Fatih Karaa 9 Mart 2023 Paylaş 9 Mart 2023 Mondeo mk4 aracımda öndeki göz ne işe yarıyor bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 9 Mart 2023 Paylaş 9 Mart 2023 İç ısı sensörü otomatik klima için. Eğer otomatik klima yoksa içi boş olur sadece kapak mevcut Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Mart 2023 Paylaş 9 Mart 2023 Far sensörü de değil, Isı sensörü de değil Güneş sensörü, Otomatik klimalı araçlarda aktiftir. Güneşe göre performansını belirler. Far sensörü ayna altındadır, iç ısı sensörü göğüste direksiyonun sağında bir yerdedir.. 9 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Mart 2023 Paylaş 9 Mart 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Far sensörü de değil, Isı sensörü de değil Güneş sensörü, Otomatik klimalı araçlarda aktiftir. Güneşe göre performansını belirler. Isı ve ışık işte🍆 Yorum bağlantısı
Fatih Karaa 9 Mart 2023 Yazar Paylaş 9 Mart 2023 Ü.Emre Kartal yazdı: İç ısı sensörü otomatik klima için. Eğer otomatik klima yoksa içi boş olur sadece kapak mevcut Otomatik klima var diye biliyorum ama denemedim kendim ayarlı kullanıyorum bugün bir deneyim teşekkür ederim. Mehmet Ozyurek yazdı: Far sensörü de değil, Isı sensörü de değil Güneş sensörü, Otomatik klimalı araçlarda aktiftir. Güneşe göre performansını belirler. Far sensörü ayna altındadır, iç ısı sensörü göğüste direksiyonun sağında bir yerdedir.. Sağolun hocam bugün klimayı otomatik ayarda kullanıp deneyeceğim Yorum bağlantısı
Serkan Toker 9 Mart 2023 Paylaş 9 Mart 2023 (düzenlendi) Güneş yükü sensörüdür, klima çalışırken güneş ışığına göre otomatik klimanın çalışmasını ayarlar. 9 Mart 2023 tarihinde Serkan Toker tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 9 Mart 2023 Paylaş 9 Mart 2023 Ben anlamadım hangisini diyorsunuz. Yuvarlak olanı mı? O ise egea kitapçığında immobilizer diye okumuştum. Yorum bağlantısı
Cem Işık 9 Mart 2023 Paylaş 9 Mart 2023 Ümit Türk yazdı: Ben anlamadım hangisini diyorsunuz. Yuvarlak olanı mı? O ise egea kitapçığında immobilizer diye okumuştum. Yuvarlak koyu renk olan parça soruluyor. O güneş sensörü. Klima için bilgi verir. İmmobilizer ile ilgili ekipmanlar kontak anahtarının olduğu bölümde olur. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 9 Mart 2023 Paylaş 9 Mart 2023 Cem Işık yazdı: Yuvarlak koyu renk olan parça soruluyor. O güneş sensörü. Klima için bilgi verir. İmmobilizer ile ilgili ekipmanlar kontak anahtarının olduğu bölümde olur. Mantıklı doğrudur. Belki de ben yanlış okudum ya da yanlış hatırlıyorum. Bende de oto klima var. Düşünüyordum veriyi nereden alıyor diye. 1 yaşıma daha girdim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Mart 2023 Paylaş 9 Mart 2023 Servet Aydın yazdı: Isı ve ışık işte🍆 Sen nerden biliyorsun ki.. otomatik kliman mı var senin :P 6 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 9 Mart 2023 Paylaş 9 Mart 2023 Koskoca King aygaz düğmeli klima mı kullanıyormuş? 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Mart 2023 Paylaş 9 Mart 2023 İnan Çınar yazdı: Koskoca King aygaz düğmeli klima mı kullanıyormuş? Evet, ya yanıyor ya donuyor :P 2 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 9 Mart 2023 Paylaş 9 Mart 2023 İnan Çınar yazdı: Koskoca King aygaz düğmeli klima mı kullanıyormuş? çok daralırsa ılığa alıyor düğmeyi.. 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 9 Mart 2023 Paylaş 9 Mart 2023 Tamer Topaç yazdı: Santa' da 2 tane var. Siz de 1 mi Bizde de otomatik klimalı 2 tane araba var nooolmuş😁 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 9 Mart 2023 Paylaş 9 Mart 2023 İnan Çınar yazdı: Bizde de otomatik klimalı 2 tane araba var nooolmuş😁 Bizimkiler, sizinkileri yener. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Mart 2023 Paylaş 9 Mart 2023 Paçağina sıçtiklerum beni boş geçmemiş yine 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Mart 2023 Paylaş 9 Mart 2023 Tamer Topaç yazdı: Santa' da 2 tane var. Siz de 1 mi C5'in de kliması iki yönlü Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 9 Mart 2023 Paylaş 9 Mart 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: C5'in de kliması iki yönlü İki yönlü klima, ön göğüste o şeyden iki tane, Klimadan da iki tane. Her şeyden bir fazlası var. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 9 Mart 2023 Paylaş 9 Mart 2023 Tamer Topaç yazdı: İki yönlü klima, ön göğüste o şeyden iki tane, Klimadan da iki tane. Her şeyden bir fazlası var. Koltuk sayısını da söyle de boşa çırpınmasınlar 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 9 Mart 2023 Paylaş 9 Mart 2023 Köksal Yılmaz yazdı: Koltuk sayısını da söyle de boşa çırpınmasınlar Tek tek söyleyeyim ki daha eğlenceli olur . 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Mart 2023 Paylaş 9 Mart 2023 Köksal Yılmaz yazdı: Koltuk sayısını da söyle de boşa çırpınmasınlar 7 mi yoksa.. 7 ise hep birlikte susalım.. 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 10 Mart 2023 Paylaş 10 Mart 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: 7 mi yoksa.. 7 ise hep birlikte susalım.. Hemen söylemeyecektik Abim. 2 çakmaklık 4 tane 12 v çıkışı vardı daha 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Mart 2023 Paylaş 10 Mart 2023 Tamer Topaç yazdı: Hemen söylemeyecektik Abim. 2 çakmaklık 4 tane 12 v çıkışı vardı daha Maşallah. Maşallah.. En zoru ne biliyor musun.. Bir sonraki aracında donanımın daha düşük olması. Ben bunu bir defa yaşadım. Allah kimseye yaşatmasın 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts