İçeriğe Yönlendir

TOGG Konusu

Süleyman Can

Recommended Posts

Çağlar Bayur

dumbledore yi çağıııştıyor bu terimleri kim koydu  anlamadım

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Hadi demiş 20 bin adete çıkardım ama çekiliş i kaçırmayın diye de 29 marta çektim demiş reiz.

Şuan 100 binlerde imiş başvuru. 5 de 1 ihtimalle çıkar yani güzel oran 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Hadi demiş 20 bin adete çıkardım ama çekiliş i kaçırmayın diye de 29 marta çektim demiş reiz.

Şuan 100 binlerde imiş başvuru. 5 de 1 ihtimalle çıkar yani güzel oran 

Yatırılan para aracı bekleme süresinde kur korumalı oluyor mu?

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Çağlar Bayur yazdı:

üretime geçildi? siparişler onun için alındı ya? martoy tortoy alınn bunu test edin bakın bakalım iyi olmuş mu demek değil, J9 minibüsün de martoyu tip onayı var, hatta bir ara uymadı idye karayolu kanunu değiştirildi :rofl:

AMi hangi testi geçer yahu? araba virajda devriliyor, akü şarj dinamosunumotor diye taktılar, şasesi benim balkon demirinden zayıf

:D  sınırlı sayıda araç için ön sipariş sırasına girildi oda kurayla, seri üretimden anladığın buysa vay halimize, seri üretim 20 bin araçlamı olur oda ayrı mesele, çıkan araçların 1 tanesini bile dışarı satamazsın, prosedür tamamlanana kadar seri üretim yok, şuan olduğu gibi listeye adımı yazayım araba üretimden çıkınca alayım yok, açıkladıkları sayı kadar araç eldeki malzemeyle üretilecek ve duracak, haa izin çıkarsa devam, çıkmazsa bekleyeceksin, orası Tr de değil araca göre kanun ayarlayalım, hala anlamadın, ami nin bile izne ihtiyacı var, izin önemli olan, hadi toggunu 2024 Togg un açıkladığı tarih hemde bu, dışarı satta görelim...

ne zamanki ben gidip kurasız yazılırım, üretim sıram gelir araç üretilir gelir, tıoku şuan satılan araçlar gibi, o zaman tamam derim, kurayla sınırlı satılan şey başka şeydir:

dediğim gibi, seri kurasız üretim ne zaman başlayacak izleyelim görelim.

Not: bende üretilsin dışarı satılsın firma başarılı olsun istiyorum yanlış anlayanlar arada çıkabilir onlar için yazayımda neme lazım...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

hans çatlasın yok ona togg 12 binden 20 bine çıkartıldı hedef üretim iç pazar isteği 5 misli fazla, hans a sıra 10 sene sonra gelir

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Yatırılan para aracı bekleme süresinde kur korumalı oluyor mu?

sık sorulan sorular var trumore da okusanıza arkadaş, ne zaman seri üretime geçilecek en yakın süre ne o bile yazıyor burada tartışıyoruz,  para çekilşte sana çıkmazsa aynen hesabına yatacak, 60 yatırdın 60 alacaksın, aksi birşey bulamadım ben, bulursan yazki bende öğreneyim.

Çağlar Bayur yazdı:

hans çatlasın yok ona togg 12 binden 20 bine çıkartıldı hedef üretim iç pazar isteği 5 misli fazla, hans a sıra 10 sene sonra gelir

dışarı satamasan seneye kaparsın tükkanı, sihayı dışarı satama sadece TSK ya sat, bak bakalım ne kadar dayanıyorsun, hans olmadan işin yaş, ne yazıkki...

üretim kapasitesi öylemi, Tr deki bir yerli araç fabrikası ayda kaç araç üretiyor kardeş? Togg üretim kapasitesi yıllık tam kapasite 175 bin araç, fabrika tam hazır olunca, satış ağı yurt dışı bağlantılar vs. çözülünce tabii, iç pazar isteği 5 misli fazlaysa neden üretimiyorlar yazda görelim, fabrikamı hazır değil, yoksa dışarımı gitmiyor,  unutma yurt içi sipariş milyonda olsa iç pazarla yürümez bu iş...  

hala inat :)  seri üretim tarihini izle, dahada yazmıyorum.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

şart değil yurt içi talpe artırılmış hedef üretimin 5 msli, vesile ile akıllı cihaz nedir onu bilmiyorum

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Çekilişten hak kazandık ama teslimat 2 sene sonra. Paranın tamamını şimdi verip hesabı kapatıyor muyuz yoksa 60 bin üstünü teslimde mi vereceğiz? Teslimde iki sene sonra fiyat değişebilir yani 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Çekilişten hak kazandık ama teslimat 2 sene sonra. Paranın tamamını şimdi verip hesabı kapatıyor muyuz yoksa 60 bin üstünü teslimde mi vereceğiz? Teslimde iki sene sonra fiyat değişebilir yani 

sence?

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

2 sene sonra teslimat mı, çekiliş sonucunda sınırlı sayıda araç için üretim hemen başlayacak diyor, 2 seneyi bulurmu, öyleyse hiç girme aman sakın hatta koşarak kaç,  20 bin araç, normalde fabrika adam gibi çalışsa 1.5 aylık iş bu, 2 seneye yayılacaksa bu kesin seri üretimdir zaten :tongue:

arabanın üretimi tamamlanınca kalan parayı ödeyeceksin, fiyat güncellemesi ile beraber, bu arada fiyat 1 ay sonra bile değişebilir ne 2 senesi....

kardeş Trumore-Togg Care-sık sorulan soruları okumadınmı hala, prospektüs okumayan millet modu on.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli

Bunu doldururken ne diyoruz ki?

Fulle mi dicez, 200₺ lik at mı dicez?

Ben hep 1kw lık alırım zaten :crazy:

• Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

şarjla diyip saat tutacaksın, tabi boş port ve hızlı şarj bulabilirsen ve sağlamsa, hadi buldun o arada yemeğe falan gidebilirsin, senle gelen benzinli araçsa hedefe ulaşmış motoru soğumuş bile olur :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Murat Sürmeli yazdı:

tofaş zamanı mı bu, kendin doldur kendin tüket geçerli , villa garajına hzılı şarj teşkliatı kurulabilir mesela

Ali Cihangiroğlu yazdı:

şarjla diyip saat tutacaksın

diye yazarken geldi eski tofaşçı

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Murat Sürmeli yazdı:

Fulle mi dicez, 200₺ lik at mı dicez?

Ben hep 1kw lık alırım zaten :crazy:

Jarz et.

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

otomobil bayilerinin kapanış hızına, elektrik kesintileri eşlik ederse fena olur 2024 te

sonra şaşırmayalım yine :onder:

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Çağlar Bayur yazdı:

tofaş zamanı mı bu, kendin doldur kendin tüket geçerli , villa garajına hzılı şarj teşkliatı kurulabilir mesela

diye yazarken geldi eski tofaşçı

tofaşla tarih boyunca ilişkim olmamıştır olamazda

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

evde şarj adaptörü, anca ....

brennenstuhl-garant-serisi-4-soketli-kor

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Çağlar Bayur yazdı:

Normal şarj olsa kapıda kaç watt panel lazım acaba, hesabını yapan var mı?

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Ali Cihangiroğlu yazdı:

evde şarj adaptörü, anca ....

brennenstuhl-garant-serisi-4-soketli-kor

Kablo kalınlığı kurtarırsa 4 kişi ortak alır. 

Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli
Köksal Yılmaz yazdı:

Normal şarj olsa kapıda kaç watt panel lazım acaba, hesabını yapan var mı?

11kw diyordu sanırım, 3 faz mı acaba?

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Murat Sürmeli yazdı:

11kw diyordu sanırım, 3 faz mı acaba?

Abi hiç anlamam bu hesaplardan, bana 100 w lık 10 tane panel koy de ondan anlarım :) 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...