Murat Sürmeli 7 Nisan 2023 Paylaş 7 Nisan 2023 Çağlar Bayur yazdı: c5 giderse teslime kadar araba omayacak mı? Taksi + metro Çocuğun servisi için taksi, bizler metroya alıştık zaten 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Nisan 2023 Paylaş 7 Nisan 2023 kurada çıkanların sıra no su falan var mı? yani mesela yarın app ten mesaj gelince hadi gel sıra sende mi diyorlar? 3 -5 gün ödeme süresi nasıl ? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 Nisan 2023 Paylaş 7 Nisan 2023 Çağlar Bayur yazdı: 300000 derken? 4 adet kredi mi olacak anlamadım? Eski arabanı 700 e okutup 300 kredi al diyor. Hiç araban yok ve fakirsen 30 yaşında şahin alıyorsun. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Nisan 2023 Paylaş 7 Nisan 2023 Mehmet Göktürk yazdı: 30 yaşında şahin alıyorsun. 100e alsam 150 harcsam 250 e tam façalı etiketli arabam olur ömürlük şahan iyidir hocam doğana da dönüşür 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Nisan 2023 Paylaş 7 Nisan 2023 Yılda 20 bin araba demek günde 55 araba demek. Şimdiye kadar 300-400 tane teslim edilmiş olması lazımdı Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 7 Nisan 2023 Paylaş 7 Nisan 2023 Çağlar Bayur yazdı: kurada çıkanların sıra no su falan var mı? yani mesela yarın app ten mesaj gelince hadi gel sıra sende mi diyorlar? 3 -5 gün ödeme süresi nasıl ? Benimkisi 5bin küsur, daha var ama kredi alternatifleri deniyorum, araç da satılsa iyi olacak Yorum bağlantısı
Ali Gök 7 Nisan 2023 Paylaş 7 Nisan 2023 benim kayınbabaya çıkmış bilmiyorum modelinide pahalı tipi çıkmış uzun menzilli heralde çok mutlu 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Nisan 2023 Paylaş 7 Nisan 2023 ben bi bakayım.. bu togun kaskosu ne kadar çıkıyor.. Motor numarası olacak mı bunların ? 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 7 Nisan 2023 Paylaş 7 Nisan 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: ben bi bakayım.. bu togun kaskosu ne kadar çıkıyor.. plakası 34 EE olana bakma abi sıkıntı çıkabilir yetkili servis klozu seçmek isteyince nere çıkar acaba 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Nisan 2023 Paylaş 7 Nisan 2023 Togg için prim hesaplama tablosu henüz oluşturulmamış.. Aracı seçince de benzinli görünüyor. Ali Gök yazdı: yetkili servis klozu seçmek isteyince nere çıkar acaba Gebze çıkarsa şaşırmam.. Ama muhtemelen fabrika çıkar.. bakayım.. Listede yok henüz. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Nisan 2023 Paylaş 7 Nisan 2023 şimdi full kaskoda orjinal parça dersek nasıl olucak fiyat Emmi, orjinal parça derken neler nereden geliyor mesela? Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 7 Nisan 2023 Paylaş 7 Nisan 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: şimdi full kaskoda orjinal parça dersek nasıl olucak fiyat Emmi, orjinal parça derken neler nereden geliyor mesela? Motor Bosch, yetkili servis Bosch sanırım Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Nisan 2023 Paylaş 7 Nisan 2023 Murat Sürmeli yazdı: Motor Bosch, yetkili servis Bosch sanırım arabanın %51 yerli deniyor, yerli kısımlarını merak ettim aslında... şuan bizde montajlanacak araçların durumunu biliyormusun peki, yerli kısmı üretimi gerçekten varmı yada başladımı yoksa tamamen dışardan gelen parçalarla montajmı? Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 7 Nisan 2023 Paylaş 7 Nisan 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: arabanın %51 yerli deniyor, yerli kısımlarını merak ettim aslında... şuan bizde montajlanacak araçların durumunu biliyormusun peki, yerli kısmı üretimi gerçekten varmı yada başladımı yoksa tamamen dışardan gelen parçalarla montajmı? Bilemiyorum hocam ama Teslanın da bazı ekipmanları yerli Yan sanayi dediğimiz kısımda iyi bir yerdeyiz aslında. Para eden yerlerde yokuz ne yazık ki 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Nisan 2023 Paylaş 8 Nisan 2023 Bugün teslimat videosu izledim yayınladıkları . 3 mini tır, 20-30 araç belki. Kaplamaları da yok. Yolda taş, böcek kime ne Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Nisan 2023 Paylaş 8 Nisan 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: şimdi full kaskoda orjinal parça dersek nasıl olucak fiyat Emmi, orjinal parça derken neler nereden geliyor mesela? aldın da şarj ettin de kullanıp kaza yapması kaldı? 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Nisan 2023 Paylaş 8 Nisan 2023 Çağlar Bayur yazdı: aldın da şarj ettin de kullanıp kaza yapması kaldı? oda doğruya, 2 sene sonra durumuna bakacağımız şey için şimdiden kasko düşünmek olmadı tabii... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Nisan 2023 Paylaş 8 Nisan 2023 (düzenlendi) Ali Gök yazdı: Camlar olimpiami acaba🤣 şişe, dışardan gelen yada burada üretilen yerli arabalarda bile öyle, hem daha iyiya hem yerli hemde orjinal cam klozu ucuz olur, bekleme yapmayız, bu arada farkında olmadan en yerli kısmınıda bulduk farkındamısın 8 Nisan 2023 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Nisan 2023 Paylaş 8 Nisan 2023 Yerli kısmına neden bu kadar takılıyorsunuz? Bugün yabancı olan kopyalanıp geliştirip yerli yapılır. Önemli olan yola girebilmekti. Bir üretim tesisi ve ekibi kurabilmekti. Hatta ondan sonra sadece yazılım ve materyal bilgisi bizde olsa yeter. Ürünü istersek etiyopyaya ürettiririz. 5 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 8 Nisan 2023 Paylaş 8 Nisan 2023 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yılda 20 bin araba demek günde 55 araba demek. Şimdiye kadar 300-400 tane teslim edilmiş olması lazımdı Kapasite yavaş yavaş artacak dediklerine göre. Mart Nisan da aylık 170 adet üretim falan okumuştum bir yerlerde. Mart: 170 adet Nisan: 170 adet Mayıs: 1370 adet Haziran: 1541 adet Temmuz: 3140 adet Ağustos: 4430 adet Eylül: 4310 adet Ekim: 4520 adet Kasım: 4520 adet Aralık: 4330 adet Kaynak 8 Nisan 2023 tarihinde Ahmet İhsan Akşen tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 8 Nisan 2023 Paylaş 8 Nisan 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yerli kısmına neden bu kadar takılıyorsunuz? Bugün yabancı olan kopyalanıp geliştirip yerli yapılır. Önemli olan yola girebilmekti. Bir üretim tesisi ve ekibi kurabilmekti. Hatta ondan sonra sadece yazılım ve materyal bilgisi bizde olsa yeter. Ürünü istersek etiyopyaya ürettiririz. Sırayla, - Yapamazlar - Fabrika var ama içi boş - Arabalar maket - Sadece 3 tane yapmışlar - Çok pahalı, millet alamaz - Buna yerli mi denir - Çabuk bozulur vs. vs. 8 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 8 Nisan 2023 Paylaş 8 Nisan 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yerli kısmına neden bu kadar takılıyorsunuz? Bugün yabancı olan kopyalanıp geliştirip yerli yapılır. Önemli olan yola girebilmekti. Bir üretim tesisi ve ekibi kurabilmekti. Hatta ondan sonra sadece yazılım ve materyal bilgisi bizde olsa yeter. Ürünü istersek etiyopyaya ürettiririz. Bos yorumlar. Yerlilik orani daha fazla olsa satis daha az olurdu kesin. Malum hicbirsey dogru orantili degil orda 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 8 Nisan 2023 Paylaş 8 Nisan 2023 Selim Bilgin yazdı: Sırayla, - Yapamazlar - Fabrika var ama içi boş - Arabalar maket - Sadece 3 tane yapmışlar - Çok pahalı, millet alamaz - Buna yerli mi denir - Çabuk bozulur vs. vs. Çok pahalı millet alamaz kısmı hala gerçek 🤣 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 8 Nisan 2023 Paylaş 8 Nisan 2023 Ali Gök yazdı: Çok pahalı millet alamaz kısmı hala gerçek 🤣 100Bin başvuru var ama Yorum bağlantısı
Recommended Posts