Kenan Demir 8 Mart 2023 Paylaş 8 Mart 2023 Merhabalar. Bugun sanayi de aracımı bilgisayara baglattirdim. 4.subap ateşleme yapmıyor hatası aldık. Bu ne anlama geliyor, Nasıl oluşuyor, Nedeni nedir, Nasıl çözülür. Tesekkurler. Yorum bağlantısı
Olcay Diker 8 Mart 2023 Paylaş 8 Mart 2023 Kenan Demir yazdı: Merhabalar.Bugun sanayi de aracımı bilgisayara baglattirdim.4.subap ateşleme yapmıyor hatası aldık.Bu ne anlama geliyor,Nasıl oluşuyor,Nedeni nedir,Nasıl çözülür.Tesekkurler. merhaba geçen yaz açtığım konu fikir verebilir sanırım 1 Yorum bağlantısı
Kenan Demir 8 Mart 2023 Yazar Paylaş 8 Mart 2023 Olcay Diker yazdı: merhaba geçen yaz açtığım konu fikir verebilir sanırım Teşekkürler Olcay Bey. İlk nereden başlamalı. Olcum falan.Ne ölçümü acaba. Bugun maliyeti ne kadardır. 5 bin den bahsetmişsiniz geçen sene. Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 8 Mart 2023 Paylaş 8 Mart 2023 Arıza tespit cihazıyla subap teşhisi konmaz. 4. silindirde ateşleme olmayabilir önce kompresyon testi sonrasında buji, buji kablosu, bobin ve enjektör kontrolü yapılabilir. Kontrolleri maliyetsizdir. 3 Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül 8 Mart 2023 Paylaş 8 Mart 2023 Hata kodu nedir tam olarak? P0304 tekleme kodu mu yoksa farklı bir kod mu? Yorum bağlantısı
Kenan Demir 9 Mart 2023 Yazar Paylaş 9 Mart 2023 Ömer Sarıgül yazdı: Hata kodu nedir tam olarak? P0304 tekleme kodu mu yoksa farklı bir kod Arıza kodunu göstermedi bizim ustalar.Sildi geçti arıza kodunu. Gören de derki kodu silince işlem tamam.😃Tekleme yapıyordu ara sıra. Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 9 Mart 2023 Paylaş 9 Mart 2023 Araçta lpg varsa kompresyon testi yaptırın. Test sağlam çıkarsa buji, buji kablosu ve bobin şeklinde değişimleri gerçekleştirin. Sağlam değilse eğer sübaplar onarılıp değiştirilirse kesinlikle buji buji kablosu ve bobini değiştirin. İki defa başıma geldi sübap olayı (konusu var) ikisinde de bobin sağlam diyip gönderdiler. 3-6 ay içerisinde tekrar tekleme yaşadım. Dengesiz ateşleme büyük ihtimalle bobinin ayarını bozuyor. İki kez tecrübe ile sabit. 1 Yorum bağlantısı
Olcay Diker 9 Mart 2023 Paylaş 9 Mart 2023 Kenan Demir yazdı: Teşekkürler Olcay Bey. İlk nereden başlamalı. Olcum falan.Ne ölçümü acaba. Bugun maliyeti ne kadardır. 5 bin den bahsetmişsiniz geçen sene. arkadaşlarında belirttiği üzere öncelikle ateşleme sisteminizi kontrolden geçirin, ihtimalleri eleyin yolun sonu supaplara çıkıyorsa , geçen yazdan bu yana enflasyon durumları malum.. benim harcamamın 2 katını bulacak fiyatlar isteyebilirler diye düşünüyorum 1 Yorum bağlantısı
Çözüm Kenan Demir 9 Mart 2023 Yazar Çözüm Paylaş 9 Mart 2023 Olcay Diker yazdı: arkadaşlarında belirttiği üzere öncelikle ateşleme sisteminizi kontrolden geçirin, ihtimalleri eleyin yolun sonu supaplara çıkıyorsa , geçen yazdan bu yana enflasyon durumları malum.. benim harcamamın 2 katını bulacak fiyatlar isteyebilirler diye düşünüyorum Olcay Bey Teşekkürler.Az önce sanayiye gittim bir usta tavsiyesi üzerine.Soyle bujlere bı bakalım dedi.Hepsini çıkardı artık bujiler kurum bağlamış,İşlevini yitirmiş.uclari kırılmış.Degistirdi.Kablolari da değişti.Duzeldi.600 TL işçilik ise 150 TL ye kurtardık şimdilik.Hayirli günler. 3 Yorum bağlantısı
Olcay Diker 9 Mart 2023 Paylaş 9 Mart 2023 rica ederim, faydalı olabildiysek eğer, az masrafla sorunun çözülmesi iyi olmuş sizin için sevindim 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts