Burak Kuşçu 8 Mart 2023 Paylaş 8 Mart 2023 Herkese merhaba, Geçtiğimiz hafta Wk yı satılığa koydum, aslında pek satılacak araba değil ama bir noktada vazgeçmek gerekti. Aklımda ek bir iş var ve bu işte kullanmam gereken araç pickup olmak durumunda. İşe para yatıracağım için üzerine ekleme yapacak bütçem yoktu. Neler alabilirim diye düşündüğümde, yakıt tüketimi ve mtv avantajından dolayı amarok aklıma yattı. Aslında navara kullandığım dönemde otomatik versiyonunu bir arkadaşımda denemiştim pek hoşuma gitmemişti. Başka bir arkadaşımda hafif offroad donanımlı manuel versiyonunu test ettiğimde keyif verdi. Bu durumda manuel bir 4x4 amarok almayı planlıyorum. Tahminen 600.000 bandında bir bütçem olacak. Sizlerin önerileri nedir daha önceden kullanan , kronik sorun yaşayan , fikir beyan etmek isteyen herkesten yorumları bekliyorum. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 Mart 2023 Paylaş 8 Mart 2023 japon almak lazım bence. amarok konforlu araba. ama şanzıman sorunları oluyor tam otomatik olsa da. birde bizim emlakçının dizel amaroku yandı turbo probleminden ötürü. ne bileyim ben olsam mercedem motorundan sonra vw ye girmezdim. düz vites 4x4 amaroklar vardı belki onlardan alınabilir. 2 Yorum bağlantısı
Serkan Gülderen 8 Mart 2023 Paylaş 8 Mart 2023 4*4 kullandık bi dönem, yakıtı gerçekten çok yakıyor onu diyebilirim. 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 8 Mart 2023 Paylaş 8 Mart 2023 4X4 Kamyonetler de iyi bir tercih ama ben her türlü Ranger i tercih ederim arazide çok daha başarılı 1 Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 8 Mart 2023 Yazar Paylaş 8 Mart 2023 Serkan Gülderen yazdı: 4*4 kullandık bi dönem, yakıtı gerçekten çok yakıyor onu diyebilirim. Ortalama yakıt tüketimini hatırlıyor musunuz ? Manuel mi otomatik mi kullanmıştınız ? Yorum bağlantısı
Serkan Gülderen 8 Mart 2023 Paylaş 8 Mart 2023 Burak Kuşçu yazdı: Ortalama yakıt tüketimini hatırlıyor musunuz ? Manuel mi otomatik mi kullanmıştınız ? manueldi 12 litre civarlarını hatırlıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 8 Mart 2023 Paylaş 8 Mart 2023 Öğretmen arkadaşta vardı, arka koltuta kısa süre yolculuk yaptım, nedense arka taraf aşırı sarsıntılı ve konforsuzdu. Aile için pek uygun değil bence. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 8 Mart 2023 Paylaş 8 Mart 2023 piyasada 4 çeker 600 e temiz araba zor allah yardımcın olsun 2 Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 8 Mart 2023 Yazar Paylaş 8 Mart 2023 Genel bir cevap verecek olursam paramın alabildiği en güncel pickup amarok oluyor. Yönelimimin bir diğer sebebi ise işletme maliyetleri. Rakiplerinin neredeyse tümü 2.5 lt hacimde motorlara sahipken amarok 2.0 lt bu da senelik 2500 TL civarında bir vergi avantajı sağlıyor. Aslında gönlüm 2.3 navara yada 2.5 hiluxtan yana ama bütçem dahilinde temizini bulmak imkansız. Temizden kastımda 170.000 km ye kadar 3-4 parça boyalı arabalar benim için okey Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 8 Mart 2023 Paylaş 8 Mart 2023 2015 yılından beri abim kullanıyor, sıfır km canyon modeli almıştı.Henüz bir sorun yaşamadı.Yakıt evet az değil ama koca pikap için makul sayılır.Konfor olarak evet biraz zıplıyor ama kullanım amacınıza göre bu göz ardı edilebilir.Abim bol yayla dağ bayır gezdiği için onun işine geliyor.Alınabilir bir araç bence. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 Mart 2023 Paylaş 8 Mart 2023 Burak Kuşçu yazdı: Genel bir cevap verecek olursam paramın alabildiği en güncel pickup amarok oluyor. Yönelimimin bir diğer sebebi ise işletme maliyetleri. Rakiplerinin neredeyse tümü 2.5 lt hacimde motorlara sahipken amarok 2.0 lt bu da senelik 2500 TL civarında bir vergi avantajı sağlıyor. Aslında gönlüm 2.3 navara yada 2.5 hiluxtan yana ama bütçem dahilinde temizini bulmak imkansız. Temizden kastımda 170.000 km ye kadar 3-4 parça boyalı arabalar benim için okey 1.9 isuzu yokmu? 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 8 Mart 2023 Paylaş 8 Mart 2023 l200'ler çok kullanışlı ve rahattı diye aklımda kalmış. 1 Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 8 Mart 2023 Paylaş 8 Mart 2023 Yakıt konusunu ben de çok duydum. Üstelik beklenen bozuk yol performansı yok deniyor. O konuda L200 ve ranger ı çok övüyorlar hocam.. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 8 Mart 2023 Paylaş 8 Mart 2023 Burak Kuşçu yazdı: Genel bir cevap verecek olursam paramın alabildiği en güncel pickup amarok oluyor. Yönelimimin bir diğer sebebi ise işletme maliyetleri. Rakiplerinin neredeyse tümü 2.5 lt hacimde motorlara sahipken amarok 2.0 lt bu da senelik 2500 TL civarında bir vergi avantajı sağlıyor. Aslında gönlüm 2.3 navara yada 2.5 hiluxtan yana ama bütçem dahilinde temizini bulmak imkansız. Temizden kastımda 170.000 km ye kadar 3-4 parça boyalı arabalar benim için okey 80den sonra yakıt 1buçuk katına çıkıyor uzun yolda. 2500 lira verginin çok daha fazlasını yakıt olarak ödersiniz bence abi. Dmax bulunuyor mu o paraya? 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 9 Mart 2023 Paylaş 9 Mart 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Dmax Askerden hatırlıyorum 2.5 dizel motor. Gürültü var güç yoktu sanki. Güncel modelleri nasıl bilmiyorum Bu olabilir fiyat bütçe dahilinde mi bilmiyorum. fiyatlara hiç bakmadım Şu aşağıdaki de çok güzel ama bütçeyi aşıyor muhtemelen 1 Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 9 Mart 2023 Yazar Paylaş 9 Mart 2023 Doğan Arşiray yazdı: 1.9 isuzu yokmu? Onlara da baktım ama pek denk gelmiyor. Oğuzkan Erışık yazdı: 80den sonra yakıt 1buçuk katına çıkıyor uzun yolda. 2500 lira verginin çok daha fazlasını yakıt olarak ödersiniz bence abi. Dmax bulunuyor mu o paraya? Akşam epey kullanıcı videosu izledim. Yüksek hızda yakıt artışı konusuna pek değinen olmamış ama göz ardı edilecek bir konu değil çok uzun yol yapmasam da yakıt ve bakım maliyetleri senelik vergi farkını kapatacak gibi aklım japona kaymaya başladı. Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 9 Mart 2023 Yazar Paylaş 9 Mart 2023 Alptuğ Özcan yazdı: Abimle ikimizin içine en çok sinen araba ama bütçemizin çok üstünde Şu aşağıdaki de çok güzel ama bütçeyi aşıyor muhtemelen Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 9 Mart 2023 Paylaş 9 Mart 2023 2017-2018 model bu kasa da güzel görünüyor. 600-700 bandında 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 9 Mart 2023 Paylaş 9 Mart 2023 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-ssangyong-acil-fiyat-dustu-2-gun-bu-fiyat-takas-yok-1082010800/detay https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-ssangyong-sadece-36500-km-de-otomatik-platinum-paket-en-yakisiklisi-1082545072/detay böyle birşey nasıl olur? 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 9 Mart 2023 Paylaş 9 Mart 2023 Burak Kuşçu yazdı: Yüksek hızda yakıt artışı konusuna pek değinen olmamış Bir tanıdığımda var 4 çeker versiyonu abi oradan biliyorum ben de. Amarok forumu gibi bir yer bulup oradan okumak lazım sanırım. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 Mart 2023 Paylaş 9 Mart 2023 Erhan Doruk yazdı: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-ssangyong-acil-fiyat-dustu-2-gun-bu-fiyat-takas-yok-1082010800/detay https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-ssangyong-sadece-36500-km-de-otomatik-platinum-paket-en-yakisiklisi-1082545072/detay böyle birşey nasıl olur? ama 2 çeker bunlar https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-ssangyong-hatasiz-boyasiz-arazi-gormemis-arac-4x4-1083841813/detay bu? Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 9 Mart 2023 Paylaş 9 Mart 2023 L200 kullandım 2 yıl kadar. yakıt konusunda sizi üzmez. arazi performansı çok iyi. çoğu yerde 2 çekerde gider. yakıtı abartılacak kadar çok değil. yüksek olması sebebiyle çok hıza gelmez. amarok şehir içi kamyoneti. hiç sevemedim 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts