Çağlar Bayur 8 Nisan 2023 Paylaş 8 Nisan 2023 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Kapasite yavaş yavaş artacak dediklerine göre. Mart Nisan da aylık 170 adet üretim falan okumuştum bir yerlerde. Mart: 170 adet Nisan: 170 adet Mayıs: 1370 adet Haziran: 1541 adet Temmuz: 3140 adet Ağustos: 4430 adet Eylül: 4310 adet Ekim: 4520 adet Kasım: 4520 adet Aralık: 4330 adet Kaynak kaynağın editörüne baktım, sonra sayfayı usulca kapadım Ahmet İhsan Akşen yazdı: Haziran: 1541 adet Temmuz: 3140 adet Ağustos: 4430 adet mesela dünyada kapasiteyi 3 ayda %300 artıran ütü fabrikası bile olmaz, fiziğe aykırı, 40 yıllık fabrikanın yarısı tadilattarıdr falan o ayrı Selçuk Bakış yazdı: 100Bin başvuru var ama 1 haftada %30 getiri de var ama Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 8 Nisan 2023 Paylaş 8 Nisan 2023 Çağlar Bayur yazdı: 1 haftada %30 getiri de var ama Sırrı bozmasak 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 8 Nisan 2023 Paylaş 8 Nisan 2023 Ali Gök yazdı: Çok pahalı millet alamaz kısmı hala gerçek 🤣 Hangi millet, bayi kapılarını kıran, sıraları patlatan mı, yoksa et balık kurumu sırasına giren mi 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 8 Nisan 2023 Paylaş 8 Nisan 2023 90 milyonluk ulkedenin %2 si alabiliyordl diye sevinmek mi lazım🤣 Yorum bağlantısı
Ali Gök 8 Nisan 2023 Paylaş 8 Nisan 2023 Tog da değil konu esasen ülkede herhangi bir arabayı alabilecek çok az insan var artık eskisi gibi okul bitsin 1 sene çalış çek bı kredi başla ödemeye araba sahibi ol diye bir konu kalmadı 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Nisan 2023 Paylaş 8 Nisan 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: şimdi full kaskoda orjinal parça dersek nasıl olucak fiyat Emmi, orjinal parça derken neler nereden geliyor mesela? Kasklar genelde hep orijinal parça zaten Ali. Kasko şirketleri tedarik ediyor, genelde anlaşmalı parçacılardan temin ediyorlar.. Togg da nasıl oalcak bilmiyorum.. Bu arada Togg ismi henüz tescil edilememiş galiba. Öyle dedikodular duyuyorum. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Nisan 2023 Paylaş 8 Nisan 2023 Bugün eve dönerken bostancı sahil yolunda togg gördüm sarı plakaydı içindekine dikkat edemedim ama gürcan karakaş olabilir. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Nisan 2023 Paylaş 8 Nisan 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Kasklar genelde hep orijinal parça zaten Ali. Kasko şirketleri tedarik ediyor, genelde anlaşmalı parçacılardan temin ediyorlar.. Togg da nasıl oalcak bilmiyorum.. Bu arada Togg ismi henüz tescil edilememiş galiba. Öyle dedikodular duyuyorum. zaten edilmesin. Togg kötü bir isim. Şöyle ribella, bold pilot falan olsun Olmadı asena alfa olur. O da olmadı anka huma gibi mitolojik olsun. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Nisan 2023 Paylaş 9 Nisan 2023 Togg açın halinden anlamaz. Tansu Kalafatoğlu yazdı: zaten edilmesin. Togg kötü bir isim. Şöyle ribella, bold pilot falan olsun Olmadı asena alfa olur. O da olmadı anka huma gibi mitolojik olsun. Türk ismi koymazlar deli misin Esmanur anca olur 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Nisan 2023 Paylaş 9 Nisan 2023 Selim Bilgin yazdı: Sırayla, - Fabrika var ama içi boş - Çok pahalı, millet alamaz - Buna yerli mi denir E bunlar doğru ama. Fabrika var, içi boş. Sanırım 1 ya da 2 bant aktif. Koca fabrika öylesine duruyor. Çok pahalı. Rakibine göre ucuz da değil. Biraz daha koyunca Tesla alınıyor. Yerli değil. %55 sanırım yerlilik oranı. Pilot Car'ı inceleyin, yerlilik oranı %90 olmalı. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Nisan 2023 Paylaş 10 Nisan 2023 Bir anda başlayıp otomobil üretmek kolay değil. Nasıl başardılar ben hala ona hayret ediyorum. Kaportacıya boyasız göçük düzeltme yaptırdım.. inanmadım boya kalınlığını ölçtüm.. Bu kadar kısa sürede bir otomobilin üretildiğini de bantta görmek istiyorum. Robotların kaynak yapışlarını görmek istiyorum.. Kasanın boya kazanlarına daldırılışını izlemek istiyorum. Ayrıca, herhangi bir arge yok mu, test merkezi yok mu? 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 10 Nisan 2023 Paylaş 10 Nisan 2023 Sani Gerşon yazdı: E bunlar doğru ama. Fabrika var, içi boş. Sanırım 1 ya da 2 bant aktif. Koca fabrika öylesine duruyor. Çok pahalı. Rakibine göre ucuz da değil. Biraz daha koyunca Tesla alınıyor. Yerli değil. %55 sanırım yerlilik oranı. Pilot Car'ı inceleyin, yerlilik oranı %90 olmalı. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 10 Nisan 2023 Paylaş 10 Nisan 2023 Sani Gerşon yazdı: E bunlar doğru ama. Fabrika var, içi boş. Sanırım 1 ya da 2 bant aktif. Koca fabrika öylesine duruyor. Çok pahalı. Rakibine göre ucuz da değil. Biraz daha koyunca Tesla alınıyor. Yerli değil. %55 sanırım yerlilik oranı. Pilot Car'ı inceleyin, yerlilik oranı %90 olmalı. Çip krizi var birader bantlar çalışamıyor.. Ben mesela sedan modeli satışa sunulsun diye bekliyorum. Almayacağım ama bekliyorum.. Sanayide dükkan bakmaya başladım, toggcu serkan, her türlü togg motor akü kaporta çıkma yedekleri ltd.şti. diye.. 5 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Nisan 2023 Paylaş 10 Nisan 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Kasklar genelde hep orijinal parça zaten Ali. Kasko şirketleri tedarik ediyor, genelde anlaşmalı parçacılardan temin ediyorlar.. Togg da nasıl oalcak bilmiyorum.. Bu arada Togg ismi henüz tescil edilememiş galiba. Öyle dedikodular duyuyorum. yurtdışında bir Türk giyim firması adına tescilliymiş diye okuduydum bende, bakalım nasıl gidecek bu iş.... Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 10 Nisan 2023 Paylaş 10 Nisan 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Kasklar genelde hep orijinal parça zaten Ali. Kasko şirketleri tedarik ediyor, genelde anlaşmalı parçacılardan temin ediyorlar.. Togg da nasıl oalcak bilmiyorum.. Togg kolay tabiti. Nakit alabiliyormuyuz? 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Nisan 2023 Paylaş 10 Nisan 2023 (düzenlendi) Mert Gülkokan yazdı: Youtube da 22 dklık video var tüm süreç gösteriliyor video yayınlanalı çok uzun süre oldu bu zamana kadar izlememen garip geldi bana Mert zaten o video sınırlı sayıda parçanın hatta bazı parçalar o şekilde yerde kutuda falanda olmaz, montajından ibaret, seri üretim değil, acemice ve normal fabrikada yani hazır fabrikada olmayacak şekilde montaj aşamalarını gösteriyor, kısaca deneme montajı izliyorsun 22 dakika, seri üretim yok ve şu aşamada olamazda... bana sac aksamı basan preslerin binlerce parça hazırldığı, sac rulalarının stok sahasında yığıldığı, parça depolarının dolu olduğu yerleri göstersinler, daha sonrada sadece 1 günlük vardiyada 300-400 aracı üretip parkettikleri sahayı göstersinler, deneme montajını değil.. en az 2 sene var gibi gözüküyor bunların olmasına, oda bir sorun çıkmazsa... İnşallah olurda diğer yerli araçlarımız arasına yerli bir markaya sahip bir yerli araç daha sokarız, bekliyoruz bakalım. 10 Nisan 2023 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 10 Nisan 2023 Paylaş 10 Nisan 2023 şu elektrikli arabalar ucuzlasa da birtane dizel w222 alabilsek... 4 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Nisan 2023 Paylaş 10 Nisan 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Bir anda başlayıp otomobil üretmek kolay değil. Nasıl başardılar ben hala ona hayret ediyorum. Kaportacıya boyasız göçük düzeltme yaptırdım.. inanmadım boya kalınlığını ölçtüm.. Bu kadar kısa sürede bir otomobilin üretildiğini de bantta görmek istiyorum. Robotların kaynak yapışlarını görmek istiyorum.. Kasanın boya kazanlarına daldırılışını izlemek istiyorum. Ayrıca, herhangi bir arge yok mu, test merkezi yok mu? Bunlar mevcut. Bilgi büyük ölçüde bizden değil. Kaçırdığınız nokta bu. Ama zamanla öğrenilir. Önemli ölçüde EDAG ile yüründü. İnceleyin: https://www.edag.com/en/ Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 10 Nisan 2023 Paylaş 10 Nisan 2023 Camı Şişecam mış. Sesi güzeldi. İçi güzel. Kapılar naylonunki gibi. Güzel gözüküyor alet. Ama kalite çok yüksek değil aksesuarlarda. 9 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Nisan 2023 Paylaş 10 Nisan 2023 (düzenlendi) Murat Sürmeli yazdı: Camı Şişecam mış. Sesi güzeldi. İçi güzel. Kapılar naylonunki gibi. Güzel gözüküyor alet. Ama kalite çok yüksek değil aksesuarlarda. tahmin ettiğim gibi, dünya markası Şişe, bmw bile şişe kullanıyor, bmw reno ikilisi aynı alman şanzımanı , mersoda nissan malı reno ve kendi destekli motoru kullanıyor, kapı sesinin naylon olması iyi birşey anlayacağın togğ da oldu sana renoğğ, yalnız görüntüye bakarsan bir icon kalitesi yok henüz, bu joy donanım Toğğ sanırım her ikiside Türk Malı. 10 Nisan 2023 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 Nisan 2023 Paylaş 10 Nisan 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: tahmin ettiğim gibi, dünya markası Şişe, bmw bile şişe kullanıyor, bmw reno ikilisi aynı alman şanzımanı , mersoda nissan malı reno ve kendi destekli motoru kullanıyor, kapı sesinin naylon olması iyi birşey anlayacağın togğ da oldu sana renoğğ, yalnız görüntüye bakarsan bir cion kalitesi yok henüz, bu joy donanım Toğğ sanırım her ikiside Türk Malı. İcon demek istedin sanırım abi ama bişey diyeyim sana 2016 makyajlı clio 4 iconun iç aksam kalitesi 2008 megan 2 privilege nin yanında çok ciddi anlamda düşük kalıyor. Senin vereceğin cevabı da biliyorum 5 te düzeldi diyeceksin de 5 icona da bindim. Dacia göstergeli olanlardı dimi 5 kasalar Sinyal kolları, direksiyondaki kumandalar, kapı içleri, koltuklardaki deri döşemenin dahi alakası yok. Motor iyi kıpır kıpır. 1,6 atmosferik benzinliye göre iyi yani. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Nisan 2023 Paylaş 10 Nisan 2023 Mert Gülkokan yazdı: Youtube da 22 dklık video var tüm süreç gösteriliyor video yayınlanalı çok uzun süre oldu bu zamana kadar izlememen garip geldi bana İzledim, izleyince hatırladım. Aklımda simulasyon gibi kalmış, oysa gerçek görüntülermiş. 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 10 Nisan 2023 Paylaş 10 Nisan 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: tahmin ettiğim gibi, dünya markası Şişe, bmw bile şişe kullanıyor, bmw reno ikilisi aynı alman şanzımanı , mersoda nissan malı reno ve kendi destekli motoru kullanıyor, kapı sesinin naylon olması iyi birşey anlayacağın togğ da oldu sana renoğğ, yalnız görüntüye bakarsan bir cion kalitesi yok henüz, bu joy donanım Toğğ sanırım her ikiside Türk Malı. Bu kafaya nasıl ulaşıyorsun ya, imrenerek okuyorum 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts