Çağlar Bayur 29 Mart 2023 Paylaş 29 Mart 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 2023 corolla pilleri lityummuş. Ondan alın bari ceo açıkladı EV ye son veriyor Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Mart 2023 Paylaş 29 Mart 2023 Çağlar Bayur yazdı: toyota ceo su sato pilli araç hüsrandır demiş , çekirdek hazır eski ceo karşıydı ama yenisi sıcak bakıyor diye biliyorum. Hatta eskisi ben galiba eski kafalıyım diye bırakmıştı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Mart 2023 Paylaş 29 Mart 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: eski ceo karşıydı ama yenisi sıcak bakıyor diye biliyorum. Hatta eskisi ben galiba eski kafalıyım diye bırakmıştı tersi, Sato ceo yani yeni gelenEV leri üretmek iş değil dedi, buz kesti asya ,sırada almanlardan kömürle çalışan benz üretimine geri dönmesini bekliyoruz, 2035 hayalleri satıyorlar, evropa 2026 yı sağ salim çıkarsın sonrasına bakarız, vesile ile almanlar Litvanya ya fena kesikler bu ara, koca alman endüstrisinin oyu ile bir tutuluyor, MErkel olsa kafalarında parçalardı odunu 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 29 Mart 2023 Paylaş 29 Mart 2023 Murat Sürmeli yazdı: Kırmızısına kaydoldum, çıkarsa al(a)mayacağım Asil çıktı şansa bak. Ben kesin çıkmaz diyordum. Satlık cebeş var arkadaşlar Şaka bir yana seçim öncesi güzel bir kredi paketi duyururlar inşallah 6 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 29 Mart 2023 Paylaş 29 Mart 2023 merkel napıyor ya. son olaylarla ilgili konuşması felan var mı çay sohbeti. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Mart 2023 Paylaş 29 Mart 2023 Mehmet Göktürk yazdı: merkel napıyor ya. son olaylarla ilgili konuşması felan var mı çay sohbeti. bikaç yardımcı tahsis edildi diye kıyemti kopardılar, vergilerimiz boş yere harcanıyor diye, bildiğim kadarı ile hala eski audisine binmekte. hala espeski ceketi giyiyormuş markete giderken Murat Sürmeli yazdı: Asil çıktı şansa bak. Ben kesin çıkmaz diyordum. Satlık cebeş var arkadaşlar Şaka bir yana seçim öncesi güzel bir kredi paketi duyururlar inşallah teslimler hangi bayilerden 1 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 29 Mart 2023 Paylaş 29 Mart 2023 Çağlar Bayur yazdı: teslimler hangi bayilerden Fabrikadan halka, hepsi iyi marka. Dur o başka bişiydi 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 29 Mart 2023 Paylaş 29 Mart 2023 Murat Sürmeli yazdı: Asil çıktı şansa bak. Ben kesin çıkmaz diyordum. Satlık cebeş var arkadaşlar Şaka bir yana seçim öncesi güzel bir kredi paketi duyururlar inşallah Hayırlı olsun. Bizim burda bi çok arkadaş başvurdu hiç birine çıkmadı çok şanslısınız 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 29 Mart 2023 Paylaş 29 Mart 2023 Bizde başvuru yapmıştık kayınpeder için ama malesef asıl veya yedekte görünmüyor 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 29 Mart 2023 Paylaş 29 Mart 2023 Emre Şimşek yazdı: Hayırlı olsun. Bizim burda bi çok arkadaş başvurdu hiç birine çıkmadı çok şanslısınız Valla ben kesin çıkmazcıydım, hatun çıkacak dedi. Tüm şansımızı burada tüketmemişizdir umarım Keşke param da olaydı 2 3 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 29 Mart 2023 Paylaş 29 Mart 2023 Erdem Doğan yazdı: Çekiliş bugün yapılacak. Var mı katılan? Sizde durum nasıl? Murat Sürmeli yazdı: Valla ben kesin çıkmazcıydım, hatun çıkacak dedi. Tüm şansımızı burada tüketmemişizdir umarım Keşke param da olaydı Sat bana:) Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 29 Mart 2023 Paylaş 29 Mart 2023 Emre Şimşek yazdı: Sizde durum nasıl? Sat bana:) Oluyor mu öyle, eğer oluyorsa noter huzurunda bir çekiliş şey edebilirim Olmuyordur bence 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 29 Mart 2023 Paylaş 29 Mart 2023 Murat Sürmeli yazdı: Oluyor mu öyle, eğer oluyorsa noter huzurunda bir çekiliş şey edebilirim Olmuyordur bence Aklıma çok pis fikirler geldi 😅 Türkiye’de olmaz da değil. Çekiliş hakkının çekilişi, açık arttırmalar instagram çekilişleri falan filan liste uzar 😅 :iğrenerekbakankızsmilisi: 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Mart 2023 Paylaş 29 Mart 2023 Murat Sürmeli yazdı: Valla ben kesin çıkmazcıydım, hatun çıkacak dedi. Tüm şansımızı burada tüketmemişizdir umarım Keşke param da olaydı temiz bi 250 görüyorum kutunda dm den yürü Emre Şimşek yazdı: Aklıma çok pis fikirler geldi 😅 Türkiye’de olmaz da değil. Çekiliş hakkının çekilişi, açık arttırmalar instagram çekilişleri falan filan liste uzar 😅 :iğrenerekbakankızsmilisi: yahu basit düşün ufak bir comiision ile hallederiz 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Mart 2023 Paylaş 29 Mart 2023 Mehmet Göktürk yazdı: Noldu sonuç daha doğru uygulaması etkileşime geçerek akıllı cihaz satın alma yönergelerini bildirecek 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Mart 2023 Paylaş 29 Mart 2023 en azından normal vatandaşa çıkabiliyormuş. murat abi normal misin onu da bilemedim. bizim iş yerinden bi abi emekli oldu. kurumdaki mitçiydi dediler arkasından 3 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 29 Mart 2023 Paylaş 29 Mart 2023 Emre Şimşek yazdı: Sizde durum nasıl? Bilmem kaçıncı milyonuncu sıradan yedek liste Ne demek oluyor yani öndekiler almazsa mı biz alabiliyoruz? Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 29 Mart 2023 Paylaş 29 Mart 2023 Erdem Doğan yazdı: Bilmem kaçıncı milyonuncu sıradan yedek liste Ne demek oluyor yani öndekiler almazsa mı biz alabiliyoruz? Aynen öyle biliyorum ben de. Ama tabi 1. Yedek ile 20000. Yedek arasında dağlae kadar fark var. Nasip:) Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 30 Mart 2023 Paylaş 30 Mart 2023 Sahibinden de ilan hala yok. Bana çıksa Satılık togg diye 1350.000 den bı ilana girerdim :P talebe göre araç gelene kadar 1.6 a çıkardım. Lansman paketi alınmıştır ins. Onlar erken teslim olacak çünkü Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 30 Mart 2023 Paylaş 30 Mart 2023 yazsınlar sıraya alsınlar depoziti. Çok para veren VIP sıraya geçsin. bitti gitti. Üretim devam edeceğine göre illa sıra gelir. Bi coin çıkardılar bi kura çektiler bunlar fazla dijital şeyler Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Mart 2023 Paylaş 30 Mart 2023 Mehmet Göktürk yazdı: dijital Hocam sayısal olmasın o 3 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 30 Mart 2023 Paylaş 30 Mart 2023 Ben her kasaba gittiğimde farklı fiyatla alışveriş yapıyorum, normal abi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts