Mehmet Ozyurek 4 Mayıs 2023 Paylaş 4 Mayıs 2023 Sani Gerşon yazdı: Aaa Ne aldın, hiç söylemedin. Forumdan almıştık ya.. haberin var.. hatta sen kurmuştun.. Sani Gerşon yazdı: Bende IT'im, bilgisayar ile çalışıyorum. Hava mı atıyorsun Konu bilgisayar ile çalışıyor olmam değil Konu gerekli olan bir ekipmanı yedekte tutuyor olmam canım.. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Mayıs 2023 Paylaş 4 Mayıs 2023 Doğan Arşiray yazdı: elektriği tutmuyor ama işte. Elektriği tutmaya çalışan arkadaşı dün gördük feysfukta. Saçlarından kıvılcım çıktı Gülme geldi yazamıy... 9 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Mayıs 2023 Paylaş 4 Mayıs 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Forumdan almıştık ya.. haberin var.. hatta sen kurmuştun.. Bi tane daha alayım diyordun, o sandım ben. Önder Özcan yazdı: Elektriği tutmaya çalışan arkadaşı dün gördük feysfukta. Saçlarından kıvılcım çıktı Gülme geldi yazamıy... Adam bildiğin quick charge oldu. Energizer tavşanı gibi gezer ortada şimdi. Mümkünse kapalı alanda kalmayalım. 4 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 4 Mayıs 2023 Paylaş 4 Mayıs 2023 Teslimat videosunda bazı sıkıntılardan bahsediyorlar. İmobilizer ve birleşim yerlerindeki farklar gibi. En büyük eksik de 3.7 kW lık normal prizden şarj yapan kablonun olmaması, ayfon gibi kutudan şarj aleti çıkmıyor 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Mayıs 2023 Paylaş 4 Mayıs 2023 Önder Özcan yazdı: Elektriği tutmaya çalışan arkadaşı dün gördük feysfukta. Saçlarından kıvılcım çıktı Gülme geldi yazamıy... N'alakası var ya gündelik şarzını oldu o 3 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 4 Mayıs 2023 Paylaş 4 Mayıs 2023 Çağrı Alaf yazdı: Bu işin bir de yürütmesi var, doğalgazdan - akaryakıttan elektrik üretip onunla da elektrik şarj etmek akıl karı değil, direkt doğalgaz ya da akaryakıtı kullanmak enerjinin korunumundan ötürü zaten daha karlı ve daha az zararlı hale geliyor Yanlış. Elektrik üretilirken motorlar daha verimli devirlerde çalışıp birim enerji ile daha fazla elektik üretirler, elektikli araçlarda da verim %90 larda olduğu için daha verimli olur muhtemelen. 2 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 4 Mayıs 2023 Paylaş 4 Mayıs 2023 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Teslimat videosunda bazı sıkıntılardan bahsediyorlar. İmobilizer ve birleşim yerlerindeki farklar gibi. En büyük eksik de 3.7 kW lık normal prizden şarj yapan kablonun olmaması, ayfon gibi kutudan şarj aleti çıkmıyor İmmoda sorun yoktu ama 2 anahtarla araca girince ve kurcalayınca kapat aç yapmak zorunda kaldılar. 2 anahtar normalde de sorun çıkarır diyenler vardı ama benim bir deneyimim olmadı elektronik anahtarla. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Mayıs 2023 Paylaş 4 Mayıs 2023 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Yanlış. Elektrik üretilirken motorlar daha verimli devirlerde çalışıp birim enerji ile daha fazla elektik üretirler, elektikli araçlarda da verim %90 larda olduğu için daha verimli olur muhtemelen. Bunu hesapladık. Elektrikli bir araç 50gr/km karbon gibi birşey eğer doğalgazdan/kömürden elde ediliyorsa (hidrokarbondan) enerjisi. Vaktiyle otomotiv kongresine davetliydim beş altı yıl evvel, anlattılar anlattılar bu soruyu sordum kimse bilemedi. Sonra internetteki kaynaklara girdik hesapladık herkes anladı memnun oldu. Çok da sıfır değil yani. Normal benzinli araçlar C sınıfı şu an 99gr/km gibi dolaşıyor görece tasarruflu olanlar biliyorsunuz. 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Mayıs 2023 Paylaş 4 Mayıs 2023 Mehmet Göktürk yazdı: Bunu hesapladık. Elektrikli bir araç 50gr/km karbon gibi birşey evdeki prize kadar olan kayıplar dahil mi hesapta? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Mayıs 2023 Paylaş 4 Mayıs 2023 Murat Sürmeli yazdı: İmmoda sorun yoktu ama 2 anahtarla araca girince ve kurcalayınca kapat aç yapmak zorunda kaldılar. 2 anahtar normalde de sorun çıkarır diyenler vardı ama benim bir deneyimim olmadı elektronik anahtarla. Sorun anahtarsız çalıştırmada çıkabilir.. Anahtar takılan sistemlerde çok yakından okuduğu için bu sorun oluşmaz.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Mayıs 2023 Paylaş 4 Mayıs 2023 Mehmet Göktürk yazdı: bu soruyu sordum kimse bilemedi. ben de bir seminerde emekli siemens ceo suna sordum, dik dik baktı bana hesaplatmadı da Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 4 Mayıs 2023 Paylaş 4 Mayıs 2023 Murat Sürmeli yazdı: İmmoda sorun yoktu ama 2 anahtarla araca girince ve kurcalayınca kapat aç yapmak zorunda kaldılar. 2 anahtar normalde de sorun çıkarır diyenler vardı ama benim bir deneyimim olmadı elektronik anahtarla. Ben de iki anahtarla giriyorum arabaya, anahtarsız çalıştırma var ve daha sorun çıkarmadı. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 4 Mayıs 2023 Paylaş 4 Mayıs 2023 Mahmut Yıldız yazdı: Ben de iki anahtarla giriyorum arabaya, anahtarsız çalıştırma var ve daha sorun çıkarmadı. Akıllı değil sanırım sizin cihaz 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Mayıs 2023 Paylaş 4 Mayıs 2023 kullanıldıkça sorunlar birikitirilir sonra ki makyajda giderilir, ilk defa üretilende bunların olması doğal, milyon km test yapılanlarda bile satışa çıkınca gözden kaçan yerler ortaya çıkıyor otomotivde 3 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 4 Mayıs 2023 Paylaş 4 Mayıs 2023 Murat Sürmeli yazdı: Akıllı değil sanırım sizin cihaz Arabama bunu söyleyemem, kırılır. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Mayıs 2023 Paylaş 4 Mayıs 2023 Çağlar Bayur yazdı: evdeki prize kadar olan kayıplar dahil mi hesapta? çok fazla bir kayıp yok, dediğin şey maliyet. Çağlar Bayur yazdı: ben de bir seminerde emekli siemens ceo suna sordum, dik dik baktı bana hesaplatmadı da Bu senekine gidelim kayıt yaptıralım. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Mayıs 2023 Paylaş 4 Mayıs 2023 Doğan Arşiray yazdı: Bak şimdi sen boş beyaz kağıda okudum kabul ediyorum filan yaz isim soy isim tarih ile imzala kargosunu ödeyip bana yolla ben sana bir adet temin edeceğim. @Servet Aydın Hangi kargoya vereyim? Sani Gerşon yazdı: Bi tane daha alayım diyordun, o sandım ben. Adam bildiğin quick charge oldu. Energizer tavşanı gibi gezer ortada şimdi. Mümkünse kapalı alanda kalmayalım. Önder Özcan yazdı: Elektriği tutmaya çalışan arkadaşı dün gördük feysfukta. Saçlarından kıvılcım çıktı Gülme geldi yazamıy... Çağlar Bayur yazdı: N'alakası var ya gündelik şarzını oldu o Siz üç kişi. Hafta sonu gelsenize bana. Bişey deniycem 1 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Mayıs 2023 Paylaş 4 Mayıs 2023 Servet Aydın yazdı: Siz üç kişi. Hafta sonu gelsenize bana. @Çağlar Bayur @Fatih Keskin Açık davet var arkadaşlar.. Artık bahane aramıza gerek kalmadı.. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Mayıs 2023 Paylaş 4 Mayıs 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: @Çağlar Bayur @Fatih Keskin Açık davet var arkadaşlar.. Artık bahane aramıza gerek kalmadı.. Bi sakin ol sen. Davet edilenler bu yola kellelerini koydu bak, oku yukardaki mesajları. Yok öyle beleşe davet. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Mayıs 2023 Paylaş 4 Mayıs 2023 Önder Özcan yazdı: Bi sakin ol sen. Davet edilenler bu yola kellelerini koydu bak, oku yukardaki mesajları. Yok öyle beleşe davet. Ben işime gelen yeri kesip alıp yorumladım. mahkemeye sunsam delil olur.. Davetliyiz.. o kadar.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Mayıs 2023 Paylaş 4 Mayıs 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: @Çağlar Bayur @Fatih Keskin Açık davet var arkadaşlar.. Artık bahane aramıza gerek kalmadı.. valiz hazırlıyorum yazamadım heyecanlıyım Önder Özcan yazdı: davet. Aaa bi davet daha 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Mayıs 2023 Paylaş 4 Mayıs 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Ben işime gelen yeri kesip alıp yorumladım. mahkemeye sunsam delil olur.. Davetliyiz.. o kadar.. Bu duruma çok uygun 384 adet karikatür var. Ben onları 1 kerede bi paylaşayım. Belki mahkemede fazladan delile ihtiyaç olur. 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Mayıs 2023 Paylaş 4 Mayıs 2023 Mehmet Göktürk yazdı: https://dunyaotomotivkonferansi.com bana 119 sterling verirler ise görüşlerimi bildir$bilirm 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Mayıs 2023 Paylaş 4 Mayıs 2023 bol bol kahve içip masrafı çıkarırsın yemek var mı bilmem varsa fiyat iyi. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts