Murat Kırçal 9 Mart 2023 Paylaş 9 Mart 2023 Arkadaşlar aradığımız aracı sonunda bulduk. Geçtiğimiz cuma günü Zonguldak' ta 2017 model 80000 kmde 1.6 dizel hatasız titanyum mondeo bulduk ve cumartesi 840000 tlye aldık. Araç ilk bakışta gemi gibi bir şey, konforu gayet güzel saz gibi. Ama çevredeki vatandaşlar , mondeolar, focusa göre çok arıza veriyor diyorlar. Halkın diline dolanmış bir lafmı bilemedik kafamıza takıldı. Kimisi o paraya bmw, passat gibi araçlar diyor. Her kafadan bir laf çıkıyor. İnşallah resimleri yükleyeceğim . 9 Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 9 Mart 2023 Paylaş 9 Mart 2023 Hayırlı olsun, güzel seçim yapmışsınız içiniz rahat olsun. 1 Yorum bağlantısı
Emre Demir 9 Mart 2023 Paylaş 9 Mart 2023 Genele göre 3-0 geriden başlamışsınız , lakin bana göre güzel seçim . 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 9 Mart 2023 Paylaş 9 Mart 2023 Hayırlı olsun güzel ve mantıklı seçim yapmışsınız. Milletin ağzı torba değilki büzesiniz. Ben ve @Saygın Can Oğuz halen kullanıyoruz @Ahmet Türedi de vardı sattı asker bir üyemizde vardı eşinden dolayı sattı. 2019 temmuzdan beri yaşadığım bir arıza yok. Tedbir amaçlı ilk bakımı serviste yaptırın güncellemeleri yaptırın (bms modülü) sonrasın milleti boşverin keyfinize bakın . 4 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 9 Mart 2023 Paylaş 9 Mart 2023 Hayırlı olsun Keyifle kullanın aracınızı. Daha çok arıza yaptığını söyleyenlere kaç tane mondeoya binmiş tecrübe etmişler sorsaydınız 😄 2 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 9 Mart 2023 Paylaş 9 Mart 2023 Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Kimseye de kulak asmayın. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 10 Mart 2023 Paylaş 10 Mart 2023 Murat Kırçal yazdı: Arkadaşlar aradığımız aracı sonunda bulduk. Geçtiğimiz cuma günü Zonguldak' ta 2017 model 80000 kmde 1.6 dizel hatasız titanyum mondeo bulduk ve cumartesi 840000 tlye aldık. Araç ilk bakışta gemi gibi bir şey, konforu gayet güzel saz gibi. Ama çevredeki vatandaşlar , mondeolar, focusa göre çok arıza veriyor diyorlar. Halkın diline dolanmış bir lafmı bilemedik kafamıza takıldı. Kimisi o paraya bmw, passat gibi araçlar diyor. Her kafadan bir laf çıkıyor. İnşallah resimleri yükleyeceğim . Aracınız hayırlı olsun,gayet güzel bir tercih yapmışsınız.4.5 sene 90 bin km civarı kullandım o aracı arıza değil ama sorun çıkartan tek yönü DPF yani partikül filtresi ,ş.içi çok kullanılıyor ise uyarı vermediği için tıkandığını anlamıyorsunuz ve bir anda ani stop etmeler v.b saçma sapan davranışlar sergiliyor.Onun için uzun yol yapılmadığı taktirde ayda bir 3000 devir sabit ile 20 km civarı sabit hızla sürüşler yapın DPF sorun yaşamazsınız.Ben ev muhabbeti için satmıştım.Gayet konforlu ve albenisi olan bir araçtı.Size söylenenlere bakmayın, sürdüğüm 17 araçtan en sorunsuz araçlarımdan biriydi Mondeo. 3 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 10 Mart 2023 Paylaş 10 Mart 2023 Murat Kırçal yazdı: Arkadaşlar aradığımız aracı sonunda bulduk. Geçtiğimiz cuma günü Zonguldak' ta 2017 model 80000 kmde 1.6 dizel hatasız titanyum mondeo bulduk ve cumartesi 840000 tlye aldık. Araç ilk bakışta gemi gibi bir şey, konforu gayet güzel saz gibi. Ama çevredeki vatandaşlar , mondeolar, focusa göre çok arıza veriyor diyorlar. Halkın diline dolanmış bir lafmı bilemedik kafamıza takıldı. Kimisi o paraya bmw, passat gibi araçlar diyor. Her kafadan bir laf çıkıyor. İnşallah resimleri yükleyeceğim . Hayırlı olsun , güle güle kullanın. Maalesef herkes her şeyi söyleyebiliyor. Sorsanız mondeonun sağ koltuğuna oturmamıştır ama fikri var . 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 10 Mart 2023 Paylaş 10 Mart 2023 Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 10 Mart 2023 Paylaş 10 Mart 2023 Hayırlı olsun güzel seçim, çevredeki vatandaşların kaç tanesi Mondeo'ya sahip olmuş ve tanıyacak kadar uzun süre geçirmiş? Keyfini çıkarın. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 10 Mart 2023 Paylaş 10 Mart 2023 Hatırlı olsun. Çok arıza çıkarıyor yeaa diyenlere clio tavsiye edin. Siz arabaya binmiş olursunuz. 2 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 10 Mart 2023 Paylaş 10 Mart 2023 Ellerine bir kağıt kalem verin, kağıda Mondeo yazmalarını isteyin yazamazlar. Bende mk4 1,6 dizel var, her akşam satma niyetiyle eve gidiyorum sabah iptal ediyorum kararımı. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Mart 2023 Paylaş 10 Mart 2023 Serkan Toker yazdı: Bende mk4 1,6 dizel var, satlık mı 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Mart 2023 Paylaş 10 Mart 2023 Mondeo‘Da Benzinli ve otomatikler arıza yapan araçlar. Dizeller ve manueller iyi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Mart 2023 Paylaş 10 Mart 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Mondeo‘Da Benzinli ve otomatikler hangi mondeo otomatik o ? bilelim de uzak duralım 1 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 10 Mart 2023 Paylaş 10 Mart 2023 Hayırlı olsun. Neden 2.0 dizel almadınız. 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 10 Mart 2023 Paylaş 10 Mart 2023 Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. Söylenenlere pek kulak asmayın. her araç , bakım ve kullanıma göre kaderini yaşar. Yorum bağlantısı
Emre Demir 10 Mart 2023 Paylaş 10 Mart 2023 Serkan Toker yazdı: Ellerine bir kağıt kalem verin, kağıda Mondeo yazmalarını isteyin yazamazlar. Bende mk4 1,6 dizel var, her akşam satma niyetiyle eve gidiyorum sabah iptal ediyorum kararımı. possat yazılır 2 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 10 Mart 2023 Paylaş 10 Mart 2023 Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 10 Mart 2023 Paylaş 10 Mart 2023 Çağlar Bayur yazdı: satlık mı Takip şartlı sahiplendirme diyelim biz ona.. Çağlar Bayur yazdı: hangi mondeo otomatik o ? bilelim de uzak duralım Ceryanlı arabalarda arızayı çok yapıyormuş, şarj soketi bozuluyor diyor sanayideki ustalar.. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Mart 2023 Paylaş 10 Mart 2023 Çağlar Bayur yazdı: hangi mondeo otomatik o ? bilelim de uzak duralım o sizi bulur Yorum bağlantısı
Recommended Posts