse yüzerlece alverde sıkıntı olurdu, pilli ile her adetin değişmesi lazım, onlarda pil % göstergesi hassas, lakin mazotu da havavlınında doldurmuyoruz , istasyondan alana kadar illa biraz tüketilecek, pilli de de %100 ile %95 doluluk arası elektrifikasyon faturası bence göz ardı edilebilir

ben başka şeye takıldım, hamburgtan gelmiş adam, adanada şarj istasyonunu nereden bulacak, app var mı bunun için?

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Ali Gök yazdı:

durun yav kimse kimseyi vurmasın şaibe düşmesin sandıkta iyi olan kazansın ülke daha kötüye gider 

Zaten vurmaz diyoruz. Vurmasın tabi. 

Çağlar Bayur yazdı:

depo dolu al teslimde dolu getir adeti, yakıt ibresinin hasass olmaması kaynaklı bir adet, çeyreğin ibr altı ile bir üstü arası 5 lt fark etse yüzerlece alverde sıkıntı olurdu, pilli ile her adetin değişmesi lazım, onlarda pil % göstergesi hassas, lakin mazotu da havavlınında doldurmuyoruz , istasyondan alana kadar illa biraz tüketilecek, pilli de de %100 ile %95 doluluk arası elektrifikasyon faturası bence göz ardı edilebilir

ben başka şeye takıldım, hamburgtan gelmiş adam, adanada şarj istasyonunu nereden bulacak, app var mı bunun için?

O ülkenin app ini yükleyecek. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Göktürk yazdı:

O ülkenin app ini yükleyecek. 

her şarj priz tipi için ayrı app var mı bizde hazırda?

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Çağlar Bayur yazdı:

her şarj priz tipi için ayrı app var mı bizde hazırda?

Onlar uyumlu..

App ler pedestal firmalarının…

Benzin pompası gibi düşün.. shell bp opet vs

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...