İçeriğe Yönlendir

Volkswagen Amarok'u Nasıl Bilirsiniz ?

Burak Kuşçu

Recommended Posts

Burak Kuşçu
Mustafa Çayır yazdı:

L200 kullandım 2 yıl kadar. yakıt konusunda sizi üzmez. arazi performansı çok iyi. çoğu yerde 2 çekerde gider. yakıtı abartılacak kadar çok değil. yüksek olması sebebiyle çok hıza gelmez.

amarok şehir içi kamyoneti. hiç sevemedim

Yakıt tüketiminiz neydi şehir içi ? Kaç modeldi aracınız. Şimdi ki aracımdan önce Navara d40 vardı 12-13 bandında geziyordu yakıt tüketimi. 10 lt yakan araca düşünce epey rahatlamıştım. 

Yeni nesil pickup lar biraz daha makul anladığım kadarıyla 

Doğan Arşiray yazdı:

Aslında fiyat performans açısından çok güzel araç, rakiplerinden de yaklaşık 150 bin Tl daha uygun. Tasarım ve ikinciel pazarının darlığından dolayı pek tercih edilmiyor sanırım ama düşünülebilir. 

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Burak günümüzün parça fiyatlarına bakarsak 2500 tl kuş kalıyor artık, o yüzden japonlar daha mantıklı geliyor. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu

Önerilerinize istinaden biraz daha araştırma kararı aldım. np300 navara bakınacağım biraz daha bütçeyi zorlamaya çalışıp umarım bulabilirim. 

Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır
Burak Kuşçu yazdı:

Yakıt tüketiminiz neydi şehir içi ? Kaç modeldi aracınız. Şimdi ki aracımdan önce Navara d40 vardı 12-13 bandında geziyordu yakıt tüketimi. 10 lt yakan araca düşünce epey rahatlamıştım. 

Yeni nesil pickup lar biraz daha makul anladığım kadarıyla 

Aslında fiyat performans açısından çok güzel araç, rakiplerinden de yaklaşık 150 bin Tl daha uygun. Tasarım ve ikinciel pazarının darlığından dolayı pek tercih edilmiyor sanırım ama düşünülebilir. 

2018 ve 2022 modellerdi. Biri 2.5 150 HP. Diğeri 2.2 181 HP idi. Şehir içi 9-10 arasıydı yakıtlar. İkisi de otomatikti 

Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu

Perşembe günü arabamın satışını verdim. Kredi çekip aklıma yatan bir navara vardı onu alacaktım, diğer taraftanda kredi çekmek ile ilgili aklımda soru işaretleri vardı. Cuma günü son iki sahibini tanıdığım, aklımda ki gibi aksesuarlı ver servis bakımlı amarok u yakın bir arkadaşımdan satın aldım. Artık 2.0 tdı manuel 4x4 amarok sahibiyim

• Beğen 9
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Burak Kuşçu yazdı:

Perşembe günü arabamın satışını verdim. Kredi çekip aklıma yatan bir navara vardı onu alacaktım, diğer taraftanda kredi çekmek ile ilgili aklımda soru işaretleri vardı. Cuma günü son iki sahibini tanıdığım, aklımda ki gibi aksesuarlı ver servis bakımlı amarok u yakın bir arkadaşımdan satın aldım. Artık 2.0 tdı manuel 4x4 amarok sahibiyim

Hayırlı olsun foto bekliyoruz. 

En iyi araç alınmış araçtır. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
(düzenlendi)

Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah 

güzel bir inceleme konusu açıp artılar eksiler yazarsan belki lazım olanlar olur düşünen ve cesaret edemeyenlere örnek olur

tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu
Mehmet Kazancıoğlu yazdı:

Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah 

güzel bir inceleme konusu açıp artılar eksiler yazarsan belki lazım olanlar olur düşünen ve cesaret edemeyenlere örnek olur

Teşekkür ederim, Biraz daha kullanıp tecrübe sahibi olduktan sonra konu açıp detaylı anlatacağım. İnternette edindiğim bilgilerin aksine epey farklılıkları var. Faydalı olacaktır 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Burak Kuşçu yazdı:

konu açıp detaylı anlatacağım.

Tadımlık bir foto iyi olurdu

Hayırlı olsun

Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu

Hafta sonu neler yapabildiğine baktım. Detaylı inceleme yakında :)

1867247981_WhatsAppImage2023-03-13at12_04_27.jpeg.2abd824846cba72d775509dac8fac65d.jpeg1850191772_WhatsAppImage2023-03-13at12_03_45.jpeg.3eaa602ae182b99569bad12ef8111fa0.jpeg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Taşıma kapasitesi ne kadar acaba? 500 kg ve 1000 kg olan versiyonlar var sanırım. Benim bindiğim 1000kglık olan olsa gerek çok sertti makas.  

Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu
Evren Erakçora yazdı:

Taşıma kapasitesi ne kadar acaba? 500 kg ve 1000 kg olan versiyonlar var sanırım. Benim bindiğim 1000kglık olan olsa gerek çok sertti makas.  

Bunu hiç araştırmadım hocam, ama ağırlığa göre süspansiyon farkı var ise kesinlikle konfor farkı da oluşuyordur. Belki 4x2 modeli yük için tasarlanmış olabilir. 

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Burak Kuşçu yazdı:

manuel 4x4 amarok sahibiyim

ne dediysek o :P   bence doğru karar amarok olacaktıysa.

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Tansu Kalafatoğlu

Bugün v6’sına bindim. Arkada ağırlık var mıydı bilmiyorum ama şehir içi yamalı istanbul caddelerinde hiç beklediğim gibi değildi. Gayet sessiz ve yumuşak sayılacak süspansiyonu vardı. Gerçekten hoşuma gitti. 

ama daha hoşuma giden motor sesiydi. Benzinli mi la bu diye düşünmedim değil. Araştırmadım ama superşarjı var gibi hissettim. Gaza basınca hoj bir seda geliyor. Beğendim. 

bu arada ekrana baktım. İstanbul içi 31 km/s ortalama hızla gezilmiş. Benden hızlı. Benimki 20

buna rağmen manuel v6 amarok ortalama yakıtı 10 lt

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Bugün v6’sına bindim. Arkada ağırlık var mıydı bilmiyorum ama şehir içi yamalı istanbul caddelerinde hiç beklediğim gibi değildi. Gayet sessiz ve yumuşak sayılacak süspansiyonu vardı. Gerçekten hoşuma gitti. 

ama daha hoşuma giden motor sesiydi. Benzinli mi la bu diye düşünmedim değil. Araştırmadım ama superşarjı var gibi hissettim. Gaza basınca hoj bir seda geliyor. Beğendim. 

bu arada ekrana baktım. İstanbul içi 31 km/s ortalama hızla gezilmiş. Benden hızlı. Benimki 20

buna rağmen manuel v6 amarok ortalama yakıtı 10 lt

Büyük motor düşük devirde çalışabildiği için  sessizdir muhtemelen, v şeklinde olsaması da motor dengesini arttırıyor sanırım. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...