Burak Kuşçu 9 Mart 2023 Yazar Paylaş 9 Mart 2023 Mustafa Çayır yazdı: L200 kullandım 2 yıl kadar. yakıt konusunda sizi üzmez. arazi performansı çok iyi. çoğu yerde 2 çekerde gider. yakıtı abartılacak kadar çok değil. yüksek olması sebebiyle çok hıza gelmez. amarok şehir içi kamyoneti. hiç sevemedim Yakıt tüketiminiz neydi şehir içi ? Kaç modeldi aracınız. Şimdi ki aracımdan önce Navara d40 vardı 12-13 bandında geziyordu yakıt tüketimi. 10 lt yakan araca düşünce epey rahatlamıştım. Yeni nesil pickup lar biraz daha makul anladığım kadarıyla Doğan Arşiray yazdı: ama 2 çeker bunlar https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-ssangyong-hatasiz-boyasiz-arazi-gormemis-arac-4x4-1083841813/detay bu? Aslında fiyat performans açısından çok güzel araç, rakiplerinden de yaklaşık 150 bin Tl daha uygun. Tasarım ve ikinciel pazarının darlığından dolayı pek tercih edilmiyor sanırım ama düşünülebilir. Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 Mart 2023 Paylaş 9 Mart 2023 Doğan Arşiray yazdı: ama 2 çeker bunlar https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-ssangyong-hatasiz-boyasiz-arazi-gormemis-arac-4x4-1083841813/detay bu? syanyong 500 binliramı .ben 1 trilyon istiyim navaraya Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 9 Mart 2023 Paylaş 9 Mart 2023 Burak günümüzün parça fiyatlarına bakarsak 2500 tl kuş kalıyor artık, o yüzden japonlar daha mantıklı geliyor. 1 Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 9 Mart 2023 Yazar Paylaş 9 Mart 2023 Önerilerinize istinaden biraz daha araştırma kararı aldım. np300 navara bakınacağım biraz daha bütçeyi zorlamaya çalışıp umarım bulabilirim. Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 10 Mart 2023 Paylaş 10 Mart 2023 Burak Kuşçu yazdı: Yakıt tüketiminiz neydi şehir içi ? Kaç modeldi aracınız. Şimdi ki aracımdan önce Navara d40 vardı 12-13 bandında geziyordu yakıt tüketimi. 10 lt yakan araca düşünce epey rahatlamıştım. Yeni nesil pickup lar biraz daha makul anladığım kadarıyla Aslında fiyat performans açısından çok güzel araç, rakiplerinden de yaklaşık 150 bin Tl daha uygun. Tasarım ve ikinciel pazarının darlığından dolayı pek tercih edilmiyor sanırım ama düşünülebilir. 2018 ve 2022 modellerdi. Biri 2.5 150 HP. Diğeri 2.2 181 HP idi. Şehir içi 9-10 arasıydı yakıtlar. İkisi de otomatikti Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 11 Mart 2023 Yazar Paylaş 11 Mart 2023 Perşembe günü arabamın satışını verdim. Kredi çekip aklıma yatan bir navara vardı onu alacaktım, diğer taraftanda kredi çekmek ile ilgili aklımda soru işaretleri vardı. Cuma günü son iki sahibini tanıdığım, aklımda ki gibi aksesuarlı ver servis bakımlı amarok u yakın bir arkadaşımdan satın aldım. Artık 2.0 tdı manuel 4x4 amarok sahibiyim 9 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 Mart 2023 Paylaş 11 Mart 2023 Burak Kuşçu yazdı: Perşembe günü arabamın satışını verdim. Kredi çekip aklıma yatan bir navara vardı onu alacaktım, diğer taraftanda kredi çekmek ile ilgili aklımda soru işaretleri vardı. Cuma günü son iki sahibini tanıdığım, aklımda ki gibi aksesuarlı ver servis bakımlı amarok u yakın bir arkadaşımdan satın aldım. Artık 2.0 tdı manuel 4x4 amarok sahibiyim Hayırlı olsun foto bekliyoruz. En iyi araç alınmış araçtır. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 11 Mart 2023 Paylaş 11 Mart 2023 (düzenlendi) Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah güzel bir inceleme konusu açıp artılar eksiler yazarsan belki lazım olanlar olur düşünen ve cesaret edemeyenlere örnek olur 11 Mart 2023 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 11 Mart 2023 Yazar Paylaş 11 Mart 2023 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah güzel bir inceleme konusu açıp artılar eksiler yazarsan belki lazım olanlar olur düşünen ve cesaret edemeyenlere örnek olur Teşekkür ederim, Biraz daha kullanıp tecrübe sahibi olduktan sonra konu açıp detaylı anlatacağım. İnternette edindiğim bilgilerin aksine epey farklılıkları var. Faydalı olacaktır 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 13 Mart 2023 Paylaş 13 Mart 2023 Burak Kuşçu yazdı: konu açıp detaylı anlatacağım. Tadımlık bir foto iyi olurdu Hayırlı olsun Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 13 Mart 2023 Yazar Paylaş 13 Mart 2023 Hafta sonu neler yapabildiğine baktım. Detaylı inceleme yakında 3 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 13 Mart 2023 Paylaş 13 Mart 2023 Taşıma kapasitesi ne kadar acaba? 500 kg ve 1000 kg olan versiyonlar var sanırım. Benim bindiğim 1000kglık olan olsa gerek çok sertti makas. Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 13 Mart 2023 Yazar Paylaş 13 Mart 2023 Evren Erakçora yazdı: Taşıma kapasitesi ne kadar acaba? 500 kg ve 1000 kg olan versiyonlar var sanırım. Benim bindiğim 1000kglık olan olsa gerek çok sertti makas. Bunu hiç araştırmadım hocam, ama ağırlığa göre süspansiyon farkı var ise kesinlikle konfor farkı da oluşuyordur. Belki 4x2 modeli yük için tasarlanmış olabilir. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 13 Mart 2023 Paylaş 13 Mart 2023 Burak Kuşçu yazdı: manuel 4x4 amarok sahibiyim ne dediysek o :P bence doğru karar amarok olacaktıysa. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Mayıs 2024 Paylaş 3 Mayıs 2024 Bugün v6’sına bindim. Arkada ağırlık var mıydı bilmiyorum ama şehir içi yamalı istanbul caddelerinde hiç beklediğim gibi değildi. Gayet sessiz ve yumuşak sayılacak süspansiyonu vardı. Gerçekten hoşuma gitti. ama daha hoşuma giden motor sesiydi. Benzinli mi la bu diye düşünmedim değil. Araştırmadım ama superşarjı var gibi hissettim. Gaza basınca hoj bir seda geliyor. Beğendim. bu arada ekrana baktım. İstanbul içi 31 km/s ortalama hızla gezilmiş. Benden hızlı. Benimki 20 buna rağmen manuel v6 amarok ortalama yakıtı 10 lt Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 3 Mayıs 2024 Paylaş 3 Mayıs 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bugün v6’sına bindim. Arkada ağırlık var mıydı bilmiyorum ama şehir içi yamalı istanbul caddelerinde hiç beklediğim gibi değildi. Gayet sessiz ve yumuşak sayılacak süspansiyonu vardı. Gerçekten hoşuma gitti. ama daha hoşuma giden motor sesiydi. Benzinli mi la bu diye düşünmedim değil. Araştırmadım ama superşarjı var gibi hissettim. Gaza basınca hoj bir seda geliyor. Beğendim. bu arada ekrana baktım. İstanbul içi 31 km/s ortalama hızla gezilmiş. Benden hızlı. Benimki 20 buna rağmen manuel v6 amarok ortalama yakıtı 10 lt Büyük motor düşük devirde çalışabildiği için sessizdir muhtemelen, v şeklinde olsaması da motor dengesini arttırıyor sanırım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts