Metin Uzunoğlu 10 Nisan 2023 Paylaş 10 Nisan 2023 (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: İzledim, izleyince hatırladım. Aklımda simulasyon gibi kalmış, oysa gerçek görüntülermiş. O kadar yalan dolandan sonra insanın inanası gelmiyor bazen. 10 Nisan 2023 tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 Nisan 2023 Paylaş 10 Nisan 2023 Önder Özcan yazdı: Bu kafaya nasıl ulaşıyorsun ya, imrenerek okuyorum Adına meskalin diyorlar. (Beyaz tavşanı izle) Yıllardır reno çöp diyen adamı över hale getirdi, tabi bu çöp olmasını gerçeğini değiştirmedi 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 10 Nisan 2023 Paylaş 10 Nisan 2023 Metin Uzunoğlu yazdı: O kadar yalan dolandan sonra insanın inanası gelmiyor bazen. Doğaldır. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Nisan 2023 Paylaş 10 Nisan 2023 (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: İcon demek istedin sanırım abi ama bişey diyeyim sana 2016 makyajlı clio 4 iconun iç aksam kalitesi 2008 megan 2 privilege nin yanında çok ciddi anlamda düşük kalıyor. Senin vereceğin cevabı da biliyorum 5 te düzeldi diyeceksin de 5 icona da bindim. Dacia göstergeli olanlardı dimi 5 kasalar Sinyal kolları, direksiyondaki kumandalar, kapı içleri, koltuklardaki deri döşemenin dahi alakası yok. Motor iyi kıpır kıpır. 1,6 atmosferik benzinliye göre iyi yani. icon evet ve evet ortak parçalar var, renoda en üst paket neyse onu alacaksın zaten, daçya reno göstergeli olanlar tırt paketler.... clio 4 her açıdan şase olarakta 5 in yanında geride kardeş, ikisi bence ayrı araçlar, bende 5 var diye demiyorum, zaten yarın başka araç başka marka alır geçerim, megan daha üst sınıf bir araç ama dediğim gibi devri bitti, zaten sevmediğim bir araç heleki yenileri, sendeki eski kasa daha bir oturaklı gelirdi bana, on orta konsolu içimi baysada öyeldi, şuanki kasada çirkin ya neyse, meganın malzemelerde ahım şahım değil bu arada, orta sınıf araba işte, verigler adam gibi olsa yüzüne bakmayız bunların, tabii renonun yana 5-6 marka daha ekle yüzüne bakmayacağım. hem neyine bozuluyorsunuz yahu, clio 4 nereden çıktı, 5 te yok hatta, ben dalga geçiyorum, icon donanım diyorum benim araba daha iyimi diyorum, her dediğimi kendi araabamı övmek için söylediği sanan bir kafa var sanırım, bana kafaya bak diyorsunzuda.... togg için kapılar naylon demiş Murat, buna istinaden madem reno ile kıyaslanmış icon kalitesinde olsaymış bari dedim, ne var bunda, icon diye S klass mersomu diyoruz, orta sınıf marka modeller bunlar, burada dalga geçiyorum, hepsinde ortak şeyler var al birini vur ötekine diyorum anlayamadınız sanırım.. togg a gelince, daha aracı göremedim, resimlerden falan anlamaya çalışıyoruz, resimlerden anladığım togg c suvunda orta sınıf ayarında bir araç olduğu, aksini iddaa edecek bir kalite göremiyorum resimlerde, trimlere bakınca görülen bu... Önder Özcan yazdı: Bu kafaya nasıl ulaşıyorsun ya, imrenerek okuyorum hangi kafa, dediğimi nasıl anladın arkadaş, şişe cam dünya markası olmuş baba markalar bile kullanıyor diyorum yanlışmı muhtemelen togg da şişe kullanıyordur diye daha öncede yazdım üstelik, markalar ortak parçalar kullanıyor diyorum, Murat kapı sesi reno diyince bari icon ayarında olsun görüntü joy gibi dedim makara geçtim, ne kafasına ulaşıyorum arkadaş... togg da renoda orta sınıf araçlar sonuçta, yemişim arabasını... 10 Nisan 2023 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 10 Nisan 2023 Paylaş 10 Nisan 2023 Aslında Ali Abi'ye bir tane togg hediye edecekler, ondan sonra gör reklam nasıl yapılır. 1 7 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 Nisan 2023 Paylaş 10 Nisan 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: icon evet ve evet ortak parçalar var, renoda en üst paket neyse onu alacaksın zaten, daçya reno göstergeli olanlar tırt paketler.... clio 4 her açıdan şase olarakta 5 in yanında geride kardeş, ikisi bence ayrı araçlar, bende 5 var diye demiyorum, zaten yarın başka araç başka marka alır geçerim, megan daha üst sınıf bir araç ama dediğim gibi devri bitti, zaten sevmediğim bir araç heleki yenileri, sendeki eski kasa daha bir oturaklı gelirdi bana, on orta konsolu içimi baysada öyeldi, şuanki kasada çirkin ya neyse.... Kızmak bozulmak yok ya. Bence sen yanlış anlıyorsun. Kalitesi iyi dediğin araba megan 2 den 10 gömlek geride diyorum ben sadece. Megan 2 bak bunu atlamayalım. Ben arabaya hiçbir zaman fazla anlam yüklemem, duygusal bağ kurmam. 4 5 ten geride olsun ilerde olsun hiç önemli değil benim için. Über dediğin arabada bi numara yok demek istiyorum. Bu tepkim neden geliyor onu da biliyorsundur. Ben her arabayı kullanır her arabayı severim. 86 fiat 500 üm vardı onun benzin kokusunu verdiği hissiyatı hala unutamıyorum. Skodam vardı ona da bayılırdım. Kusura bakma ama Ali abi bu tip konularda o çöp bu çöp yok şundan başlar bundan biter. Bu tepkimin sebebi sensin. Biri motorunu tanıtır ohoo dersin o bişey mi bu varken??? Ben clioyu hanım seviyor diye aldım yoksa ne işim olur clio ile. Ben kendi kullandığım birşeyi sevmiyorsam yazarım milletin kullandığına ooo bu ne bu bundan başlar şundan başlar olayına girmem. Mercedes e den başlar deyip reno da clio 5 ten deyince komik oluyor biraz. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Nisan 2023 Paylaş 10 Nisan 2023 (düzenlendi) Mahmut Yıldız yazdı: Aslında Ali Abi'ye bir tane togg hediye edecekler, ondan sonra gör reklam nasıl yapılır. direk satarım saniye beklemem emin olabilirsin, tur bile atmam teslim almadan nakte çeviririm.... o parayı katlarım hele şu ortamda süperde olur... 10 Nisan 2023 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Nisan 2023 Paylaş 10 Nisan 2023 (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Kızmak bozulmak yok ya. Bence sen yanlış anlıyorsun. Kalitesi iyi dediğin araba megan 2 den 10 gömlek geride diyorum ben sadece. Megan 2 bak bunu atlamayalım. Ben arabaya hiçbir zaman fazla anlam yüklemem, duygusal bağ kurmam. 4 5 ten geride olsun ilerde olsun hiç önemli değil benim için. Über dediğin arabada bi numara yok demek istiyorum. Bu tepkim neden geliyor onu da biliyorsundur. Ben her arabayı kullanır her arabayı severim. 86 fiat 500 üm vardı onun benzin kokusunu verdiği hissiyatı hala unutamıyorum. Skodam vardı ona da bayılırdım. Kusura bakma ama Ali abi bu tip konularda o çöp bu çöp yok şundan başlar bundan biter. Bu tepkimin sebebi sensin. Biri motorunu tanıtır ohoo dersin o bişey mi bu varken??? Ben clioyu hanım seviyor diye aldım yoksa ne işim olur clio ile. Ben kendi kullandığım birşeyi sevmiyorsam yazarım milletin kullandığına ooo bu ne bu bundan başlar şundan başlar olayına girmem. Mercedes e den başlar deyip reno da clio 5 ten deyince komik oluyor biraz. kardeş ben dalga geçtim sen nerelere geldin, banane megandan clio 4 ten, megandan kötüdür yada daha iyidirmi dedim clio 4-5 için, sen açtın şuan bu konuyu, o çöp bu çöp nerede dedim neye demişim çöp diye.... başlar bitere gelince, aynen öyle, başlar biter dediğim merso bmw gibi gerçekten bir önemi olan marklaların ruhunu yansıtan modellerinin belli bir eşiği geçmiş modelleri içindi, hala aynını derim bmw 5 ten merso e dan volco s 60 dan başlar gibi... renoya gelince, reno kendi içinde clio 5 ten başlar evet emin ol, çünki reno ulaştığı en üst seri araba üretme bilgisine (bilgi dikkat araba demiyorum) vs. şuan bu modelle devam ediyor, sonrada captur geliyor, megan talisman eski teknoloji, yani renonun geldiği şuanki gelişme seviyesine göre böyle, bunu daha öncede yazmıştım okumadın sanırım, hatta bunu diye renonun ceo su.... dahada ilerisi elektrikli megan yada gelecek olan australe gibi modeller, onlar geldiği andada reno elektrikli megandan başlar diyeceğim zaten.... bu demek değildirki clio 5 deli arabadır talisman yanında hikayedir, alakası bile yok, tabiki talismanı tercih ederim ama motor şanzımanı aynı olan araçlar bunlar bunuda eklerim, ben başka şey anlatıyorum bunu model övmek gibi algılama, dediğim gibi vergiler düzgün olsa reno fiat vs. yüzüne bakmam, ne yazıkki memlektin hali ortada buda ayrı konu... ille clio5 için birşeyler yaz dersende şunu yazayım, sınıfı içinde en üst paket motor falan olarak alacaksın ama, bu durumda ilk 3 te yer alan bir model bence, ama süperde değil, bazı eksikleri var fazla olan yanlarıda var diğer markalara göre, diğer markalarında 5 e göre daha iyi ve kötü yanları var, genel olarak baktığımda skor olarak ilk 3 te olan orta sınıf bir araç. Alma sebeblerimide yazayım tekrardan,ilki bu şekilde denk gelmesi, aldığım anda başka araç bulamamam bayilerde, bu hem yeni nesil bir araçtı ekleyebildiğim herşeyide ekledim izin verdikleri kadarını, bulduklarımda bunda daha geride daha yenilenmemiş eski modeller olması idi, ne vw ne fiat ne seat model getirmemişti 2020 ekim kasım ayları hatırla, aylar hata 1-2 sene sonra çıktılar piyasaya, mesela 208 corsa gibileri, birtek fiesta vardı yeni oda bulunmuyordu, halada baktığımda daha iyi yönleri ağır basan diyeceğim bir model yok gibi, tabii bu seviyede orta sınıf markalar içinde, daha üst markalarada para yetmiyordu, clio5 i övüyor diyorsanız böyle övüyorum, haa para yetseydi kesinlikle en üst paket herşeyi olacak bir Ford Puma alırdım bunuda yazayım, neyse şuandada bu sınıftaki en iyi motor şanzımana sahip en güçlü araçların başında geliyor durum bu, yarın daha iyisi gelir o daha iyide derim, bu kadarda basit. 10 Nisan 2023 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Önder Özcan 10 Nisan 2023 Paylaş 10 Nisan 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: hangi kafa, dediğimi nasıl anladın arkadaş, şişe cam dünya markası olmuş baba markalar bile kullanıyor diyorum yanlışmı muhtemelen togg da şişe kullanıyordur diye daha öncede yazdım üstelik, markalar ortak parçalar kullanıyor diyorum, Murat kapı sesi reno diyince bari icon ayarında olsun görüntü joy gibi dedim makara geçtim, ne kafasına ulaşıyorum arkadaş... togg da renoda orta sınıf araçlar sonuçta, yemişim arabasını... Şişecama bişey dediğim yok kardeşş, Togg'u mercedesi bmw yi renoyu nissanı harmanlamışsın, Togg'u görmeden malzeme kalitesini anlamışsın. O güldürdü beni 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Nisan 2023 Paylaş 10 Nisan 2023 (düzenlendi) Önder Özcan yazdı: Şişecama bişey dediğim yok kardeşş, Togg'u mercedesi bmw yi renoyu nissanı harmanlamışsın, Togg'u görmeden malzeme kalitesini anlamışsın. O güldürdü beni hepsi ortak iş çeviriyor diyorum yani.. malzeme kalitesini resimden kısmen anlıyorum, araç zaten orta sınıf, malzeme kaliteside bu ayarda olacaktır zaten, bunda anlamakla ilgili bir durum yok, mal ortada zaten, senin beklentin neydi premium kalitemi 10 Nisan 2023 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 Nisan 2023 Paylaş 10 Nisan 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: renoya gelince, reno kendi içinde clio 5 ten başlar evet emin ol, çünki reno ulaştığı en üst seri araba üretme bilgisine (bilgi dikkat araba demiyorum) vs. şuan bu modelle devam ediyor, sonrada captur geliyor, megan talisman eski teknoloji, yani renonun geldiği şuanki gelişme seviyesine göre böyle, bunu daha öncede yazmıştım okumadın sanırım, hatta bunu diye renonun ceo su.... dahada ilerisi elektrikli megan yada gelecek olan australe gibi modeller, onlar geldiği andada reno elektrikli megandan başlar diyeceğim zaten.... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Nisan 2023 Paylaş 10 Nisan 2023 Metin Uzunoğlu yazdı: O kadar yalan dolandan sonra insanın inanası gelmiyor bazen. Trollerden nefret ediyorum.. Hangi tarafın trolü olursa olsun.. Doğru bilgiye erişemez olduk.. 6 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Nisan 2023 Paylaş 10 Nisan 2023 İlkay Başaran yazdı: yanlış olmasın neyse sanada bir 4x4 togğ alırız olur biter... tabii 2 sene sonra anca... 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 10 Nisan 2023 Paylaş 10 Nisan 2023 bugun siyah togg bakan arabasi gordum. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 10 Nisan 2023 Paylaş 10 Nisan 2023 Doğan Arşiray yazdı: bugun siyah togg bakan arabasi gordum. Ben de kırmızı bakan arabası gördüm :)) 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Nisan 2023 Paylaş 10 Nisan 2023 Sani Gerşon yazdı: E bunlar doğru ama. Fabrika var, içi boş. Sanırım 1 ya da 2 bant aktif. Koca fabrika öylesine duruyor. Çok pahalı. Rakibine göre ucuz da değil. Biraz daha koyunca Tesla alınıyor. Yerli değil. %55 sanırım yerlilik oranı. Pilot Car'ı inceleyin, yerlilik oranı %90 olmalı. Yılda 200bşn üretince dolar taşar fabrika🍆 Mehmet Ozyurek yazdı: Bir anda başlayıp otomobil üretmek kolay değil. Nasıl başardılar ben hala ona hayret ediyorum. Kaportacıya boyasız göçük düzeltme yaptırdım.. inanmadım boya kalınlığını ölçtüm.. Bu kadar kısa sürede bir otomobilin üretildiğini de bantta görmek istiyorum. Robotların kaynak yapışlarını görmek istiyorum.. Kasanın boya kazanlarına daldırılışını izlemek istiyorum. Ayrıca, herhangi bir arge yok mu, test merkezi yok mu? Çok şaapma Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Nisan 2023 Paylaş 10 Nisan 2023 Servet Aydın yazdı: Yılda 200bşn üretince dolar taşar fabrika🍆 İnşallah, temennimiz bu yönde. O kadar para harcandı, geri dönüşü güzel olur inşallah. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Nisan 2023 Paylaş 10 Nisan 2023 Doğan Arşiray yazdı: bugun siyah togg bakan arabasi gordum. siyah değil, gemlik deniyor o renge Sani Gerşon yazdı: İnşallah, temennimiz bu yönde. O kadar para harcandı, geri dönüşü güzel olur inşallah. borsaya mı girdi şirket? 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 10 Nisan 2023 Paylaş 10 Nisan 2023 Çağlar Bayur yazdı: siyah değil, gemlik deniyor o renge Sani Gerşon yazdı: siyaha en yakın renk oltu diye biliyorum. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 10 Nisan 2023 Paylaş 10 Nisan 2023 Forumda ilk kim konusunu açacak acaba merak ediyorum. Bir de ileride kabak çekirdeği sarısı, türbe yeşili(passatta vardı ve çok güzeldi) gibi renkler de olacak mı acaba 🤓 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 10 Nisan 2023 Paylaş 10 Nisan 2023 Emre Şimşek yazdı: türbe yeşili Otomobil tarihinde yeşilin tonunun en tutturulduğu araba budur. Boya kodunu kopyala yapıştır direkt. Bir de şu an aklıma takılan bir husus var. İçten yanmalılarda hareketli aksamların yorgunluğu nedenli motorda kilometreye bakıyoruz. Elektrikli araçta bu nasıl oluyor ? Pilleri özdeş elektrikli 100bin km Kullanılmış ile hiç kullanılmamış 2 araba arasında bir performans farkı var mı ? Pillerin ömrü 10 sene diye biliyorum ama çok kullanılırsa cep telefonu gibi şarj yüzdeği 85'e geldiği zaman atıp yenisini mi alacağız ? 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 10 Nisan 2023 Paylaş 10 Nisan 2023 Çağrı Alaf yazdı: Otomobil tarihinde yeşilin tonunun en tutturulduğu araba budur. Boya kodunu kopyala yapıştır direkt. Bir de şu an aklıma takılan bir husus var. İçten yanmalılarda hareketli aksamların yorgunluğu nedenli motorda kilometreye bakıyoruz. Elektrikli araçta bu nasıl oluyor ? Pilleri özdeş elektrikli 100bin km Kullanılmış ile hiç kullanılmamış 2 araba arasında bir performans farkı var mı ? Pillerin ömrü 10 sene diye biliyorum ama çok kullanılırsa cep telefonu gibi şarj yüzdeği 85'e geldiği zaman atıp yenisini mi alacağız ? Ayfonumun pili %80’e düştü 300 liraya değiştirttim. Arabanın da pili illaki değişiyordur. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Nisan 2023 Paylaş 10 Nisan 2023 Çağrı Alaf yazdı: Elektrikli araçta bu nasıl oluyor ? Pilleri özdeş elektrikli 100bin km Kullanılmış ile hiç kullanılmamış 2 araba arasında bir performans farkı var mı ? Elektrik motorlu forkliftlerle ilgilenen @Servet Aydın cevabı en iyi bilenimizdir. Benim bildiğim kadarıyla, pil değiştir, alet ilk günkü performansına geri geliyor. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Nisan 2023 Paylaş 10 Nisan 2023 Sani Gerşon yazdı: Elektrik motorlu forkliftlerle ilgilenen @Servet Aydın cevabı en iyi bilenimizdir. Benim bildiğim kadarıyla, pil değiştir, alet ilk günkü performansına geri geliyor. Doğru. Uzun vadede sürücü içindeki kondansatör değişimi gerekebilir. Ancak bu süre 10-20 yıl. Sani Gerşon yazdı: İnşallah, temennimiz bu yönde. O kadar para harcandı, geri dönüşü güzel olur inşallah. Uzun vadede döner mutlaka. Amerikan gibi 100yıllık düşünmek lazım 5 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 Nisan 2023 Paylaş 11 Nisan 2023 Servet Aydın yazdı: Doğru. Uzun vadede sürücü içindeki kondansatör değişimi gerekebilir. Ancak bu süre 10-20 yıl. Benim içimde kondansatör falan yok. Sizde varsa bilemem tabi 2 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts