İçeriğe Yönlendir

TOGG Konusu

Süleyman Can

Recommended Posts

Tamer Topaç
Köksal Yılmaz yazdı:

Ben her kasaba gittiğimde farklı fiyatla alışveriş yapıyorum, normal abi :) 

Zaten varlıklı birine benziyordunuz :nargile:.

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Çağlar Bayur yazdı:

bikaç yardımcı tahsis edildi diye kıyemti kopardılar, vergilerimiz boş yere harcanıyor diye, bildiğim kadarı ile hala eski audisine binmekte. hala espeski ceketi giyiyormuş markete giderken

teslimler hangi bayilerden

itibar böyle olur :rolleyes:     

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Erdem Doğan yazdı:

2024 itibariyle lafı önemli, dediğim gibi, 2024 en erken zurnanın zırt deme anı...

2023 itibariyle 20 bin aracın üretim süresi yaklaşık 1.5 ay, hadi bilemedin 3 ay olsun abartıyım, geri kalan aylarda ne olacak?

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Tamer Topaç yazdı:

Zaten varlıklı birine benziyordunuz :nargile:.

Bordro hala çıkmadı, ne kadar varlıklıyım ben de bilmiyorum :D 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Erdem Doğan
Ali Cihangiroğlu yazdı:

2024 itibariyle lafı önemli, dediğim gibi, 2024 en erken zurnanın zırt deme anı...

2023 itibariyle 20 bin aracın üretim süresi yaklaşık 1.5 ay, hadi bilemedin 3 ay olsun abartıyım, geri kalan aylarda ne olacak?

Yurtdisi icin üretirler belki. Yada üretir bekletir 2024 olarak satar. 6 ay oturup cekirdek citleyecek hali koca fabrikanin. 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Erdem Doğan yazdı:

Yurtdisi icin üretirler belki. Yada üretir bekletir 2024 olarak satar. 6 ay oturup cekirdek citleyecek hali koca fabrikanin. 

yurt dışı için üretmezler, 2024 den önce olmaz anladığım kadarıyla, yurtiçi için üretseler 2024 de asil listeye giremeyenler içinde üretirlerdi değilmi, unutma bu fabrikanın yıllık üretim kapasitesi 175 bin araç, neyse neden niçine gerek yok, dediğin gibi olsun, izleyelim görelim...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Erdem Doğan
Ali Cihangiroğlu yazdı:

yurt dışı için üretmezler, 2024 den önce olmaz anladığım kadarıyla, yurtiçi için üretseler 2024 de asil listeye giremeyenler içinde üretirlerdi değilmi, unutma bu fabrikanın yıllık üretim kapasitesi 175 bin araç, neyse neden niçine gerek yok, dediğin gibi olsun, izleyelim görelim...

Çabi olmaz demeden inanmam

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Ben de bunu diyordum işte. 60 bin kapora gibi. Teslimat uzadıkça bu paranın değeri düşecek. 

Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar

Bize de çıkmadı maalesef... Çıkanlar güzel günlerde kullansın... :) Bu araca ben sahip olduğumda değil, ciddi ihracat yaptıklarında daha mutlu olacağım gerçekten. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Önder Özcan yazdı:

Arkadaşlar ne güne duruyor, isteseydin (emmiden)

östösöydön ömmödön :bambam:

• Teşekkür 1
  • Mutlu 6
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Ben de bunu diyordum işte. 60 bin kapora gibi. Teslimat uzadıkça bu paranın değeri düşecek. 

onlar teknik şeyler konu ile ilgisi yok

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen
Sani Gerşon yazdı:

Bir dökümanı var mı acaba, bilelim bilgilenelim.

400 V da 250 kW, 900 V da 

500 kW a kadar hazır. Destekleyen Tesla şuan yok bildiğim kadarıyla 900V u.

https://www.google.com/amp/s/insideevs.com.tr/news/655633/ilk-tesla-v4-supercharger-cihazlari/amp/

https://www.tesla.com/support/supercharger

https://www.autoevolution.com/news/first-details-emerge-about-the-future-tesla-supercharger-v4-193548.html

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Bunlar çok yüksek rakamlar. hangi kablodan hangi konnektörden kaç amper o hooo. külliyen gereksiz. Anlamsız yarışa dönmüş çamaşır makinesi devri gibi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Göktürk yazdı:

o hooo. külliyen gereksiz.

elektrifikasyon konusu pazarlamacılara iyi geldi, top koşturacak aln geniş, kural da yok gelişine sallasalar para da bol

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez
Çağlar Bayur yazdı:

elektrifikasyon konusu pazarlamacılara iyi geldi, top koşturacak aln geniş, kural da yok gelişine sallasalar para da bol

Li-ion teknolojisi ile %15 daha uzun mesafe. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Akülerinizin kireç bağlamaması için CALGON kullanın..

Bi ara kutu satarlar bu şarjı düzeltiyor enerji tasarrufu sağlıyor elektriği daha iyi dolduruor diye.  içine bi kapasitör bitti..

• Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Göktürk yazdı:

Akülerinizin kireç bağlamaması için CALGON kullanın..

Bi ara kutu satarlar bu şarjı düzeltiyor enerji tasarrufu sağlıyor elektriği daha iyi dolduruor diye.  içine bi kapasitör bitti..

seneye bunun hakkında yazıları nette dolaşımda görürsek hatırlayalım bu günü

Hüseyin Sönmez yazdı:

Li-ion teknolojisi ile %15 daha uzun mesafe. 

ben zaten hep füzyon kullanıyorum

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Togg kasko değer listesine girmiş.  
Bakalım ilk kaskoyu kime yapacağız :)

• Teşekkür 1
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir
Murat Sürmeli yazdı:

Bu arada Tesla 3 Standart için 250kw DC şarj demiş sanıyorum kataloğunda :) 

https://dolubatarya.com/karsilastirma/araba/karsilastir?vehicle1=togg-c-suv-ozellikleri&vehicle2=2021-tesla-model-3-standard-range-plus-ozellikler

Soldaki Togg, sağdaki Tesla 3

image.png.3628f6383a99152d72ca5d78acb7cbbe.png

Aynı hızda şarj olan iki bataryadan büyüğü nasıl daha önce dolar ? Benim matematik iptal...

Aklımda ki diğer soru yerli aracımızın uygulamasının adı neden yabancı dilde (İtalyanca "gürültü" dedi google amca trumore için)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Oğuzhan Demir yazdı:

Aynı hızda şarj olan iki bataryadan büyüğü nasıl daha önce dolar ? Benim matematik iptal...

Aklımda ki diğer soru yerli aracımızın uygulamasının adı neden yabancı dilde (İtalyanca "gürültü" dedi google amca trumore için)

elektrifikasyonda  quantum fiziği geçerli ,

gürültü uygulamasından akıllı cihaz siparişi denebilir o zaman

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli
Oğuzhan Demir yazdı:

Teslanınki 5 buçuk saat, tabloda yanlış yazılmış, yukarıda düzeltilmişti hocam.

İsim kısaltmalardan oluşuyor sanırım, İtalyanca değil de ingilicce :biggrin:

Tru-more tru-go vs

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...