Sani Gerşon 4 Mayıs 2023 Paylaş 4 Mayıs 2023 Önder Özcan yazdı: kellelerini koydu Emin misin? Daha değerli bi şey var işin ucunda gibi geldi bana sanki. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Mayıs 2023 Paylaş 4 Mayıs 2023 Çağlar Bayur yazdı: valiz hazırlıyorum yazamadım heyecanlıyım Aaa bi davet daha Önder Özcan yazdı: Yok davet. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 4 Mayıs 2023 Paylaş 4 Mayıs 2023 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Teslimat videosunda bazı sıkıntılardan bahsediyorlar. İmobilizer ve birleşim yerlerindeki farklar gibi. En büyük eksik de 3.7 kW lık normal prizden şarj yapan kablonun olmaması, ayfon gibi kutudan şarj aleti çıkmıyor Akıllı cihaz demelerinin sebebi bu olsa gerek herşeye ekstra cihaz + hesap için kredi kartı bilgisi. 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 5 Mayıs 2023 Paylaş 5 Mayıs 2023 (düzenlendi) Isparta'da bayağı ilgi gördü . Teslim ederlerken TRT röportaj yaptı. Said de epey inceledi arabayı... 5 Mayıs 2023 tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İsa Erdoğan 5 Mayıs 2023 Paylaş 5 Mayıs 2023 ülkemize milletimize hayırlı olsun inşallah. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Mayıs 2023 Paylaş 7 Mayıs 2023 bu hafta, üretici şirket aniden fabrikadan video röportaj paylaşabilir mi izleyelim mesela yani Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 Mayıs 2023 Paylaş 7 Mayıs 2023 Kılıçdaroğlu makam arabası yapsın artık önümüzdeki ay.. bence güzel jest olur. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Mayıs 2023 Paylaş 7 Mayıs 2023 otomotivin oyuncak edilmesine karşıyım Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 10 Mayıs 2023 Paylaş 10 Mayıs 2023 (düzenlendi) Alıntı Farlar Odelo Farba. Elektrik Motoru Bosch, Koltuklar Martur, Ön ve arka tampon radyatör taşıyıcı ve havalandırma kanalı parçaları Assan Hanil, Ekran Vestel, Geri görüş ve çevresel görüş Kamera sistemleri Büyütech, Gövde panel şasi parçaları ve batarya taşıyıcıları Coşkunöz, korna ve akustik araç ikaz sistemi Seger, Ses sistemleri Meridian Audio, Camlar Şişecam, süspansiyon Maysan Mando Piller Farasis, aktarma organları EDAG, Sac parçalar Hovon Otomotiv, Güvenlik sistemleri Autoliv Cankor, Güç aktarım organları Obrist, 3D holografik görüntü teknolojileri CY VİSİON, Yapay zeka tabanlı akıllı yaşam teknolojileri Smart-iX, Yapay zeka teknolojileri ETİYA, Jantlar Maxion İnci Kumaşlar Diniz Holding, Çeşitli iç plastik aksamlar A-Plas Otomotiv, Sac aksamlar Ermetal/Erkalıp, bagaj kapağı kontrol ünitesi KAREL Elektronik, Tavan rayları ve batarya soğutucu alüminyum plakalar Canel Otomotiv, Dış gövde plastik aksamlar GALSAN, kokpit yani bütün panel ve orta konsol arka spoiler ile elektrik giriş ünitesi, anten, öndeki iç kamera yuvası ve servis okuma lambaları FARPLAS Sosyal medyada parça üreticileri paylaşılmış, yukarıda 10 Mayıs 2023 tarihinde Murat Sürmeli tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Mayıs 2023 Paylaş 10 Mayıs 2023 Murat Sürmeli yazdı: Kaynak nedir. Umduğumdan fazla yerli 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 10 Mayıs 2023 Paylaş 10 Mayıs 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Kaynak nedir. Umduğumdan fazla yerli Amcaoğlu, hala kızı vs Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Mayıs 2023 Paylaş 10 Mayıs 2023 Murat Sürmeli yazdı: Amcaoğlu, hala kızı vs İsmi geçen firmaların bir kısmına baktım. hiç biri referans göstermemiş de o açıdan dedim.. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 10 Mayıs 2023 Paylaş 10 Mayıs 2023 Bizim kasabayada geldi fırsatım olmadı dokanarak resim çekinecektim. 1 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 10 Mayıs 2023 Paylaş 10 Mayıs 2023 Hüseyin Sönmez yazdı: dokanarak Dokunan adam Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Mayıs 2023 Paylaş 10 Mayıs 2023 Bir tane de Nevşehire gelmiş.. Hızla atılmış hastane temelleri geliyor aklıma. Adamlar yapıyor. 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 10 Mayıs 2023 Paylaş 10 Mayıs 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Kaynak nedir. Umduğumdan fazla yerli Salıncak kolları da Parsan; Kaynak ben. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Mayıs 2023 Paylaş 10 Mayıs 2023 Murat Sürmeli yazdı: Sosyal medyada parça üreticileri paylaşılmış, yukarıda Bunlar doğru. En azından vestel'inkini gittim gördüm. Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 10 Mayıs 2023 Paylaş 10 Mayıs 2023 Mehmet Göktürk yazdı: Kılıçdaroğlu makam arabası yapsın artık önümüzdeki ay.. bence güzel jest olur. Bence Tüm Kamu araçları Yerli Üretim olmalı. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Mayıs 2023 Paylaş 10 Mayıs 2023 Liste doğru. başka parçaları da görenler var.. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 10 Mayıs 2023 Paylaş 10 Mayıs 2023 (düzenlendi) Yine de eğer dışarıya verilen parayı bir nebze azaltacaksa iyi girişim, arabadan dışarıya verdiğimiz paraya kadar düşüneceğimiz zamanlar da gelir inşallah. Bir zümreye değil de milletin tamamına mal edilse kesinkes daha başarılı bir başlangıç süreçleri olurdu, sonuçta bunlar özel girişim. Kılıçdaroğlu'nun danışmanları makam aracı yaptırmazsa bu yüzden yaptırmaz. Araç bir zümrenin diğerlerinin sahiplenmesine medyada izin yok. En azından buradan gördüğüm böyle. 10 Mayıs 2023 tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Mayıs 2023 Paylaş 10 Mayıs 2023 Siyasi malzeme oldu.. Olmamalıydı. Daha önce yaptık denilip ortada görünmeyenler sebebiyle de adamın evinin yanması olayına döndü. Daha öncekiler de olmamalıydı. Yoksa yapılmadığı söylenip, yapılıyor olan jiletle de gurur duyarız.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Mayıs 2023 Paylaş 10 Mayıs 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: jiletle de zırhlı minibüste silahlı güvenlik eşliğinde taşınır jiletler 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Mayıs 2023 Paylaş 10 Mayıs 2023 (düzenlendi) Hüseyin Sönmez yazdı: Bizim kasabayada geldi fırsatım olmadı dokanarak resim çekinecektim. üzülme kardeş, aynı renk yerli araba kapımda duruyor , gel istediğin kadar dokan resim çek, hatta turlayalım 10 Mayıs 2023 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts